reklama
zdarzają się i takie chociaż fakt większość to w typie spacerówekfajny jest ten wózeczek Moja koleżanka ma identyczny(jasna zieleń) jest bardzo z niego zadowolona...Tylko ze ona czatowała na allegro i kupiła go w wakacje za 700zł...a wygląda jak nowy
Ja to mogę takie tylko obejrzeć hehehehehe bo czeka mnie wyprawa po wózek typu "gabaret" ale chyba kupie w jakimś centrum handlowym...Bo bliźniaczych to nawet za bardzo na allegro nie ma chociaz widziałam taki słodki ż eło jej(tylko że spacerówka;/)a ja bym chyba chciała juz taki 3 w 1 (tylko nie wiem czy bliźniaczy taki jest )
SPIDER COMFORT IMPLAST + ŚPIWORKI GRATIS !!! (888590287) - Aukcje internetowe Allegro
ten ma gondolki
Ola_fasola
Moderatorka
No to mamy ten sam problem, bo mi właśnie w 75 F już zaczyna być ciasno :-(
Z tego co słyszałam rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia w karmieniu dziecka :-) moja mama ma F i nawet kropli mleka nie miała
Mi dokładnie tak kiedyś lekarz powiedział ze duzy biust nie oznacza duzo mleka. Ja sobie nie wyobrazam jak bede wygladała w takim biustonoszu dla karmiącej w taaaaakim rozmiarze i jeszcze do tego w wakacje hih jak będzie ciepło - ugotuje się jak mi ostatnio babka w sklepie taki pokazała to szkoda gadac.
fajny jest ten wózeczek Moja koleżanka ma identyczny(jasna zieleń) jest bardzo z niego zadowolona...Tylko ze ona czatowała na allegro i kupiła go w wakacje za 700zł...a wygląda jak nowy
Ja to mogę takie tylko obejrzeć hehehehehe bo czeka mnie wyprawa po wózek typu "gabaret" ale chyba kupie w jakimś centrum handlowym...Bo bliźniaczych to nawet za bardzo na allegro nie ma chociaz widziałam taki słodki ż eło jej(tylko że spacerówka;/)a ja bym chyba chciała juz taki 3 w 1 (tylko nie wiem czy bliźniaczy taki jest )
Wiem że ABC Desing ma, znalazłam nawet na allegro Nowość!Kolekcja 2010 ABC Design ZOOM bliźniaczy (891392556) - Aukcje internetowe Allegro
Widziałam kiedyś kobietę z nim i dwójką maluszków, takich może 2-miesięcznych, miała je na dwóch fotelikach i powiem wam że sama byłam w szoku jak dobrze manewrowała tym wózkiem. Bez problemu do autobusu weszła. Byłam w szoku Tylko że ten wózek jest bardziej długi niż szeroki. Tylko jego cena jest też
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Ola_fasola - będziemy dość komicznie wyglądać jak sądzę niestety te duże biustonosze są przeważnie brzydkie, rozumiem, że mają dużo do trzymania, ale chyba nie zmieniłyby swojej funkcjonalności, gdyby były do tego ładne
Ola_fasola
Moderatorka
Ola_fasola - będziemy dość komicznie wyglądać jak sądzę niestety te duże biustonosze są przeważnie brzydkie, rozumiem, że mają dużo do trzymania, ale chyba nie zmieniłyby swojej funkcjonalności, gdyby były do tego ładne
ja własnie tego nie rozumiem, dlaczego jak ktos ma duzy biust to musi miec stanik prawie jak bluzka i tylko biały albo czarny... ja zawsze kupuje z Samanty ale ceny tez maja niezłe no ale można sobie pozwolić
kreatorka
Ja w sumie mam tylko 2 ładne, niestety cenę tez miały "ładną" a tak to niestety jestem skazana na to co proponują w sklepach
Ola_fasola
Moderatorka
Ja w sumie mam tylko 2 ładne, niestety cenę tez miały "ładną" a tak to niestety jestem skazana na to co proponują w sklepach
Zobacz sobie firme Samanta , ja zawsze jestem zadowolona i na prawdę mają dobrą jakość. Na triumpha w ogóle nie patrzę.
kreatorka
Tak na szybko spojrzałam i powiem Ci, że modele bardzo ładne mają :-) co prawda ceny też nie są najniższe, ale może warto jak bedę kupować sie skusic
reklama