reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
czarna wiedzma - o matko co za ludzie niestety czasem sie takie przypadki zdarzają i trzeba to jakos przecierpieć, szkoda tylko Twoich nerwów
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A ja Was kochane opuszczam znów do pracy na 14 do 22
Współczuje, no ale trzymaj się, może szybko przeleci :-)
emalia82
Fanka BB :)
A ja mam pytanko. Czy gdzieś na forum jest rozpiska co do płci naszych maluchów ( taka jak jest z terminami porodów )?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A ja mam pytanko. Czy gdzieś na forum jest rozpiska co do płci naszych maluchów ( taka jak jest z terminami porodów )?
A jest. Jeden post niżej niż lista o której piszesz :-)
https://www.babyboom.pl/forum/czerwiec-2010-f305/lista-czerwcowek-bez-komentarzy-35338/
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Mam nadzieję:-(Współczuje, no ale trzymaj się, może szybko przeleci :-)
emalia82
A jest. Jeden post niżej niż lista o której piszesz :-)
https://www.babyboom.pl/forum/czerwiec-2010-f305/lista-czerwcowek-bez-komentarzy-35338/
Dziękuje kochanie. Ja myślałam ,że ta lista bez komentarzy to chodzi o co innego
Ja miałam jakiś czas temu problem z oddychaniem. Zapytałam o to lekarza na wizycie, a on na to "to dopiero początek"...no pocieszył, nie ma co
no faktycznie pocieszające stwierdzenie..
ja właśnie dzwoniłam do mojego kochanego lekarza i kazał mi podjechać wrazie poważniejszych problemów z oddychaniem do szpitala, stwierdził,że wcale nie jestem przewrażliwiona, bo jeśli ja mam problemy z oddychanie, to dziecko też może je mieć, narazie kazał mi porządnie przewietrzyć mieszkanie i iść na spacer pooddychać mroźnym powietrzem, to podobno rozszerza trochę płuca, więc posłucham jego rady, zabieram psa i idę na spacer...:-)
stwierdził, też że powinnam więcej siedzieć w pozycji pół siedzącej,żeby nie być za mocno zgiętą w pół bo rosnący brzuch naciska na klatkę piersiową i to może powodować te problemy:-(
Liza
Elizka21 - to dobrze, ze wszystko ok;-) ale ten twój dzidzius wstydliwy nie chce pokazac co tam ma miedzy nózkami, pewnie dziewczynka;-)
No ja własnie myśle że będzie dziewczynka tylko chciałabym już wiedziec na pewno.... a tu ciągle sie chowa i chowa...
A tak pozatym to witam;-)
Wy to nie macie co robić chyba nie nadąrzam czytać postów wogóle ale jakos daję rade ehhhh....
a dzidzia kopie mnie że ho ho... teraz to przez cały dzien praktycznie ją czuję
reklama
Czarna wiedzma poproś w laboratorium o telefon i zadzwoń na drugi dzień z pytaniem czy coś rośnie.jeżeli posiew będzie jałowy to już będziesz wiedziała, a jak coś rośnie to będziesz musiała jeszcze poczekać dwa dni, żeby dowiedzieć się co Ci tam rośnie.
Mam nadzieję, że wiesz jak oddać mocz, żeby wynik był wiarygodny. To wstydliwy temat ,ale z doświadczenia wiem, jak często są popełniane podstawowe błędy.
zdec również czekam z niecierpliwością na wiadomość od Ciebie. Zapewne musiałaś długo czekać na wypis.
Witam nową Czerwcóweczkę, zobaczysz jak te forum wciąga...;-)
Mam nadzieję, że wiesz jak oddać mocz, żeby wynik był wiarygodny. To wstydliwy temat ,ale z doświadczenia wiem, jak często są popełniane podstawowe błędy.
zdec również czekam z niecierpliwością na wiadomość od Ciebie. Zapewne musiałaś długo czekać na wypis.
Witam nową Czerwcóweczkę, zobaczysz jak te forum wciąga...;-)