reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny które już czują kopniaki. czy jest tak u was, że maluch z regułu uspokaja się kiedy tatus dotyka brzucha?? Ja zawsze czekam kilka kopniaków i wołam partnera i zawsze , kiedy dotknie brzucha maluch sie uspokaja. Śmiejemy się, że czuje respekt przed ojcem :-D
Oj tak :tak: zawsze jak przyłoży mi rękę do brzucha to maleństwo się uspokaja :happy2:

No cóż a ja po wczorajszym dniu który praktycznie w całości spędziłam na wyjazdowych plotkach z przyjaciólkami, dziś czekam na wyniki posiewu po które pojechał małż i mam nadzieję że wszystko będzie ok. Poza tym nie moge doczekać się wtorku i pierwszego USG w trójwymiarze (ma być połówkowe) :-) No i przyznam że lekkiego stracha przed tym badaniem mam... :baffled:Ale jestem dobrej myśli :tak:
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki :tak::-) Koniecznie wstaw zdjęcia z USG :-D jak już będziesz miała, wszystko napewno bedzie dobrze :-)

Witam.
Można dołączyć?
Termin mam na 24 czerwca. To moja druga ciąża. Mam już 3-letnią córkę.
Nie nadrobię wszystkiego bo tego jest sporo ale postaram się być na bierząco.
Dużo Was tu :-)
Witamy serdecznie :-)

Hejo!
Nie bylo mnie dwa dni wiec nawet nie probuje nadrobic :szok:
Powiem Wam tylko ze Zdec jest juz po usg :tak::tak::tak: a reszte napisze sama z domku :)

reklama
witam was południowo....
dziś mam takiego lenia, że jeszcze nie wstałam z łóżka:-)
witam nową mamusię czerwcową wśród nas.
Zdec- mam nadzięję, że już dziś będzieś w domku

Do góry