reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Miałam mieć wypad babski dzisiaj i wszystko zależy od tego o której ksiądz dokładnie przyjdzie
zyrraffka kochana mieszkasz w pięknym mieście...
O kuuurcze ile wspomnień... Masz bliziutko do morza... superaśnie... A kolędę jakoś przeżyjesz... U nas zawsze jest wesoło... bo nasz "maleńki" 35 kg pies...jak na co dzień odważny- tak księdza się boi okrooopnie
O kuuurcze ile wspomnień... Masz bliziutko do morza... superaśnie... A kolędę jakoś przeżyjesz... U nas zawsze jest wesoło... bo nasz "maleńki" 35 kg pies...jak na co dzień odważny- tak księdza się boi okrooopnie
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Miałam mieć wypad babski dzisiaj i wszystko zależy od tego o której ksiądz dokładnie przyjdzie
To niech się ksiądz uwija nie wie, że ludzie plany mogą mieć?
Zapisałam się dzisiaj na USG połówkowe 2D/3D/4D :-) na 29 stycznia, już sie doczekać nie mogę oj ta moja niecierpliwość
Zapisałam się dzisiaj na USG połówkowe 2D/3D/4D :-) na 29 stycznia, już sie doczekać nie mogę oj ta moja niecierpliwość
Koniecznie wklej zdjęcia, jak juz bedziesz miec
to życzę, żeby przyszedł jak najwcześniej, ja tez się zbieram, bo mam dzisiaj wypad z ludzmi z pracy:-) Kochani wybrali lokal w którym sie nie pali no i oprocz piwa herbatka i ciasto też sa
aha dostałam dzisiaj mojego rogala Fatty, więc mam nadzieje, że spokojnie i wygodnie prześpię noc:-)
Naprawdę mamy niezłe tempo w pisaniu
Brzuch na szczęście odpuścił a i malutka fika jak trzeba
misialula - powodzenia na wizycie
ewus2090 -rewelacja, że już wszystko w porządku, i że wreszcie masz dobrego lekarza. Co do wagi to się nie przejmuj - jeszcze zdążysz;-)zwłaszcza przy takiej dwójce urwisów
Co do kremów to ja używam tylko oliwki Johnsona od razu po prysznicu / na mokro/ - rewelacyjnie nawilża i natłuszcza, i świetnie się wchłania. Czy będzie diałać na rozstępy - zobaczymy ale nie chce mi się wydawać kasy na specjalistyczne kremy, bo kilka moich koleżanek używało, a rozstępy i tak miały
Ja generalnie siedzę na zwolnieniu od listopada ale zbieram materiały do doktoratu i muszę mniej więcej raz w tygodniu się pojawić i posprawdzac co i jak. Na szczęście tutuł nie jest obowiazkowy, więc jak nie będe już mogła to najwyżej nie napiszę i już...Na razie póki mi wolno chodzić to zbieram daneCześć dziewczynki!
sealet- no na razie nie do końca jest sprawny, ale to się da przeżyć, przeszkadza mi ten "prąd"... Uważaj na siebie w pracy, jak Cię będzie bolał brzuch to może się zwolnij, co?
Brzuch na szczęście odpuścił a i malutka fika jak trzeba
misialula - powodzenia na wizycie
ewus2090 -rewelacja, że już wszystko w porządku, i że wreszcie masz dobrego lekarza. Co do wagi to się nie przejmuj - jeszcze zdążysz;-)zwłaszcza przy takiej dwójce urwisów
Co do kremów to ja używam tylko oliwki Johnsona od razu po prysznicu / na mokro/ - rewelacyjnie nawilża i natłuszcza, i świetnie się wchłania. Czy będzie diałać na rozstępy - zobaczymy ale nie chce mi się wydawać kasy na specjalistyczne kremy, bo kilka moich koleżanek używało, a rozstępy i tak miały
ewelinka307
Fanka BB :)
Witam!
Oj znowu ciężko nadrobićzapisane strony
kajdusia-niestety mój mózg też przestawił się na tryb ciąża i niezbyt dobrze pracuje na szczęście podobno niektóre części mózgu pozostają w uśpieniu a póżniej wszystko wraca do normy;-)
misialula-witam!
zdec - no nareszcie przynajmiej wiesz już na czym stoisz!
czarna wiedzma-ja wręcz przeciwnie mam ostatnio same sny erotyczne
zyraffka-ja raczej nie przygotowywałam piersi bo i tak pierwszy tydzien po porodzie bolą a pocieranie i dotykanie brodawek wywołuje skurcze
ewitka-myśleżekarmienie piersią to dobre zabezpieczenie dzieci przed chorobami mi nawet lekarze w przychodni mówią te pani dziecito wogóle nie chorują nawet nigdy obie nie brały antybiotyku a dzięki temu że jedną karmiłam ponad rok drugą ponad dwa lata też myślałam że w przedszkolu się zaczną choroby ale pani też mówi że moja Maryś jako jedyna nie choruje.
paulka-ja już coraz częściej myśle żeby nie wiedzieć czy babka czy facecik
Oj znowu ciężko nadrobićzapisane strony
kajdusia-niestety mój mózg też przestawił się na tryb ciąża i niezbyt dobrze pracuje na szczęście podobno niektóre części mózgu pozostają w uśpieniu a póżniej wszystko wraca do normy;-)
misialula-witam!
zdec - no nareszcie przynajmiej wiesz już na czym stoisz!
czarna wiedzma-ja wręcz przeciwnie mam ostatnio same sny erotyczne
zyraffka-ja raczej nie przygotowywałam piersi bo i tak pierwszy tydzien po porodzie bolą a pocieranie i dotykanie brodawek wywołuje skurcze
ewitka-myśleżekarmienie piersią to dobre zabezpieczenie dzieci przed chorobami mi nawet lekarze w przychodni mówią te pani dziecito wogóle nie chorują nawet nigdy obie nie brały antybiotyku a dzięki temu że jedną karmiłam ponad rok drugą ponad dwa lata też myślałam że w przedszkolu się zaczną choroby ale pani też mówi że moja Maryś jako jedyna nie choruje.
paulka-ja już coraz częściej myśle żeby nie wiedzieć czy babka czy facecik
ewelinka307
Fanka BB :)
gosiagro-jak rogal bo mój jeszcze nie przyszedł wczoraj mi napisali że wystąpiły komplikacje i dopiero dziśwyśląale jestem zła na nich
reklama