reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

A z dobrych wiesci dodam od siebie ze wczoraj dostalismy klucze do nowego mieszkania :-):-):-) Blisko parku, ze slicznym ogrodkiem, tak bardzo sie cieszymy ze malutka bedzie mogla byc praktycznie non stop na swiezym powietrzu no i ze my w koncu mamy swoj ciasny ale wlasny kat :-D

Uciekam na zakupy, milego weekendu kochane!

No to gratuluję:-) Super wiadomość:-):-)

reklama
dzien dobry wszystkim:-)

Ja mam nadzieję, że to tylko jakies wzdęcia;(
lena, wzdecia naprawde moga byc bolesne i brzuch robi si twardy wiec to moze to
odpoczyaj
Właśnie wróciliśmy z badania i będzie najprawdopodobniej DZIEWCZYNKA (Julia :-D). Rozwija się super, ma już 360gram i 16cm długości.
ojej jaka duza dziewczynka
gratuluje corci
A z dobrych wiesci dodam od siebie ze wczoraj dostalismy klucze do nowego mieszkania :-):-):-) Blisko parku, ze slicznym ogrodkiem, tak bardzo sie cieszymy ze malutka bedzie mogla byc praktycznie non stop na swiezym powietrzu no i ze my w koncu mamy swoj ciasny ale wlasny kat :-D
swietne wiesci
zazdraszczam,;-)
ja niestety na nowe mieszkanko musze czekac do kwietnia:-(

Dziewczyny powodzenia na egzaminach :-D

Właśnie wróciliśmy z badania i będzie najprawdopodobniej DZIEWCZYNKA (Julia :-D). Rozwija się super, ma już 360gram i 16cm długości.

Miłego dnia, ja uciekam gotować rosołek :-D
Gratuluje córci! Spora już dziewuszka:tak::tak:

Witam,
Ja już po jednym egzaminie, zaraz powoli szykuję się na dwa kolejne. A tymczasem odpoczywam w łóżeczku. Zastanawiamy się też z mężem czy dzisiaj nie wybrać się do rodziców na wieś, bo jakoś nie chce nam się siedzieć cały wieczór przed telewizorem:-(
:(
Powodzenia na egzaminach.;-)Odpoczynek dobrze Ci zrobi.:tak:

Rewelacyjne wieści. Szczerze gratuluje, bo wiem jakie to wspaniałe uczucie.:-)

dzień dobry!
znalazlam taki film w necie
moze kogos zainteresuje
Temat 1. Poznanie potrzeb dziecka. | wideo
Klementinka - ciekawa stronka - pierwszy obejrzałam - reszta w innym terminie, ale moze być ciekawe:tak:
tak sobie czasem myślę czy tatusiowie zawsze nie interesują się swoim przyszłym dzieckiem? mój nie wykazuje zadnego zainteresowania itd a ostatnio powiedział mi że nawet jak jestem w ciąży to i tak nie będę miała żadnych ulg. U was też tak jest? zaczyna mnie już to strasznie drażnić bo nawet nie pomyśli czasem czy moze się źle czuje albo chce odpocząć, świat kręci się tylko wokół niego.
Przepraszam że się Wam żale ale dziś mam podły nastrój i po prostu chce mi się ryczeć, nie mam ochoty nawet wrócić do domu, wole siedziec w tym zakichanym biurze i pracowac od rana do wieczora żeby o tym nie myśleć wszystkim, co będzie dalej bo wiem że jak się dziecko urodzi to będę mogła liczyć tylko na siebie.
Ola_fasola - przykro mi z powodu Twojego Męża - nie wiem, co Ci poradzić, bo raczej to nie wygląda na łatwe życie z Nim - chyba to, co DZiewczyny pisały - rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać, mówić o swoich potrezbach - na szczęście mój jest cudownym Mężem, nawet bez ciązy był bardzo opiekunczy
:-D:-D:-Dmądry, mądry ostatnio podchwycił jak w sklepie kupowałam ogórki kiszone takie z beczki i mówię do Pani w warzywniaku, to w razie jak zachciewajka przyjdzie, no i potem szykujemy obiad a mój rezolutny synek z pełną powagą do mojego męża mówi: tatusiu nie zapomnij o ogórkach, bo może zachciewajka przyjdzie na obiad :-D:-D:-D
Paulka - świetny ten twój synek:-)

Paula, Zdec - powodzenia na egzaminach

Hefi - duża ta twoja córcia, gratuluję:-)

a ja siedzę sama w domku, bo M pojechał na narty - tak Mu zazdroszczę, ale sama Go juz wypychałam, bo wiem, że lubi sobie pojeździć a tej zimy jeszcze nie był - ja też lubię, ale na ten sezon jestem wyłączona (przyszły pewnie też), a wieczorkiem mamy iść do znajomych - maja 2 córeczki malutkie (15 i 4,5 miesiaca)

pozdrawiam i życzę miłego dnia

witam serdecznie wszystkie czerwcówkowe mamy
chętnie dołączę do waszego grona
przyznam szczerze że podczytywałam Was już wcześniej, jakieś 1000 stron wstecz gdy zaczęłam podejrzewać że i u mnie coś się zaczyna wykluwać ale jakoś tak zwlekałam z napisaniem;-)
Termin mamy dopiero na 29.06 i na ostatnim usg okazało się że najprawdopodobniej będzie to synuś, do pary bo córcie już mamy.
Pozdrawiam wszystkie mamy i maluszki
Miłego dnia

przyznam szczerze że podczytywałam Was już wcześniej, jakieś 1000 stron wstecz gdy zaczęłam podejrzewać że i u mnie coś się zaczyna wykluwać ale jakoś tak zwlekałam z napisaniem;-)
Termin mamy dopiero na 29.06 i na ostatnim usg okazało się że najprawdopodobniej będzie to synuś, do pary bo córcie już mamy.
Miłego dnia

witaj:-) gratuluje, skąd jestes?

Miłego dnia

Gratuluje :-) i witam wśród nas.

A ja właśnie zrobiłam pranie, rosołek się gotuje i obiadek piecze więc mam chwilę oddechu. :-D Mojego męża wzięło coś na układanie pościeli i ręczników w szafie.

reklama
witaj eagle
gratuluje synusia
ja tez (jak na razie bo to jeszcze nie na 100%) jestem mama chlopczyka:-)

hefi jak ja bym chciala zeby mojego malza chociaz na ukladanie swoich koszulek w szafie wzielo
moze przeslij jakis przepis na takiego meza

Do góry