kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Na pewno będzie dobrze :-) mam nadzieje, że po otrzymaniu wyników będziecie spokojniejsi :-) oby wam szybko zlecił czas niepewnościmój mąz ma dzisaj tomografię komputerowa po tym zabiegu wyciecia guza, co miał przed świętami, boimy się troche, ale mam nadzije, że wyjdzie oki, nie trzebe bedzie brac chemii tylko obserwacja...
Widziałam kiedyś u koleżanki odcinek ^^ to był czad biedni rodziceA oglądacie może rodzinę 2 +8 czasami?
Czekam na relację z wizytywitam piątkowo Juz Was nadrobiłam.Ale fajna zimaBylam na małym spacerku i super sie teraz czuję
Na 15 mam wizytę u nowego lekarza...Już nie mogę się doczekaćPewnie już moje aniołki sporo urosły...No i może dziś moja druga dzidzia pokaże "co nieco" Już nie mogę sie doczekać...(mam w opcji 2synków albo parkęMam nadzieje że wszystko z maluszkami ok...A wczoraj czułam coś jakby delikatne ruchy))
ja też właśnie ze spaceru wróciłam, tyle sie nałaziłam, że aż mi nogi zmarzły za tydzień mam usg połówkowe 3d/4d i już się doczekać nie mogę codziennie o tym myślę strasznie chciałabym już