C
cobra18
Gość
paulka82 nie nie mamy osobne,bez tam jakis wspolwlascicieli.musze spadac do pracy,bede po 23 papa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
paulka82 nie nie mamy osobne,bez tam jakis wspolwlascicieli.musze spadac do pracy,bede po 23 papa
Hej Kochane jak się macie w tą mroźną sobotę???Ja wczoraj miałam wizytę i jestem zła!!!Nie zrobił mi USG bo stwierdził, że nie ma potrzeby, tylko sprawdził tętno, o zwolnieniu z pracy nie ma mowy!!!!A do tego mi powiedział, że za szybko tyję!!!Więc to już w ogóle dowalił!!!Zastanawiam się nad zmianą lekarza!!!!
Przytyłam nie cale 6 kgz tego co widzę po Twoim suwaczku to jesteś prawie w połowie ciąży, a co z USG połówkowym, masz mieć je na kolejnej wizycie?przecież mógł ci je zrobić wczoraj mój lekarz nie czekał do równych 20tyg, bo stwierdził,ze jakieś wady wrodzone np serca widać już po 18tyg, a co do zwolnienia toz tego co pisałaś nie masz wcale lekkiej pracy i powinnaś już uważać, więc nie rozumiem dlaczego Ci nie dał, ja nie mam ciężkiej pracy, ale kontakt z dużą ilością osób i to juz był wystarczający powód,żebym poszła na zwolnienie
A przepraszam ile przytyłaś? ja na początku stycznia miałam 8kilo na plusie, więc teraz pewnie już więcej i lekarz mi nic nie mówił,ze to za duzo
To miło, że jednak teściowa chce utrzymywać kontakt :-) mam nadzieję, że przepraszam było szczere i poprawią się wasze relacjęa powiem Wam,że u mnie nastąpiła mała rewolucja, bo moja teściowa po ponad pól roku nie odzywania się do Nas przemówiła i nawet doszło do naszego spotkania i co jest najlepsze oboje z mężem uslyszeliśmy słowo przepraszam z jej ust :-)nadal jestem w szoku,ze to się wydarzyło
Weź dziewczyno coś z tym zrób! Nie możesz dać się tak traktować! Skoro nie masz nawet na lekarza i badania to musi być naprawdę źle... nie masz na co czekać działaj tak jak dziewczyny pisały, bo sie wykończysz psychicznie!mam mega spiecie z mezem... znowu mu sie tryb hazardzisty zalaczyl,nie wiecie czy sa spotkania takie jak AA ale hazardzistow? ja juz nie daje rady psychicznie.
z kasy z wesela przegral 7.5tys, dowiedzialam sie o tym za pozno aby cos z tym zrobic,teraz wzial kredyt 2tys ktore przegral wczoraj, co mc wyplata 2500zl tez zostaje w automatach .dziewczyny nie mam na to sily, ja mam w portfelu 3polskie skur** zlote, nie mam na lekarza,na badania na nic. musialabym pracowac 31 dni w miesciacu po 9godzin zeby miec 1500zl zarobione,a on sobie w dwie godziny wyda pare tys. eh.do dupy to zycie moje jest.
Hej Kochane jak się macie w tą mroźną sobotę???Ja wczoraj miałam wizytę i jestem zła!!!Nie zrobił mi USG bo stwierdził, że nie ma potrzeby, tylko sprawdził tętno, o zwolnieniu z pracy nie ma mowy!!!!A do tego mi powiedział, że za szybko tyję!!!Więc to już w ogóle dowalił!!!Zastanawiam się nad zmianą lekarza!!!![/QUOTE]
A dostałas chociaż skierowanie na usg połówkowe? Skoro przytyłas 6 kg to raczej całkiem normalnie, wiec nie wiadomo o co sie czepia... może lepiej zastanów się nad nowym lekarzem
Ooo a mi mówili, że na czczo. W poprzedniej ciąży też tak robiłam, ale mi to nawet smakowało bo ja wtedy fazę na słodkie miałamna czcza nie trzeba być tak mi mówiła położna (najlepiej zjeszć kawałek chleba z masłem i gorzką herbatę wypić) i po godzinie jeszcze raz kłują:-(
Ja też ogólnie zachcianek nie mam ale lody to mi wyjątkowo dobrze wchodzą. Nigdy w zimę nie jadam a teraz mogłabym codziennie, mniaaam.Ja zachcianek nawet nie mam ale wystarczy że ktoś o czymś wspomni tak jak dziś Wy o pesto, gofrach, lodach - nie ma bata, muszę to zjeść bo inaczej pogryzę ze złości ściany.
wrzućcie jak możecie ten przepis na pesto dokładnie. A ja dzis upiekłam Murzynkazdec pesto to zmiksowana bazylia z roznymi dodatkami (czosnek, orzechy wloskie lub piniowe, troche oliwy z oliwek') lub wersja druga zmiksowane suszone pomidorki
proste danie a jakie pyszne
chyba wiem co bedzie jutro na obiad
a mnie cos wzielo i wlasnie wsadzilam babe cytrynowa do piekarnika
he he he, niezły sen miałaśCześc dziewczyny,
wczoraj poł dnia w necie ogladałam wózki, az mnie głowa rozbolala i najlepsze w nocy mialam sen ze byl jakis egzamin i wykladowca kazał mi wymienić 2 marki polskich producentow fotelikow samochodowych i jednego szwedzkiego no te polskie jakos wymyśliłam a ten szwedzki to powiedziałam, ze Ikea i on potwierdzil, że rzeczywiscie Ikea tez produkuje, dostalam 5 pkt za odpowiedz:-):-), ja juz chyba wariuje
miłego dnia kochane
ciekawie brzmi hmmmmWłaśnie upiekłam ciasto czekoladowe z colą
smutne to co piszesz, ale tak jak dziewczyny myslę, że najważniejsze jest to żeby chciał to zmienić bo same spotkania/terapie nic nie dadzą niestety :-( mam nadzieję, że mąż się w końcu opamiętamam mega spiecie z mezem... znowu mu sie tryb hazardzisty zalaczyl,nie wiecie czy sa spotkania takie jak AA ale hazardzistow? ja juz nie daje rady psychicznie.
z kasy z wesela przegral 7.5tys, dowiedzialam sie o tym za pozno aby cos z tym zrobic,teraz wzial kredyt 2tys ktore przegral wczoraj, co mc wyplata 2500zl tez zostaje w automatach .dziewczyny nie mam na to sily, ja mam w portfelu 3polskie skur** zlote, nie mam na lekarza,na badania na nic. musialabym pracowac 31 dni w miesciacu po 9godzin zeby miec 1500zl zarobione,a on sobie w dwie godziny wyda pare tys. eh.do dupy to zycie moje jest.
ja dziś rano koło 7 poszłam po zakupy i tak mi to dobrze zrobiło, że cały dzień miała powera do sprzątania :-)u nas zimno brrrr
ale bylismy na spacerku i troszke odswieżyłam mózg hi hi