C
cobra18
Gość
lenaDTR wybacz,nie mam pamieci do nickow tymbardziej ze to bylo z 60stron temu conajmniej 40 ;p
czyli w sobote zaczynam 5mc,super
czyli w sobote zaczynam 5mc,super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak skrycie i po cichu liczę że może parka) Ale aby zdroweewus strasznie się cieszę że zmieniłaś tego babsztyla i trafiłaś do jakiegoś kompetentnego lekarza:-)
Gratuluję synka:-) Może drugi dzidziuś okaże się dziewczynką i będzie parka:-)
Ale teraz będzie ciężko określić, które z dzieci już ma określoną płeć:-)
glowa mnie boli,dosc mocno ,a tak poza tym to chyba wszystko ok. za bardzo nie wypoczne,dzis znow do pracy
czytalam ze nie wolno pocierac ani szorowac brodawek bo to uszkadza nablonek i przez to traca wilgotnosc i jedrnoscChciałam się zapytać was, a w szczególności mam, które już rodziły i karmiły piersią czy przygotowywałyście jakoś piersi?? hartowałyście je żeby później nie mieć przeróżnych problemów, szczerze mówiąc to prawie nic nie wiem na ten temat, może macie sprawdzone pomysły? Przepraszam jeśli to jest jakieś dziwne pytanie ale słyszałam od kuzynki że on atarła sobie brodawki gąbką podczas kąpieli, inna mówiła ze naprzemiennie zimną i ciepła wodą natryskiwała....
ja uzywam olejku dla ciezarnych WELEDAA własnie a'propos rozstepów to smarujecie się czymś? Chodzi mi oczywiście nie tylko o piersi ale tez i o brzuch. Moje szwagierka używa jakichś super kremów za 100zł i mówi że niby działa. Ja używam masła kokosowego i kakaowego z Ziai za 10zł po każdej kąpieli i jak dotąd tez żadnych rozstępów nie mam nigdzie. A może jest jakiś faktycznie super środek działający w kazdych warunkach??