reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
:-D:-D w sumie racja, ale miałam ważny powód, a nawet dwa :-D:-D
1. Siikkkuuuuu :-p
2. Jeeeeśśśććććc :-D

Już sie nie mogę doczekać, aż będzie piątek i moje usg :-D ale coś chyba nie od wszystkich dotarły wiadomości po wizytach?

po zabawie z córą jakaś głupawka mnie dopadła i właśnie zaczęłam sobie wyobrażać człowieka z włosami rosnącymi wszędzie i w zastraszającym tempie,:-)
taka małpka zarośnięta w kilka sekund

A był kiedyś taki film , chyba FUTRO???? z Nicole Kidman i Roberten Downey Jr

nigdzie nie znalazłam, że nie można ...
a po drugie chodzę do swojej kosmetyczki od lat i ona te zabiegi ciężarnym wykonuje od lat ... i nigdy się nikomu nic złego nie stało ...
mówiła, ze do tego stopnia, że kobiety przychodzą tuż przed porodem żeby ominąć golenie na porodówce ... i ona tak juz rozpoznaje brzuchy, że mówi kiedy zaczną rodzić ... :-)
to prawda boli ale za to spokój na dłużej i włosy juz nie te .... chociaż teraz to mi wszędzie rosną jak oszalałe ...
Dobrze wiedzieć, bo ja mam już dosyć męczenia się z maszynką.:-p
A mi właśnie kiepsko rosną z czego bardzo się cieszę :tak: i wogóle chyba lepiej wyglądam w ciąży niż normalnie. Cera czyściutka, włośny błyszczącei wogóle się nie przetłuszczają :-):-):-):-)

A czy wy farbujecie włosy???Bo mi mój M zabranił:-(

Witam Dziewczyny,

jestem Tu pierwszy raz i mam nadzieję, że mnie przygarniecie:-D,

Jestem w 21 tygodniu ciąży - pierwszej i czekam na mojego cudownego synka :-D

witamy, witamy i do rozmowy zapraszamy :-)

Ostatnia edycja:
Witamy :-D

Właśnie zadzwoniłam do mojego ginekologa, żeby potwierdzić jutrzejsze badanie połówkowe USG i przełożył mi je na sobotę :-(
Zapomniałam się zapytać czy dla pewności w piątek też zadzwonić, więc nie będę już dzwonić bo pewnie znowu by przełożył i pójdę "bez zapowiedzi". Tyle czekania byle do środy a teraz byle do soboty :-) Dobrze że w tym tygodniu bo za tydzień to miałabym do wyboru USG albo ślub :-D

Jakiego używacie kremu do depilacji??

to jesteśmy juz w trójkę na sobote, a my będziemy podwójnie świętować bo to nasz wieczór panienski;-), ja mam wizyte u gina na 19. a potem idziemy imprezować. Jak sie dowiemy ze wsyztko ok i poznamy plec, to bedzie podwojne oblewanie:-D

ja uzywam kremu firmy eveline

witaj arla w naszym gonie

A był kiedyś taki film , chyba FUTRO???? z Nicole Kidman i Roberten Downey Jr

Dobrze wiedzieć, bo ja mam już dosyć męczenia się z maszynką.:-p
A mi właśnie kiepsko rosną z czego bardzo się cieszę :tak: i wogóle chyba lepiej wyglądam w ciąży niż normalnie. Cera czyściutka, włośny błyszczącei wogóle się nie przetłuszczają :-):-):-):-)

Ja farbuję ale ciężko mi łapię:(Mam czarne a farbuję na blond jasny odrost juz po tygodniu:(

Farbuję :-) tzn farbowałam bo jak siedzę w domu to nie mam motywacji :-) ale pewnie gdyby mój mąż przeczytał chodź jedno złe zdanie na temat farbowania w ciąży to by się skończyło :-)

Myślicie że lody przy dość silnie bolącym gardle to bardzo zły pomysł czy tylko zły?? Kiedyś jadłam lody jako środek znieczulający :-D

magdalena79 a jeśli na USG wyjdzie że będzie dziewczynka to grono panienek na wieczorze panieńskim się powiększy :-D

Ostatnia edycja:
Farbuję :-) tzn farbowałam bo jak siedzę w domu to nie mam motywacji :-) ale pewnie gdyby mój mąż przeczytał chodź jedno złe zdanie na temat farbowania w ciąży to by się skończyło :-)

Myślicie że lody przy dość silnie bolącym gardle to bardzo zły pomysł czy tylko zły?? Kiedyś jadłam lody jako środek znieczulający :-D
Ja wczoraj jadłam:)Rolade lodową:)a jestem przeziębiona fest i powiem Ci, że przynajmniej mnie gardło nie boli już;)

reklama
Pewnie jest strasznie podekscytowane i zdaje relacje najbliższym :-D Na nas też przyjdzie kolej :-D

aneczik trafiłas 100%:-D:-D jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że:szok::szok:
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką:tak::tak:, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg:-D:-D, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy:)) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze:tak:
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok:-D:-D
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczek:-D z Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih:tak:
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10

To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce:tak:

Do góry