C
cobra18
Gość
tez mialam miec wizyte jutro,ale nie ide nie dostalam jeszcze wynikow badan,a bez nich w sumie nie mam po co isc. pojde za tydzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do ruchów ja jeszcze nie czuję ich zbyt dobrze, parę razy wydawało mi się że to juz to ale jednak nie. mimo że słyszałam że w drugiej ciąży mogą pojawić się wcześniej, no nic poczekamy, w pierwszej ciąży pojawiły się równo z początkiem 19 tygodnia i to bardzo konkretne nie mozna ich było pomylić z niczym innym;-)No to się zgadzam z Twoim lekarzem bo ja jestem w 20tc i nie czuje nic za bardzo, więc jak gin mówi, że czekać do 22tc to czekam cierpliwie
hmm to zakupy super udane...:-)Telewizor kupiony. Plazma Panasonic 42'' (jak dla mnie straszna krowa) Fajna promocja była w Saturnie, za każde wydane 500zł dawali 100zł w postaci bonu podarunkowego...więc jak telewizor kosztowa 2600zł to jeszcze oddali nam 500zł bonów do wykorzystana w ciągu 5 lat (będę miała na ekspres do kawy)
gratuluję już 5 miesiąca, jak ten czas szybko leciI właśnie zaczęliśmy z maluszkami 5 miesiąc jeśli dobrze liczę
To ja tez się zgłaszam - mam jutro na 16.40. I to połówkową. Jadę na nią do Wrocławia więc pewnie odezwę się dopiero wieczorem albo w środę. Tak czy owak już teraz w strachu cała jestem Ale może dowiem się wreszcie co pod sercem noszę. Dziś sniło mi się że dziewuszka i w dodatku nie jedna tylko dwie! To z tego co widzę to conajmniej we trzy jutro będziemy się wizytowac :-) Ja już trzymam kciuki za Was babeczki!Ja mam wizytę jutro - jeszcze ktoś jutro idzie?
Ja dzisiaj rano byłam w laboratorium. Bo o 17 mam wizytę. Ale jakie to było straszne uczucie, kiedy rano nie mogłam nic zjeść:-(tez mialam miec wizyte jutro,ale nie ide nie dostalam jeszcze wynikow badan,a bez nich w sumie nie mam po co isc. pojde za tydzien
Ja jutro mam zamiar zafundowac sobie usg 4D, raz mogę wydać te 300zł