reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

zdec ja juz żałuje,że ugotowałam taki mały garnek, bo jeszcze jedno takie moje podejście do jedzenia i nic juz prawie nie zostanie:-):-D ale z Tobą moja Droga chętnie bym się podzieliła:-):-) a powiedz mi czy Twój mąż gotuje, bo jak czasem mojego wykorzystuje i mówię : Kochanie wiesz ja i Twoje dziecko w brzuszku chętnie byśmy zjedli(i tu wymieniam na co mam ochotę)!:-):-) na ogół pomaga i mąż spełnia moje zachciewajki, więc może Twój Ci jutro też rosołek ugotuje :-):-D

reklama
czsesc dziewczyny witam sie dzisiaj z Wami i niestety juz sie zegnam

doczytam was prawdopodobnie dopiero albo ajutro albow niedziele wlasnie wrocilam ze szkoly i jestem wykonczona jutro tez od 8 do 21 mam zajecia dwa egzaminy wiec zmykam pod prysznic i do lózeczka troche sie pouczyc a jede dzisiaj poszedl nawet ok wynikii za dwa tyg mam nadzieje ze zaliczylam

Zycze wam slodkich snow Kochane dobranoc:-):-):-):-)

kopnę Cie w tyłek za to pierwsze zdanie!!!!:wściekła/y::-D
myślałam,że się stało coś złego dopiero potem doczytałam o co chodzi:-)

czsesc dziewczyny witam sie dzisiaj z Wami i niestety juz sie zegnam

doczytam was prawdopodobnie dopiero albo ajutro albow niedziele wlasnie wrocilam ze szkoly i jestem wykonczona jutro tez od 8 do 21 mam zajecia dwa egzaminy wiec zmykam pod prysznic i do lózeczka troche sie pouczyc a jede dzisiaj poszedl nawet ok wynikii za dwa tyg mam nadzieje ze zaliczylam

Zycze wam slodkich snow Kochane dobranoc:-):-):-):-)

Ja też proponuję żeby na forum nie używać pewnych słów!! Pierwszym z nich jest na pewno słowo: ŻEGNAM, w każdej formie gramatycznej!!
Życzę powodzenia jutro na egzaminach:tak: Trzymam kciuki, bo mnie też jutro 3 czekają:-( Ale podchodzę do tego spokojnie, więc nie będzie żadnych nerwów.

zdec ja juz żałuje,że ugotowałam taki mały garnek, bo jeszcze jedno takie moje podejście do jedzenia i nic juz prawie nie zostanie:-):-D ale z Tobą moja Droga chętnie bym się podzieliła:-):-) a powiedz mi czy Twój mąż gotuje, bo jak czasem mojego wykorzystuje i mówię : Kochanie wiesz ja i Twoje dziecko w brzuszku chętnie byśmy zjedli(i tu wymieniam na co mam ochotę)!:-):-) na ogół pomaga i mąż spełnia moje zachciewajki, więc może Twój Ci jutro też rosołek ugotuje :-):-D

W sumie widziałam jakiś rosołek teściowej w lodówce, ale on jest z niedzieli, więc już nie będę kombinować tylko go jednak wyleję:-(
Mojego męża daniem popisowym jest ...... jajecznica:-):-):-)
I właśnie mi tu jeszcze podpowiada że umie zagotować wodę w czajniku.

Coś jest w tym że chce się rosołku ja pare dni temu ugotowałam rosół pierwszy raz bo tak mi się chciało jakoś nigdy nie miałam okazji bo przeważnie na rosół chodziliśmy do rodziców albo do teściów a teraz pewnie będe musiała gotować częściej bo mojemu tak posmakował że niewiem.

tak sobie właśnie pomyślałam,że możemy tu organizować zbiorowe żywienie, bo jak któraś z Nas piszę co je albo co akurat gotuje to reszta się jakoś dziwnie zaraża:-):-D
i też ma na to ochotę

paula i zdec powodzenia na egzaminach,

ja chyba nie byłabym w stanie skupić się na wkuwaniu, ledwo książkę otworzę zeby napisać cokolwiek w mojej pracy dyplomowej, którą mam oddac do końca stycznia, a już mi się spać chce, nie potrafię sie skupić i tylko płakać mi się chce, bo dopiero 10 stron napisałam takich luźnych notatek, a co dopiero reszta i posklejać to wszystko w całość:szok::szok::szok::szok::szok::szok: chyba nie dam rady na czas:baffled:

zyrraffka na pewno dasz radę napisać!! Trzymam kciuki!!:-)
Też się powoli żegnam bo widzę że mój mąż już poszedł spać:-) Śpioch jeden... jeszcze przeczytam raz co na jutro i dobranoc.....
Odezwę się jutro:-)

reklama
paulka-naprawde jest to zarażliwe he he:-Dale jak coś widze w telewizji coś co nada się do jedzenia to też mam odrazu chęć w sumie wystarczy jakiś pomysł co można zjeść i już mi się chce :-p
Dobranoc!

Do góry