reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

mam nadzieję, że tym razem sie uda :-)

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 35
reklama
aneczik trafiłas 100%:-D:-D jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że:szok::szok:
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką:tak::tak:, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg:-D:-D, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy:)) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze:tak:
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok:-D:-D
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczek:-D z Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih:tak:
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10

To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce:tak:
A sprawdziło Ci się z kalendarzem chińskim??

aneczik trafiłas 100%:-D:-D jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że:szok::szok:
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką:tak::tak:, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg:-D:-D, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy:)) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze:tak:
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok:-D:-D
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczek:-D z Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih:tak:
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10

To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce:tak:

Moje grattulacje i cieszę się że z dzidzią wszystko ok :tak::tak::tak:.
Ale dzidzia Ci niespodziankę zrobiła :-)

Gratulację gosiagro! Wspaniałe informacje!:-):-)
Uśmiałam się z tej zamiany Wojtusia na Majeczkę:-D:-D
Jednak jesteś najlepszym dowodem, że w 13tyg lekarz nie jest w stanie określić płci. Wygląda na to że raczej wtedy strzelał niż już coś faktycznie widział:-):-)
I jaka duża już Majeczka, pół kilograma szczęścia:-):-)

Witaj arla wśród czerwcóweczek!

reklama

a na ktory patrzę wiek? Bo we wrzesniu (m-c poczecia) mialam 26 lat a za miesiac skonczyłam 27 lat. Jezeli patrze na 26 lat to zgadza się i dziewczynka, jezeli 27 to chłopiec.

Dzieki wielkie dziewczyny:) no własnie chyba strzelał, choc ja niby na tym obrazie 3d wtedy tez widziałąm, że cos wystawało między nogami, ale te narządy chyba w tym okresie są bardzo podobne. Najważniejsze, że zdrowe, tak samo cieszylibysmy sie z chlopca i dziewczynki, jedyne to teraz sie przestawic, dobrze ze mala od niedawno słyszy to juz zdarzało nam się mówic do brzuszka po imieniu:), mam nadzieje, ze wybaczy:)

Ostatnia edycja:
Do góry