reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie Kochane;)Ja zabrałam się za sprzątanie i pędzę do bidronki pod nosem otworzyli:)Może będą jakies promocje dla dzidzi:)

reklama
dobrze ze wspomnialyscie o tym krwistym smarczeniu :-p bo tez u mnie sie pojawia i przyznam ze mnie to troche martwilo, o krwawiacych dziaslach uprzedzil mnie dentysta, polecil plukanie nalewka z szalwi (rozrabia sie ja z woda, jest na alkoholu) do kupienia w aptece, i przyznam ze z dziaslami odpukac nic specjalnego sie jeszcze nie dzieje

Ja na dziąsła zakupiłam miękką szczoteczkę OralB (zawsze uzywałam minimum średniej) i pastę Elmex zieloną i odczuwam znaczną poprawę - wprawdzie krwawnie nie zanikło ale przynajmniej nic nie jest podrażnione i mnie nie boli wewnatrz paszczy.
A czytałam że przyczyna zarówno dziąseł jak i smarków jest taka sama - zwiększona ilośc krwi w organizmie, większa kruchość naczyń i czasem jeszcze podwyższone ciśnienie. Tak czy owak objaw podobno zupełnie normalny. Tyle tylko że mało przyjemny :-(

Witam.
Można dołączyć?
Termin mam na 24 czerwca. To moja druga ciąża. Mam już 3-letnią córkę.
Nie nadrobię wszystkiego bo tego jest sporo ale postaram się być na bierząco.
Dużo Was tu :-)

czarna wiedzmo zielona Elmex jest super tez uzywam, zaczelam jak mi sie szyjka na siekaczu zaczela odslaniac i problem zniknal :-)

nietka witaj, zapraszamy do wielkiego grona czerwcowek :-)

reklama
Witam.
Można dołączyć?
Termin mam na 24 czerwca. To moja druga ciąża. Mam już 3-letnią córkę.
Nie nadrobię wszystkiego bo tego jest sporo ale postaram się być na bierząco.
Dużo Was tu :-)
Witaj, i nie przejmuj sie ja tez nie wszystkich kojarzę. Ale popisac zawsze można :-)

dziewczyny na krwawiące dziąsła zafundujcie sobie miękką szczoteczkę i pastę do krwawiących dziąseł (widziałam tego trochę w drogerii, ale nigdy nie miałam potrzeby zakupywać).
Krew z nosa tez czasami mam, ale ja to kojarze raczej z mrozem, bo pojawia sie przewaznie jak oddycham przez nos na mrozie i czuję wtedy ból.

Do góry