reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry :-) a ja zaszalałam i czytałam wczoraj do 2 w nocy :szok: zanim sie zorientowałam to mi tak czas zleciał :-D już dawno mi sie to nie zdarzyło :tak:
Teraz muszę coś na śniadanko wymyślić, bo nie wiem co chcę wyjątkowo :-D

reklama
Ja się witam również w mroźną niedzielę. Aż nie chce się z domu wychodzić :baffled: ale pies sam się nie wyprowadzi niestety.
Dzisiaj mam jakiś wisielczy humor, dobrze że mąż w pracy to mu się przynajmniej nie oberwie, ale mnie roznosi.

dziewczyny właśnie się popłakałam ze szczęścia , pierwszy raz mój trzy letni synek poczuł kopniaczki swojego brata albo siostry, a potem położył główkę na moim brzuchu i stwierdził,że kocha mnie i dzidziusia :-):-):-):-)

Dzieńdobry!
wczoraj wieczorkiem też troche przy kompie siedziałam do 1 na allegro troche ciuszków zakupiłam dla mojej Marysi ale dla dzidzi jeszcze nic jest tyle ładnych rzeczy ale trzeba wiedzieć czy to chłopaczek czy dziewczynka więc poczekam do 5 lutego jak będe wiedziała.Mnie dziś też maleństwo obudziło chyba z głodu tak się kręciło że ho ho teraz dostało śniadanko i jest spokój.

paulka-to fajnie że już Patryczek poczuł malucha moja to jakoś niema cierpliwości chwile przy brzuchu posiedzieć tylko pyta kopie kopie?Wczoraj stwierdziła że jak dzidzia się urodzi to tata będzie się nią opiekował bo przecierz mama ma już Marysie ha ha oj będzie chyba zazdrość:tak:

paulka-to fajnie że już Patryczek poczuł malucha moja to jakoś niema cierpliwości chwile przy brzuchu posiedzieć tylko pyta kopie kopie?Wczoraj stwierdziła że jak dzidzia się urodzi to tata będzie się nią opiekował bo przecierz mama ma już Marysie ha ha oj będzie chyba zazdrość:tak:

nam się udało to pierwszy raz, bo dzisiaj dziecko wyjątkowo intensywnie kopie,
ja robię tak,że do wszystkiego angażuje Patryka,żeby czuł się potrzebny, nawet ostatnio byliśmy ogladac wózki i pozwolilismy mu pokazać, który mu się najbardziej podobać( wybrał prawie najdroższy), cały czas mu powtarzamy,ze Go bardzo kochamy i że niedługo będzie z nami dzidziuś,którym mama i tata będą się musieli opiekować i tez Go będziemy kochać:-)

My też cały czas Marysi tłumaczymy że ją cały czas będziemy kochać i wogóle no i cieszy się z dzidziusia ale czasem jest zazdrosna no cóż okarze się w praniu jak to będzie:tak:

zazdrość jest nieunikniona, tym bardziej,że jak urodzimy zacznie nas odwiedzać rodzina i znajomi i będą się interesować dzidziusiami, no ale cóż trzeba to będzie przeżyć:-)

dziewczyny właśnie się popłakałam ze szczęścia , pierwszy raz mój trzy letni synek poczuł kopniaczki swojego brata albo siostry, a potem położył główkę na moim brzuchu i stwierdził,że kocha mnie i dzidziusia :-):-):-):-)
No to gratulacje :-) braciszek w pełni zaangażowany w życie maluszka :-D wspaniale musi być usłyszeć od swojego dziecka, że Cie kocha :-) już sie nie mogę doczekać, aż nasz brzuszkowe maluchy pojawią sie na świecie, a potem zaczną mówić :-D

reklama
Witam was dziewczyny w mrożny poranek u mnie dzisiaj rano było 25 stopni bbrrrr!
Aż strach pomyśleć o wyjściu z domu ale słoneczko swieci to już chociaż wygląda to inaczej za oknem .Ja co do zakupów na allegro się ostatnio zraziłam miałam problem z gościem u którego zamawiałam towar bo nie przysyłał ani sie nie odzywał co prawda w końcu doszło ale jak na przesyłke która była zamówiona i przesłana kurierem to trwało to długo bo prawie 3 tyg. ale to jeszcze nic wylicytowałam fotelik dla dzidzi 6 stycznia i tego samego dnia pusciłam przelew a fotelika do tej pory nie ma dzwoniłam w poniedziałek to twierdził że go nie było i wyśle we wtorek a tu dzisiaj niedziela i dalej nic mam dość dzisiaj zadzwonie ostatni raz jak jutro nie bedzie to zgłosze gościa na policje

Do góry