Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
witam was południowo....
dziś mam takiego lenia, że jeszcze nie wstałam z łóżka:-)
witam nową mamusię czerwcową wśród nas.
Zdec- mam nadzięję, że już dziś będzieś w domku
Ja wstałam, ale i tak nic nie robię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam was południowo....
dziewczyny mam do Was pytanie, czy któraś z Was miała może problemy z oddychaniem, od dwóch dni mam takie wrażenie, że coś mi leży na klatce piersiowej i nie mogę sobie swobodnie odetchnąć:-( nawet mój mąż stwierdził,że w nocy jakoś gorzej oddycham przez sen:-( trochę się tym stresuje, bo nigdy tak nie miałam, a nie chciałabym nie dotleniać dzidziusia
Witam Wśród Czerwcowych ciężarówekWitam.
Można dołączyć?
Termin mam na 24 czerwca. To moja druga ciąża. Mam już 3-letnią córkę.
Nie nadrobię wszystkiego bo tego jest sporo ale postaram się być na bierząco.
Dużo Was tu :-)
witam was południowo....
A nie śpisz czasem dużo na plecach?
Z Dzikowca - to okolice Kłodzka. Niestety tutaj w kwestiach medycznych czas zatrzymał się jeszcze w ubiegłym stuleciuCzarna wiedzma , a skąd ty kochana jesteś, że twoje wyniki wożą do wrocka ?
cześć Dziewczęta! moje problemy z laptopem,okazały się poważniejsze niż myślałam, jeśli naprawa okaże się droższa niż nowy laptop, to czeka mnie przeprawa z mężem o kupno nowego laptopa, a narazie mój brat był taki miły i zostawił mi swój :-):-)
dziewczyny mam do Was pytanie, czy któraś z Was miała może problemy z oddychaniem, od dwóch dni mam takie wrażenie, że coś mi leży na klatce piersiowej i nie mogę sobie swobodnie odetchnąć:-( nawet mój mąż stwierdził,że w nocy jakoś gorzej oddycham przez sen:-( trochę się tym stresuje, bo nigdy tak nie miałam, a nie chciałabym nie dotleniać dzidziusia