reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dobrze że mój mężólek narazie póki zimno ma wolne to wracam z pracy i mam ciepły obiadek dziś przyżądza mięsko wołowe w sosiku z ziemiaczkami i sałatkom z ogórka kiszonego śmietany i cebuli już mi ślinka cieknie:-p

Hahaha.... Ja dzisiaj na obiad planuję zjeść łososia:-):-) kocham i uwielbiam...
A mężusiowi zrobić kotleta z piersi.:-) Ale to dopiero koło 19.
A teraz pożeram rolmopsy śledziowe po meksykańsku:-):-)

reklama
Kasiulka bidoku, jeszcze Cie meczy
a moze to nerwy przed usg?
tak czy siak powodzenia

Mam nadzieję, że to było jednorazowe :tak:

Hej dziewczyny! Ja rowniez spodziewam sie dzidzi w czerwcu, termin mam na 29go;) juz nie moge sie doczekac. Czy moge sie do was dolaczyc;-)? Pozdrawiam wszystkie mamusie

Witamy serdecznie :-)

kasiulka raczej coś ci zaszkodziło, bo wątpię, aby nudności wróciły. Ale nie zazdroszczę sprzątania :no:kałam w lumpeksach, ale tam same maszkary.

No sprzątanie tego - masakra :sorry2:

Ja zmykam do lekarza, życzę Wami miłego i przede wszystkim ciepłego dnia :-)

Powodzenia. Ja niedługo wychodzę na to USG 3D :cool2:

przytachalam sobie kocyk, zrobiłam herbatkę malinowa i zbunkrowałam sie na kanapie:-) moim kotom spodobał sie ten plan i oba razem ze mną postanowily sie zagnieździc na kanapie,na cieplutkim włochatym kocyku.....młody tak sobie dogodził ze mi tu chrapie i zakłuca cisze hehe. postanowilam przejrzc kilka z moich ksiazek kucharskich moze mnie natchną - lubie gotowac i eksperymentowac,dzis wyjełam łososia, mam tez swizy szpinak wiec jak M wróci cos ugotuje, poki co nie ruszam sie z kanapy i nie mysle o jedzeniu ....

zdec widze ze Ty też lubisz rybki :-) ja jem ryby i owoce morza od zawsze, i w ciąży mam taka sama ochotę, mieso jadam równiez ale w ograniczonych ilosciach ;-) przedwczoraj zrobilam na kolacyjke sushi maki z wedzona rybka i warzywami, wsuwalismy z mezusiem az sie nam uszy trzesły hehe, a teraz w ksiazce wynalazlam sajgonki z krewetkami - wiec pomysł na połówkową kolacyjkę już mam :-D bo jestesmy juz w polowie ciazy wec trzeba to uczcic - mąz szampanem a ja picollo :happy2:

Od zdec--A teraz pożeram rolmopsy śledziowe po meksykańsku:biggrin2:
tak myślę ze skoro wiesz juz ze bd miałą Natalkę i zajadasz śledziki....to mam taką zajawkę ze też mam szansę na dziewczynkę;))))):p

A ja mam pytanie z innej beczki...Na suwaczku mam 18tc a wg lekarza to już 19...U was tez tak liczą???bo ja spotkałam sie z tym po raz kolejny...lezłam w szpitalu w 16 tc a wpisane mam że to był 18...więc ja już nic nie rozumiem....

A ja mam pytanie z innej beczki...Na suwaczku mam 18tc a wg lekarza to już 19...U was tez tak liczą???bo ja spotkałam sie z tym po raz kolejny...lezłam w szpitalu w 16 tc a wpisane mam że to był 18...więc ja już nic nie rozumiem....

Jak na Twoim suwaczku jest np 18 tydzień i 1 dzień to jest to już 19 tydzień ciąży ;-)

reklama
mój mężuś zaproponował wyjazd na tydzien w marcu do hiszpani, miał jechać beze mnie na narty ale on chce razem wiec stad ta propozycja- bede wtedy w 23 tyg, wiem ze moge leciec 3 godz samlotem ale jakos nie pale sie do wyjazdów :no: obiecałam ze sie zastanowie ale pewnie wysle go na te narty a sama zostane w kapciach w domku :-)

ojej, a ja nie mogę się doczekać wyjazdu w marcu! tylko, ze my nie na narty ale poleżeć i poodpoczywać ... na Wyspy Kanaryjskie, niedaleko a cieplutko i słonecznie ...
a nie możecie gdzieś razem, tak żeby obojgu się podobało i było dobrze???

Hahaha.... Ja dzisiaj na obiad planuję zjeść łososia:-):-) kocham i uwielbiam...
A mężusiowi zrobić kotleta z piersi.:-) Ale to dopiero koło 19.
A teraz pożeram rolmopsy śledziowe po meksykańsku:-):-)

a ja właśnie po łososiu, na parze więc zdrowo :-) był po prostu przepyszny ....

Jak na Twoim suwaczku jest np 18 tydzień i 1 dzień to jest to już 19 tydzień ciąży ;-)

to moja lekarka jeszcze inaczej liczy, 17 i kilka dni - to w książeczkę wpisuje 17 ... , tak więc jak juz nie wiem kompletnie jak to liczyć ... ;(
w książce o ciąży to już w ogóle masakra bo moje dziecko nie odpowiada opisom ... jest około 80 gram cięższe ... ehhh, najważniejsze, że do przodu i w zdrowiu :tak:

ja też czekam na relację z wizyt!:tak:

Do góry