zdec ja juz żałuje,że ugotowałam taki mały garnek, bo jeszcze jedno takie moje podejście do jedzenia i nic juz prawie nie zostanie:-) ale z Tobą moja Droga chętnie bym się podzieliła:-):-) a powiedz mi czy Twój mąż gotuje, bo jak czasem mojego wykorzystuje i mówię : Kochanie wiesz ja i Twoje dziecko w brzuszku chętnie byśmy zjedli(i tu wymieniam na co mam ochotę)!:-):-) na ogół pomaga i mąż spełnia moje zachciewajki, więc może Twój Ci jutro też rosołek ugotuje :-)
reklama
czsesc dziewczyny witam sie dzisiaj z Wami i niestety juz sie zegnam
doczytam was prawdopodobnie dopiero albo ajutro albow niedziele wlasnie wrocilam ze szkoly i jestem wykonczona jutro tez od 8 do 21 mam zajecia dwa egzaminy wiec zmykam pod prysznic i do lózeczka troche sie pouczyc a jede dzisiaj poszedl nawet ok wynikii za dwa tyg mam nadzieje ze zaliczylam
Zycze wam slodkich snow Kochane dobranoc:-):-):-):-)
kopnę Cie w tyłek za to pierwsze zdanie!!!!
myślałam,że się stało coś złego dopiero potem doczytałam o co chodzi:-)
Klementinka
Fanka BB :)
ja tak samo zrozumialam
takie zegnam zle mi sie tu kojarzy
takie zegnam zle mi sie tu kojarzy
czsesc dziewczyny witam sie dzisiaj z Wami i niestety juz sie zegnam
doczytam was prawdopodobnie dopiero albo ajutro albow niedziele wlasnie wrocilam ze szkoly i jestem wykonczona jutro tez od 8 do 21 mam zajecia dwa egzaminy wiec zmykam pod prysznic i do lózeczka troche sie pouczyc a jede dzisiaj poszedl nawet ok wynikii za dwa tyg mam nadzieje ze zaliczylam
Zycze wam slodkich snow Kochane dobranoc:-):-):-):-)
Ja też proponuję żeby na forum nie używać pewnych słów!! Pierwszym z nich jest na pewno słowo: ŻEGNAM, w każdej formie gramatycznej!!
Życzę powodzenia jutro na egzaminach Trzymam kciuki, bo mnie też jutro 3 czekają:-( Ale podchodzę do tego spokojnie, więc nie będzie żadnych nerwów.
zdec ja juz żałuje,że ugotowałam taki mały garnek, bo jeszcze jedno takie moje podejście do jedzenia i nic juz prawie nie zostanie:-) ale z Tobą moja Droga chętnie bym się podzieliła:-):-) a powiedz mi czy Twój mąż gotuje, bo jak czasem mojego wykorzystuje i mówię : Kochanie wiesz ja i Twoje dziecko w brzuszku chętnie byśmy zjedli(i tu wymieniam na co mam ochotę)!:-):-) na ogół pomaga i mąż spełnia moje zachciewajki, więc może Twój Ci jutro też rosołek ugotuje :-)
W sumie widziałam jakiś rosołek teściowej w lodówce, ale on jest z niedzieli, więc już nie będę kombinować tylko go jednak wyleję:-(
Mojego męża daniem popisowym jest ...... jajecznica:-):-):-)
I właśnie mi tu jeszcze podpowiada że umie zagotować wodę w czajniku.
ewelinka307
Coś jest w tym że chce się rosołku ja pare dni temu ugotowałam rosół pierwszy raz bo tak mi się chciało jakoś nigdy nie miałam okazji bo przeważnie na rosół chodziliśmy do rodziców albo do teściów a teraz pewnie będe musiała gotować częściej bo mojemu tak posmakował że niewiem.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
paula i zdec powodzenia na egzaminach,
ja chyba nie byłabym w stanie skupić się na wkuwaniu, ledwo książkę otworzę zeby napisać cokolwiek w mojej pracy dyplomowej, którą mam oddac do końca stycznia, a już mi się spać chce, nie potrafię sie skupić i tylko płakać mi się chce, bo dopiero 10 stron napisałam takich luźnych notatek, a co dopiero reszta i posklejać to wszystko w całość chyba nie dam rady na czas
ja chyba nie byłabym w stanie skupić się na wkuwaniu, ledwo książkę otworzę zeby napisać cokolwiek w mojej pracy dyplomowej, którą mam oddac do końca stycznia, a już mi się spać chce, nie potrafię sie skupić i tylko płakać mi się chce, bo dopiero 10 stron napisałam takich luźnych notatek, a co dopiero reszta i posklejać to wszystko w całość chyba nie dam rady na czas
paulka narobiłaś mi smaka na rosół. Zjadłabym chociażby jeden talerzyk
Zapraszam jutro do mnie na rosołek Mam w planach właśnie ugotować żeby był na weekend .
Ja już mówię wszystkim dobranoc i kolorowych snów.
reklama
ewelinka307
paulka-naprawde jest to zarażliwe he heale jak coś widze w telewizji coś co nada się do jedzenia to też mam odrazu chęć w sumie wystarczy jakiś pomysł co można zjeść i już mi się chce
Dobranoc!
Dobranoc!