reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
:-:)-( Cobra ale nie patrz na to tak. Nie wszystkie małżeństwa są takie szczęśliwe. Są czasem momenty zwątpienia. Mam nadzieję że u Ciebie się wszystko ułoży, Twój mąż się opamięta i będziecie najszczęśliwsi na świecie;-)
On musi jeszcze dorosnąć, może potrzebuje na to czasu.
A tak swoją drogą ciekawe ile tych "kochanie" "misiu" jest szczerych a ile na pokaz.:-D:-D

zgadzam się z Tobą zdec
Misiu, Kochanie a w domu...po ścianach latają:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
smutne, ale z życia wzięte.

a słyszeliście ostatnio jakie bajki opowiadają w telewizji o przedszkolach,ze do 2015 wszystkie dzieci w wieku przedszkolnym maja obowiązkowo chodzić do przedszkola:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D takie cuda to tylko nad Wisłą:-D:-D
ciekawe gdzie oni tyle przedszkoli wybudują?:wściekła/y:
I tak jest teraz.Tylko do przedszkola, muszą się dostać czterolatki, a nie jak w naszym trzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Faworki zrobione i pochłonięte, musiałam się powstrzymać żeby coś dla męża zostało :-) Teraz sobie siedzę z kilogramem bananów :-D

Piszecie o rybach a ja mimo że je uwielbiam to od początku ciąży stają mi w gardle :-( Jedynie to te puszkowe w sosie pomidorowym i wędzoną makrelę zjem ale reszta bez szans. Zastanawiam się nawet nad kupnem tranu, żeby w inny sposób organizmowi niezbędnych kwasów dostarczyć.

Tak sobie dziś pomyślałam, że z taką niecierpliwością czekałam na początek II trymestru i pierwszy tak bardzo mi się dłużył, tym bardziej że było sporo złych informacji :-( a teraz się nie obejrzałam i już niedługo zacznie się III trymestr czyli już z górki :-D

Tak sobie dziś pomyślałam, że z taką niecierpliwością czekałam na początek II trymestru i pierwszy tak bardzo mi się dłużył, tym bardziej że było sporo złych informacji :-( a teraz się nie obejrzałam i już niedługo zacznie się III trymestr czyli już z górki :-D

ja to z niecierpliwością czekam na poród. Jakoś mi bardzo ciężko jest. generalnie czuje sie dobrze, ale ciężko mi buty zapiąć, a juz w kurtce w samochodzie - to koszmar. czasami nie chce mi sie nawet głowy odwrócić by sprawdzić czy moge bezpiecznie włączyć się do ruchu.:cool: Jakoś w pierwszej ciąży latałam do samego końca i miałam dużo werwy.

:-(Ja złapałam doła:-(
Nie wiem co mnie podkusiło, ale weszłam na stronę: dlaczego.
I od pół godziny ryczę:-:)-:)-( Te historie są tak przerażające:-(

reklama
:-(Ja złapałam doła:-(
Nie wiem co mnie podkusiło, ale weszłam na stronę: dlaczego.
I od pół godziny ryczę:-:)-:)-( Te historie są tak przerażające:-(
Zdec czasami potrzebujemy takich historii, które nas poruszą i pokażą, że są ludzie na świecie, którzy mają prawdziwe problemy. Wtedy chyba bardziej docenia się to co się ma.
Ale ogranicz teraz takie emocje. stres w ciązy nie jest wskazany.

Do góry