reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie..dzisiaj znow zasuwam do pracy na zastepstwo... juz mi sie nie chce . dziecko kopie jak szalone,do tego juto dostane wozek ( uzywany 3mc,wymieniam na moja suknie slubna) wiec bede go miala z glowy.
mam mega spiecie z mezem... znowu mu sie tryb hazardzisty zalaczyl,nie wiecie czy sa spotkania takie jak AA ale hazardzistow? ja juz nie daje rady psychicznie.
z kasy z wesela przegral 7.5tys, dowiedzialam sie o tym za pozno aby cos z tym zrobic,teraz wzial kredyt 2tys ktore przegral wczoraj, co mc wyplata 2500zl tez zostaje w automatach .dziewczyny nie mam na to sily, ja mam w portfelu 3polskie skur** zlote, nie mam na lekarza,na badania na nic. musialabym pracowac 31 dni w miesciacu po 9godzin zeby miec 1500zl zarobione,a on sobie w dwie godziny wyda pare tys. :no::no::no: eh.do dupy to zycie moje jest.

witajcie..dzisiaj znow zasuwam do pracy na zastepstwo... juz mi sie nie chce . dziecko kopie jak szalone,do tego juto dostane wozek ( uzywany 3mc,wymieniam na moja suknie slubna) wiec bede go miala z glowy.
mam mega spiecie z mezem... znowu mu sie tryb hazardzisty zalaczyl,nie wiecie czy sa spotkania takie jak AA ale hazardzistow? ja juz nie daje rady psychicznie.
z kasy z wesela przegral 7.5tys, dowiedzialam sie o tym za pozno aby cos z tym zrobic,teraz wzial kredyt 2tys ktore przegral wczoraj, co mc wyplata 2500zl tez zostaje w automatach .dziewczyny nie mam na to sily, ja mam w portfelu 3polskie skur** zlote, nie mam na lekarza,na badania na nic. musialabym pracowac 31 dni w miesciacu po 9godzin zeby miec 1500zl zarobione,a on sobie w dwie godziny wyda pare tys. :no::no::no: eh.do dupy to zycie moje jest.

Są takie spotkania. Na moje to ja bym z nim w związku nie była, bo dojdzie do tego, że on sprzeda Ci nawet wózek dziecięcy... Przykre to ale niestety prawdziwe.

cobra to straszne co piszesz:-(
spotkania sa, terapia tez ale podstawa jest to ze on chcialby cos zmienic

na twoim miejscu chyba zrobilabym rozdzielnosc majatkowa zeby w razie czego nie odpowiadac za jego dlugi
on ma obowiazek dokladania sie do wspolnego gospodarstwa ale to juz sadowe sprawy

bardzo mi przykro ze musisz teraz przez takie cos przechodzic

cobra18- to jest taka sama choroba jak alkoholizm, musisz coś z tym zrobić, bo z tym nie ma żartów, a co On na to wszystko? pewnie nie ma sobie nic do zarzucenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiem,że może to źle zabrzmi, ale zagroź mu rozwodem, jeśli nie zacznie się leczyć!!! bardzo mi przykro,że w tak pięknym momencie życia musisz przeżywać takie ciężkie chwile:-( trzymaj się dzielnie

Klementinka zapewne taka sprawa w sadzie jest kosztowna,co nie?

Taką rozdzielność majątkową składa się chyba u notariusza a to na pewno kosztuje.

A wierzysz, że on się zmieni albo on coś mówi, że coś z tym zrobi?

Takie związki przeważnie źle się kończą, a jeszcze najgorsze jest to, że Ty możesz mieć przez niego problemy, bo niech np zaczną Was nachodzić jakieś ciemne typy po zwrot długu.

Ja bym na Twoim miejscu była bardzo ostrożna

cobra18- sprawa o rozdzielność majątkową kosztuje 200zł, właśnie wczoraj mój kolega miał taką sprawę, jeśli masz mocne argumenty to sąd wydaje wyrok na pierwszej rozprawie i nawet jeśli druga strona się nie zjawi

cobra-niestety hazard to straszna choroba naprawde łatwo się uzależnić znam taką pare swoich znajomych on czasem grał i wciągnął swoją żone a ona jak zaczeła grać to z weselą przegrała25 tysiecy póżniej coś tam wygrała to jak się wkręciła to przegrała następne50 tyś jak już pieniędzy nie mieli to tylko czekała aż mąż z wypłatą wróci i na maszyny całą ciąże tak grała a ile to nerw teraz na dniach ma rodzić i od jakiegoś miesiąca nie gra może dziecko ją jakoś ogarnie.

reklama
paulka82 co on na to...hm ze juz nie bedzie..slysze to co mc od wrzesnia,placze,przeprasza,prosi,i tak w kolko poki kasy nie dostanie,wolalabym zeby cpal,przynajmniej by sobie zdrowie psul,a tak on ma gleboko w tylku ,a ja sie denerwuje. powiedzialam o tym mojej mammie i bratu, nie mialam juz sily tego ukrywac dluzej. u tesciow wychodze na idiotke,bo biednego meza zostawiam samego,a ja sobie nie wiadomo po co jestem w poznaniu.bo nie mam co z czasem robic. a on takie biedny , bo sam. moja mam planuje jechac do nich do domu,moze jak go wyzwie przed rodzicami , to oni cos pomoga,choc watpie.

Do góry