reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzieńdobry!
Siedze już w pracy nareszcie z laptopem bo wkońcu udało mi się wczoraj dokupić do niego ten zasilacz i moge być na bierząco z bb:-)
Dziś myślałam że sobie pośpie a moja córcia wstała o 8 i nas budzi wstawać lenie pora wstawać ja mówie no nie i kto to mówi to ja codzień do przedszkola niemoge jej wogóle dobudzić a ona z takim tekstem do nas mieliśmy śmiechu co niemiara:-D
Właśnie wcinam śledziki w śmietanie niemogłam wytrzymać i skoczyłam obok do sklepiku i zakupiłam a waga rośnie dziś jak się zważyłam to już3 na plusie:confused:

reklama
cześc dziewczyny! nie nadażam z czytaniem Was hehe ale sie staram. przykro sie czyta ,że faceci sie nie sprawdzają :no: albo teściowe żyć nie dają:no: wspóczuje takiej sytuacji, jeśli o mnie chodzi to jestem szczęściarą, mój mąż dba o mnie każdego dnia, a odkąd bede mamą to nosi mnie na rękach- czasem przesadza :-) martwi sie,nie pozwala mi sie schylać itp, ale to słodkie bo chce sie czuć potrzebny i uczesticzyć w oczekiwaniach na dzidzie...dziś podał mi omleta z warzywami do łóżeczka, mniam:tak: wczoraj wiczorem zrobił nam kąpel przy świecach i oznajmił że sprzedamy moje stare autko bo zamówił dla mnie nowe auto (takie ktore mi sie podoba od dawna), jego żona i matka jego dziecka musi jeździć wygodnie i bezpiecznie.rozczuliłam się i popłakałam.....jestem wdzieczna losowi za taki Skarb w postaci mojego mężusia :-D
co do naszej córci to szaleje w brzusiu w ciągu dnia ale jak kłade sie spać ona tez zasypia;-) grzeczna hehe

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :-D
witaj
wiesz juz co bedzie?
Jeszcze nie, ale mam przeczucie na chłopaka :-)

Lencja witaj :-)

zdec niezłe przejścia w szpitalu miałaś. Ja leżałam w 12 tyg z poronieniem zagrażającym właśnie przez krwiaka. Lekarz przyjmujący mnie do szpitala powiedział, że widzi marne szanse donoszenia. Też mnie wypisali z krwiakiem 23mm do domu, Luteiną dopochwową i No-spą. I siedzę sobie teraz na zwolnieniu. Ale faktycznie dowiedzieć się coś od lekarza w szpitalu graniczy z cudem. Samymi półsłowkami mówią.
I gratuluję córeczki :-)

dorotka gratuluję chłopczyka :-)

paula i zdec powodzenia na egzaminach

ewelinka Twoja Marysia urodziła się w grudniu 2006? Z Twojego suwaczka wynika, że moja Olga jest o 1 dzień starsza :-D
Moja mówi rano: Dzieciuchy, wstajemy :tak:

Dziewczyny powodzenia na egzaminach :-D

Właśnie wróciliśmy z badania i będzie najprawdopodobniej DZIEWCZYNKA (Julia :-D). Rozwija się super, ma już 360gram i 16cm długości.

Miłego dnia, ja uciekam gotować rosołek :-D

Nietka ja tez w tej ciązy lezałam w szpitalu w 13 tyg z powodu krwiaka, ale wypuścili mnie po 3 dniach bo sie zmniejszyl, a zreszta sama wolałam wyjśc bo leżec mogę w domu, kontunuowalam branie duphastonu i no-spe, ale na szczeście po tygodniu lezenia się wchłonął, czego tobie też zyczę, bo jak dobrze rozumiem to go jeszcze masz?

hefi - gratuluje super wieści, no i córeczki:tak::tak::-D

Witam,
Ja już po jednym egzaminie, zaraz powoli szykuję się na dwa kolejne. A tymczasem odpoczywam w łóżeczku. Zastanawiamy się też z mężem czy dzisiaj nie wybrać się do rodziców na wieś, bo jakoś nie chce nam się siedzieć cały wieczór przed telewizorem:-(
Dziewczyny powodzenia na egzaminach :-D
Właśnie wróciliśmy z badania i będzie najprawdopodobniej DZIEWCZYNKA (Julia :-D). Rozwija się super, ma już 360gram i 16cm długości.
Miłego dnia, ja uciekam gotować rosołek :-D
Gratuluję córeczki:-) Julia śliczne imię dla dziewczynki, całe życie mi się bardzo podobało:-) Dlatego też jak lekarz zapytał nas o imię dla dziecka to nie mieliśmy wątpliwości:-)

Te krwiaki to jakiś obłęd. Ja też miałam od początku, ale raz był mniejszy raz większy, i teraz znowu jest dość spory:(

nietka -moja Marysia jest z 2 grudnia 2006 no i teraz też mamy różnice w suwaczkach tylko pare dni he he ciekawa sprawa:-D
hefi-duża babka gratulacje!

Ostatnia edycja:
Coz za dobre nowiny od rana na forum :-D
Hefi jeszcze raz gratuluje:tak:,
dziewczyny nasze dzidzie juz wkrotce beda wazyc 0,5kg!:szok:

zdec powodzenia na egzaminach! Moze dobry pomysl skoczyc na wies i troche odetchnac, tylko sie nie przemeczaj!

A z dobrych wiesci dodam od siebie ze wczoraj dostalismy klucze do nowego mieszkania :-):-):-) Blisko parku, ze slicznym ogrodkiem, tak bardzo sie cieszymy ze malutka bedzie mogla byc praktycznie non stop na swiezym powietrzu no i ze my w koncu mamy swoj ciasny ale wlasny kat :-D

Uciekam na zakupy, milego weekendu kochane!

Ostatnia edycja:
reklama
A z dobrych wiesci dodam od siebie ze wczoraj dostalismy klucze do nowego mieszkania :-):-):-) Blisko parku, ze slicznym ogrodkiem, tak bardzo sie cieszymy ze malutka bedzie mogla byc praktycznie non stop na swiezym powietrzu no i ze my w koncu mamy swoj ciasny ale wlasny kat :-D

woow, gratuluje to jest dopiero wysmienita wiadomość:-D:-D:-D

Do góry