reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-)
Hahaha gratuluję
Pamiętasz, ja też mialam miec chłopca
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A sprawdziło Ci się z kalendarzem chińskim??aneczik trafiłas 100% jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczek z Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10
To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce
A sprawdziło Ci się z kalendarzem chińskim??
a masz do niego linka, bo chyba według kalendarza był chłopiec, a ze teraz jestem jednocześnie przeszczesliwa i w szoku to nie mogę sobie przypomnieć co wyszlo według tego kalendarza
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczek z Wojtusia na Maję.
Ja już zmieniłam, gratuluję
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Tak mam proszęa masz do niego linka, bo chyba według kalendarza był chłopiec, a ze teraz jestem jednocześnie przeszczesliwa i w szoku to nie mogę sobie przypomnieć co wyszlo według tego kalendarza
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski
Ja już zmieniłam, gratuluję
dzieki Kochana
nemezizaki
Zaangażowana w BB
aneczik trafiłas 100% jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczek z Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10
To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce
Moje grattulacje i cieszę się że z dzidzią wszystko ok .
Ale dzidzia Ci niespodziankę zrobiła :-)
Gratulację gosiagro! Wspaniałe informacje!:-):-)
Uśmiałam się z tej zamiany Wojtusia na Majeczkę
Jednak jesteś najlepszym dowodem, że w 13tyg lekarz nie jest w stanie określić płci. Wygląda na to że raczej wtedy strzelał niż już coś faktycznie widział:-):-)
I jaka duża już Majeczka, pół kilograma szczęścia:-):-)
Witaj arla wśród czerwcóweczek!
Uśmiałam się z tej zamiany Wojtusia na Majeczkę
Jednak jesteś najlepszym dowodem, że w 13tyg lekarz nie jest w stanie określić płci. Wygląda na to że raczej wtedy strzelał niż już coś faktycznie widział:-):-)
I jaka duża już Majeczka, pół kilograma szczęścia:-):-)
Witaj arla wśród czerwcóweczek!
reklama
a na ktory patrzę wiek? Bo we wrzesniu (m-c poczecia) mialam 26 lat a za miesiac skonczyłam 27 lat. Jezeli patrze na 26 lat to zgadza się i dziewczynka, jezeli 27 to chłopiec.
Dzieki wielkie dziewczyny no własnie chyba strzelał, choc ja niby na tym obrazie 3d wtedy tez widziałąm, że cos wystawało między nogami, ale te narządy chyba w tym okresie są bardzo podobne. Najważniejsze, że zdrowe, tak samo cieszylibysmy sie z chlopca i dziewczynki, jedyne to teraz sie przestawic, dobrze ze mala od niedawno słyszy to juz zdarzało nam się mówic do brzuszka po imieniu, mam nadzieje, ze wybaczy
Ostatnia edycja: