reklama
Wózek ten, kolor miał być 314, aczkolwiek teraz jak patrzę, to sama do końca nie wiem jaki kolor.
WÓZEK BOLDER SD Implast+fotel+parasol+śpiworek ! (892004453) - Aukcje internetowe Allegro
Ciekawy ten wózeczek... może i ja się skuszę:-):-)
Cześć cześć
Godzinę temu przyjęliśmy księdza po kolędzie, przeszedł do nas poza rozpiską, bo przekładaliśmy z niedzieli, bo nam nie pasowało... Więc było bardzo spokojnie, miło i bez ministrantów.. Jakimś dziwnym trafem widzę, że ksiądz ma o nas jak najlepsze zdanie, kojarzy nas dobrze i w ogóle jest nam bardzo przychylny :-)
Olafasola- gratuluję dziewuszki :-)
Agniesia- ja też miałam dość brzydkie upławy i duuuużo, ale nie zabarwione krwisto... Na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi 2 tabletki dopochwowo clotrimazolum w odstępie 5 dni... jedną juz wzięłam i jest znacznie lepiej...
Kreatorka- ja też mam duże piersi- zwłaszcza jak na mój wzrost niecałe 160... Noszę duże D, ale w okresie karmienia miałam 90 E. Jeżeli Ty masz jeszcze większe to mogę tylko współczuć, choć Twój mąż pewnie się cieszy
Współczuję Wa tych bóli kości ogonowej i krzyża, mnie na szczęście nic nie boli i czuję się świetnie, tylko spać mi się ostatnio więcej chce... Wam też życzę dobrego samopoczucia
Godzinę temu przyjęliśmy księdza po kolędzie, przeszedł do nas poza rozpiską, bo przekładaliśmy z niedzieli, bo nam nie pasowało... Więc było bardzo spokojnie, miło i bez ministrantów.. Jakimś dziwnym trafem widzę, że ksiądz ma o nas jak najlepsze zdanie, kojarzy nas dobrze i w ogóle jest nam bardzo przychylny :-)
Olafasola- gratuluję dziewuszki :-)
Agniesia- ja też miałam dość brzydkie upławy i duuuużo, ale nie zabarwione krwisto... Na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi 2 tabletki dopochwowo clotrimazolum w odstępie 5 dni... jedną juz wzięłam i jest znacznie lepiej...
Kreatorka- ja też mam duże piersi- zwłaszcza jak na mój wzrost niecałe 160... Noszę duże D, ale w okresie karmienia miałam 90 E. Jeżeli Ty masz jeszcze większe to mogę tylko współczuć, choć Twój mąż pewnie się cieszy
Współczuję Wa tych bóli kości ogonowej i krzyża, mnie na szczęście nic nie boli i czuję się świetnie, tylko spać mi się ostatnio więcej chce... Wam też życzę dobrego samopoczucia
Ola_fasola
Moderatorka
kreatorka współczuje dużego biustu, wiem co to znaczy, ja przed ciążą miałam 75E i strasznie ciężko było mi kupić dobry stanik a teraz zmieniłam 75F i już sa za ciasne, ciekawe co będzie póżniej
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
ja też mam dzisiaj wyjątkowo spokojny dzień. Moja córa chyba śpi cały czas :-) chociaż mam nadzieję, że niedługo zacznie sie kręcić, bo jeszcze gotowa jestem wpaść w panikękurcze wogóle dzisiaj nie czuję mojego synka:-(
pewnie jak zacznępisać pracę to zacznie się wiercić
nareszcie doczytałam do końca, tyle stron naprodukowałyscie:-)
kajdusia - właśnie może by mi tak to F nie przeszkadzało, gdybym miała więcej niż 160 cm, ale niestety :-( powiem Ci, że marne pocieszenie, że facet się cieszy kiedy ja nie znoszę tej części mojego ciała
możliwość karmienia i produkcji mlecznej nie jest zależna od rozmiaru:-)Wiecie co jak tak czytam o tych waszych rozmiarach biustów. To się tak zastanawiam czy z moim będę miała czym dziecko wykarmić:-szok:
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
No to mamy ten sam problem, bo mi właśnie w 75 F już zaczyna być ciasno :-(kreatorka współczuje dużego biustu, wiem co to znaczy, ja przed ciążą miałam 75E i strasznie ciężko było mi kupić dobry stanik a teraz zmieniłam 75F i już sa za ciasne, ciekawe co będzie póżniej
Z tego co słyszałam rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia w karmieniu dziecka :-) moja mama ma F i nawet kropli mleka nie miałaWiecie co jak tak czytam o tych waszych rozmiarach biustów. To się tak zastanawiam czy z moim będę miała czym dziecko wykarmić:-szok:
możliwość karmienia i produkcji mlecznej nie jest zależna od rozmiaru:-)
No to na całe moje szczęście
reklama
E
ewus2090
Gość
fajny jest ten wózeczek Moja koleżanka ma identyczny(jasna zieleń) jest bardzo z niego zadowolona...Tylko ze ona czatowała na allegro i kupiła go w wakacje za 700zł...a wygląda jak nowy
Ja to mogę takie tylko obejrzeć hehehehehe bo czeka mnie wyprawa po wózek typu "gabaret" ale chyba kupie w jakimś centrum handlowym...Bo bliźniaczych to nawet za bardzo na allegro nie ma chociaz widziałam taki słodki ż eło jej(tylko że spacerówka;/)a ja bym chyba chciała juz taki 3 w 1 (tylko nie wiem czy bliźniaczy taki jest )