reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zyrraffka :):) kochana mieszkasz w pięknym mieście...
O kuuurcze ile wspomnień... Masz bliziutko do morza... superaśnie... A kolędę jakoś przeżyjesz... U nas zawsze jest wesoło... bo nasz "maleńki" 35 kg pies...jak na co dzień odważny- tak księdza się boi okrooopnie:):):)

Miałam mieć wypad babski dzisiaj i wszystko zależy od tego o której ksiądz dokładnie przyjdzie

to życzę, żeby przyszedł jak najwcześniej, ja tez się zbieram, bo mam dzisiaj wypad z ludzmi z pracy:-) Kochani wybrali lokal w którym sie nie pali no i oprocz piwa herbatka i ciasto też sa:-D

aha dostałam dzisiaj mojego rogala Fatty, więc mam nadzieje, że spokojnie i wygodnie prześpię noc:-)

Naprawdę mamy niezłe tempo w pisaniu :)

Cześć dziewczynki!
sealet- no na razie nie do końca jest sprawny, ale to się da przeżyć, przeszkadza mi ten "prąd"... Uważaj na siebie w pracy, jak Cię będzie bolał brzuch to może się zwolnij, co?
Ja generalnie siedzę na zwolnieniu od listopada:szok::szok::szok: ale zbieram materiały do doktoratu i muszę mniej więcej raz w tygodniu się pojawić i posprawdzac co i jak. Na szczęście tutuł nie jest obowiazkowy, więc jak nie będe już mogła to najwyżej nie napiszę i już...Na razie póki mi wolno chodzić to zbieram dane :-D
Brzuch na szczęście odpuścił a i malutka fika jak trzeba:tak::tak:

misialula - powodzenia na wizycie

ewus2090 -rewelacja, że już wszystko w porządku, i że wreszcie masz dobrego lekarza. Co do wagi to się nie przejmuj - jeszcze zdążysz;-)zwłaszcza przy takiej dwójce urwisów

Co do kremów to ja używam tylko oliwki Johnsona od razu po prysznicu / na mokro:tak:/ - rewelacyjnie nawilża i natłuszcza, i świetnie się wchłania. Czy będzie diałać na rozstępy - zobaczymy :) ale nie chce mi się wydawać kasy na specjalistyczne kremy, bo kilka moich koleżanek używało, a rozstępy i tak miały:wściekła/y:

Witam!
Oj znowu ciężko nadrobićzapisane strony:no:
kajdusia-niestety mój mózg też przestawił się na tryb ciąża i niezbyt dobrze pracuje na szczęście podobno niektóre części mózgu pozostają w uśpieniu a póżniej wszystko wraca do normy;-)
misialula-witam!
zdec - no nareszcie przynajmiej wiesz już na czym stoisz!
czarna wiedzma-ja wręcz przeciwnie mam ostatnio same sny erotyczne:confused:
zyraffka-ja raczej nie przygotowywałam piersi bo i tak pierwszy tydzien po porodzie bolą a pocieranie i dotykanie brodawek wywołuje skurcze
ewitka-myśleżekarmienie piersią to dobre zabezpieczenie dzieci przed chorobami mi nawet lekarze w przychodni mówią te pani dziecito wogóle nie chorują nawet nigdy obie nie brały antybiotyku a dzięki temu że jedną karmiłam ponad rok drugą ponad dwa lata też myślałam że w przedszkolu się zaczną choroby ale pani też mówi że moja Maryś jako jedyna nie choruje.
paulka-ja już coraz częściej myśle żeby nie wiedzieć czy babka czy facecik :-D

reklama
Moje drogie czerwcóweczki mam problemy z internetem więc więcej mnie nie będzie niż będę...:-(Jak mi się uda to będę do Was zaglądać.:tak: Pozdrawiam.

Do góry