reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Dzieńdobry!
Siedze już w pracy nareszcie z laptopem bo wkońcu udało mi się wczoraj dokupić do niego ten zasilacz i moge być na bierząco z bb:-)
Dziś myślałam że sobie pośpie a moja córcia wstała o 8 i nas budzi wstawać lenie pora wstawać ja mówie no nie i kto to mówi to ja codzień do przedszkola niemoge jej wogóle dobudzić a ona z takim tekstem do nas mieliśmy śmiechu co niemiara:-D
Właśnie wcinam śledziki w śmietanie niemogłam wytrzymać i skoczyłam obok do sklepiku i zakupiłam a waga rośnie dziś jak się zważyłam to już3 na plusie:confused:

reklama
cześc dziewczyny! nie nadażam z czytaniem Was hehe ale sie staram. przykro sie czyta ,że faceci sie nie sprawdzają :no: albo teściowe żyć nie dają:no: wspóczuje takiej sytuacji, jeśli o mnie chodzi to jestem szczęściarą, mój mąż dba o mnie każdego dnia, a odkąd bede mamą to nosi mnie na rękach- czasem przesadza :-) martwi sie,nie pozwala mi sie schylać itp, ale to słodkie bo chce sie czuć potrzebny i uczesticzyć w oczekiwaniach na dzidzie...dziś podał mi omleta z warzywami do łóżeczka, mniam:tak: wczoraj wiczorem zrobił nam kąpel przy świecach i oznajmił że sprzedamy moje stare autko bo zamówił dla mnie nowe auto (takie ktore mi sie podoba od dawna), jego żona i matka jego dziecka musi jeździć wygodnie i bezpiecznie.rozczuliłam się i popłakałam.....jestem wdzieczna losowi za taki Skarb w postaci mojego mężusia :-D
co do naszej córci to szaleje w brzusiu w ciągu dnia ale jak kłade sie spać ona tez zasypia;-) grzeczna hehe

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :-D
witaj
wiesz juz co bedzie?
Jeszcze nie, ale mam przeczucie na chłopaka :-)

Lencja witaj :-)

zdec niezłe przejścia w szpitalu miałaś. Ja leżałam w 12 tyg z poronieniem zagrażającym właśnie przez krwiaka. Lekarz przyjmujący mnie do szpitala powiedział, że widzi marne szanse donoszenia. Też mnie wypisali z krwiakiem 23mm do domu, Luteiną dopochwową i No-spą. I siedzę sobie teraz na zwolnieniu. Ale faktycznie dowiedzieć się coś od lekarza w szpitalu graniczy z cudem. Samymi półsłowkami mówią.
I gratuluję córeczki :-)

dorotka gratuluję chłopczyka :-)

paula i zdec powodzenia na egzaminach

ewelinka Twoja Marysia urodziła się w grudniu 2006? Z Twojego suwaczka wynika, że moja Olga jest o 1 dzień starsza :-D
Moja mówi rano: Dzieciuchy, wstajemy :tak:

Dziewczyny powodzenia na egzaminach :-D

Właśnie wróciliśmy z badania i będzie najprawdopodobniej DZIEWCZYNKA (Julia :-D). Rozwija się super, ma już 360gram i 16cm długości.

Miłego dnia, ja uciekam gotować rosołek :-D

Nietka ja tez w tej ciązy lezałam w szpitalu w 13 tyg z powodu krwiaka, ale wypuścili mnie po 3 dniach bo sie zmniejszyl, a zreszta sama wolałam wyjśc bo leżec mogę w domu, kontunuowalam branie duphastonu i no-spe, ale na szczeście po tygodniu lezenia się wchłonął, czego tobie też zyczę, bo jak dobrze rozumiem to go jeszcze masz?

hefi - gratuluje super wieści, no i córeczki:tak::tak::-D

Witam,
Ja już po jednym egzaminie, zaraz powoli szykuję się na dwa kolejne. A tymczasem odpoczywam w łóżeczku. Zastanawiamy się też z mężem czy dzisiaj nie wybrać się do rodziców na wieś, bo jakoś nie chce nam się siedzieć cały wieczór przed telewizorem:-(
Dziewczyny powodzenia na egzaminach :-D
Właśnie wróciliśmy z badania i będzie najprawdopodobniej DZIEWCZYNKA (Julia :-D). Rozwija się super, ma już 360gram i 16cm długości.
Miłego dnia, ja uciekam gotować rosołek :-D
Gratuluję córeczki:-) Julia śliczne imię dla dziewczynki, całe życie mi się bardzo podobało:-) Dlatego też jak lekarz zapytał nas o imię dla dziecka to nie mieliśmy wątpliwości:-)

Te krwiaki to jakiś obłęd. Ja też miałam od początku, ale raz był mniejszy raz większy, i teraz znowu jest dość spory:(

nietka -moja Marysia jest z 2 grudnia 2006 no i teraz też mamy różnice w suwaczkach tylko pare dni he he ciekawa sprawa:-D
hefi-duża babka gratulacje!

Ostatnia edycja:
Coz za dobre nowiny od rana na forum :-D
Hefi jeszcze raz gratuluje:tak:,
dziewczyny nasze dzidzie juz wkrotce beda wazyc 0,5kg!:szok:

zdec powodzenia na egzaminach! Moze dobry pomysl skoczyc na wies i troche odetchnac, tylko sie nie przemeczaj!

A z dobrych wiesci dodam od siebie ze wczoraj dostalismy klucze do nowego mieszkania :-):-):-) Blisko parku, ze slicznym ogrodkiem, tak bardzo sie cieszymy ze malutka bedzie mogla byc praktycznie non stop na swiezym powietrzu no i ze my w koncu mamy swoj ciasny ale wlasny kat :-D

Uciekam na zakupy, milego weekendu kochane!

Ostatnia edycja:
reklama
A z dobrych wiesci dodam od siebie ze wczoraj dostalismy klucze do nowego mieszkania :-):-):-) Blisko parku, ze slicznym ogrodkiem, tak bardzo sie cieszymy ze malutka bedzie mogla byc praktycznie non stop na swiezym powietrzu no i ze my w koncu mamy swoj ciasny ale wlasny kat :-D

woow, gratuluje to jest dopiero wysmienita wiadomość:-D:-D:-D

Do góry