reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zapraszam jutro do mnie na rosołek :-D Mam w planach właśnie ugotować żeby był na weekend :tak:.

Ja już mówię wszystkim dobranoc i kolorowych snów.:blink:

wprawdzie miałam w planach jechać jutro na ślub koleżanki, ale jakoś Twoje zaproszenie na rosołek jest bardziej przekonywujące :-D:-D:-D

ja też już mówię dobranoc, do jutra dziewczynki:-)

reklama
Witam ja już po prracy:(Nie było ciekawie:(Boleści brzucha, słabo mi było ogólnie masakrycznie sie czułam, ale jak na razie wszystko przeszło:)Oby jeszcze jeden dzień jutro w pracy i wolne:)To chyba były wzdęcia:)

Lena - najważniejsze, że już minęło :tak: oby wiecej takie bóle Ciebie ani żadnej z nas nie nękały :tak: mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie lepszy :-):-D

Zdec, ciesze się że wszystko dobrze i gratuluje córci.
Co sie tyczy kalendarza to mi sie sprawdza córcia która już jest i teraz synciu. Podczas pierwszej ciąży mój wujek wróżył mi i siostrze wahadełkiem . Jeżeli teraz będzie u mnie syn ,to na czworo dzieci ( moja siostra ma już dwoje ) skuteczność będzie miał 100%.
Ja już też się kładę spać. Dobranoc.

Cześć babeczki :-) No nie, nie mam szans nadrobić, musiałabym pół dnia na to przeznaczyć... A nie było mnie tylko 2 dni...
Dziś wróciłam z Gdańska, przebrałam się tylko i dawaaaj na studniówkę :-) Wzięłam ze sobą męża i poszaleliśmy długo (widzicie same która godzina, a my właśnie wróciliśmy :szok:)
Dzidzia od kilku dni nie tylko sie rusza, ale i daje porządne kopniaki, a nawet czasem nie pozwala mamie spać, bo w nocy urządza dyskotekę (na przykład teraz właśnie :-D) Słodkie to uczucie, ale teraz już bardzo intensywne...
Anik79- mi też było bardzo miło Cię poznać, spędzilam przemiły wieczor- dziękuję :-) (Swoją drogą muszę się pochwalić, że ten mój Wiktor- uczeń, którego poznałaś zresztą wykosił drugie miejsce- czyli wyjazd podwójnie udany :-D)
Od jutra postaram się być na bieżąco tym bardziej, że zaczynają się u nas ferie, więc na 2 tygodnie jedną pracę mam z głowy :-)
Do jutra (tzn dzisiaj))

Witam z ranka:) A ja na księdza muszę czekać:/ jeszcze moja mama która zawsze wszystkich musi ugościć naszykowała wszystkiego tyle że on do jutra nie wyjdzie:/ No i oczywiście te wszystkie pytania.....Ale ogólnie jest naprawdę fajny jak on to mówi "ziom":)

Miłego dnia życzę:)

Dzień dobry wszystkim :-):-)

Powodzenia tym, które zdaja egzaminy - trzymam kciuki:tak::tak::tak:
i wszystkim życzę miłego weekendu:tak::tak::tak:

LenaDTR - skorzystaj z weekendu i poleżakuj troszkę - na pewno brzuszek przejdzie

reklama
Dzien doberek,

dzisiaj sobie pospałam, ale wczoraj urządzilismy sobie z M. wyjscie na ciacho i lody, oczywiscie dla mnie:tak:a dla niego piwko:), najadłam się ze szok:szok:
dorotka28de - gratuluje synka!:-)
askut - a tobie gratuluje dziewczynki, to chyba teraz dziewczynki z chłopczykami ida łeb w łeb:-D
czarna wiedzma - mi według tego kalendarza wychodzi chłopiec, czyli niby tak jak na usg;-)
ola-fasola - ja mam całkiem inna sytuację z mężem, on skacze kolo mnie, żebym się tylko nie przemęczła, nawet sprząta mieszkanie, kochany jest, nie moge narzekać:no:
zdec i paula - powodzenia na dzisiejszych egzaminach:tak:
Zdec - a ty czujesz sie na siłach, żeby dzisiaj zdawac?? A tak w ogole to chciałam ci powiedzieć, że piekne imię dla córeczki wybraliście:tak::tak:, ja własnie jak by była córeczka to myślałam nad Mają albo Natalką:)
lenadtr- mam ndzieje, ze brzuch juz dzisiaj ci nie dokucza?

wszytkim zycze udanej soboty:-D

Do góry