Gosia***
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny,
jestem Tu pierwszy raz i mam nadzieję, że mnie przygarniecie,
Jestem w 21 tygodniu ciąży - pierwszej i czekam na mojego cudownego synka
Witamy serdecznie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Dziewczyny,
po zabawie z córą jakaś głupawka mnie dopadła i właśnie zaczęłam sobie wyobrażać człowieka z włosami rosnącymi wszędzie i w zastraszającym tempie,:-)
taka małpka zarośnięta w kilka sekund
Dobrze wiedzieć, bo ja mam już dosyć męczenia się z maszynką.nigdzie nie znalazłam, że nie można ...
a po drugie chodzę do swojej kosmetyczki od lat i ona te zabiegi ciężarnym wykonuje od lat ... i nigdy się nikomu nic złego nie stało ...
mówiła, ze do tego stopnia, że kobiety przychodzą tuż przed porodem żeby ominąć golenie na porodówce ... i ona tak juz rozpoznaje brzuchy, że mówi kiedy zaczną rodzić ... :-)
to prawda boli ale za to spokój na dłużej i włosy juz nie te .... chociaż teraz to mi wszędzie rosną jak oszalałe ...
Witam Dziewczyny,
Witamy
Właśnie zadzwoniłam do mojego ginekologa, żeby potwierdzić jutrzejsze badanie połówkowe USG i przełożył mi je na sobotę :-(
Zapomniałam się zapytać czy dla pewności w piątek też zadzwonić, więc nie będę już dzwonić bo pewnie znowu by przełożył i pójdę "bez zapowiedzi". Tyle czekania byle do środy a teraz byle do soboty :-) Dobrze że w tym tygodniu bo za tydzień to miałabym do wyboru USG albo ślub
Jakiego używacie kremu do depilacji??
Ja farbuję ale ciężko mi łapięMam czarne a farbuję na blond jasny odrost juz po tygodniuA był kiedyś taki film , chyba FUTRO???? z Nicole Kidman i Roberten Downey Jr
Dobrze wiedzieć, bo ja mam już dosyć męczenia się z maszynką.
A mi właśnie kiepsko rosną z czego bardzo się cieszę i wogóle chyba lepiej wyglądam w ciąży niż normalnie. Cera czyściutka, włośny błyszczącei wogóle się nie przetłuszczają :-):-):-):-)
A czy wy farbujecie włosy???Bo mi mój M zabranił:-(
Moje koleżanki w ciąży farbowały i nic im ani dzieciom nie było, z tego co wiem to przeciwwskazań nie ma do farbowania. Ja osobiście nie farbuję, bo to nic nie daje każda farba mi spływa z włosów, więc jestem skazana na swój kolor :-)A czy wy farbujecie włosy???Bo mi mój M zabranił:-(
A czy wy farbujecie włosy???Bo mi mój M zabranił:-(
Ja wczoraj jadłamRolade lodowąa jestem przeziębiona fest i powiem Ci, że przynajmniej mnie gardło nie boli jużFarbuję :-) tzn farbowałam bo jak siedzę w domu to nie mam motywacji :-) ale pewnie gdyby mój mąż przeczytał chodź jedno złe zdanie na temat farbowania w ciąży to by się skończyło :-)
Myślicie że lody przy dość silnie bolącym gardle to bardzo zły pomysł czy tylko zły?? Kiedyś jadłam lody jako środek znieczulający
Pewnie jest strasznie podekscytowane i zdaje relacje najbliższym Na nas też przyjdzie kolej