Cześć dziewczynki!
Melduję się wyspana, ale kaszląca :-(
misialula- witaj wśród nas:-)
Ewitka- ale mądra babeczka z Ciebie, pięknie to wszystko ubrałaś w słowa!
ewa2323- dużo zdrówka dla Twojego synka, u nas zapalenia ucha nie było, ale był też niedosłuch... Bardzo długo męczyliśmy się z podjęciem decyzji- wycinać, czy nie, ale teraz jestem zadowolona- mały nie choruje, a bardzo odżył- nawet pani w przedszkolu powiedziała, że po zabiegu to zupełnie inny chłopiec... Dzisiaj ma badanie słuchu, sprawdzimy, czy wszystko jest ok... Nie rezygnuj z pisania z nami, użyłaś niefortunnie jednego slowa, na przyszłość będziesz bardziej uważała i tyle ;-)
Kasiulka- tak, w poniedziałek miałam ściągnięte. A powiedz mi jeszcze, czy próbowałaś ściągnąć kasę z ubezpieczenia po tym rozcięciu? Bo ja mam taki zamiar, jestem ciekawa ile można uzyskać?
sealet- no na razie nie do końca jest sprawny, ale to się da przeżyć, przeszkadza mi ten "prąd"... Uważaj na siebie w pracy, jak Cię będzie bolał brzuch to może się zwolnij, co?
czarna wiedźma- ale posta walnęłaś
Powodzenia w pisaniu magisterki, podziwiam, podziwiam...Koszmarów na szczęście nie mam, na początku ciąży miałam jakieś dziwne i pokręcone sny, ale już minęły... Co do smarowania to polecam krem na rozstępy Gerbera i olejek dla ciężarnych z Rossmana!- wszystko tanie i ładnie pachnące :-)
Koriander- kurs tkania?
Fajnie, ale to chyba nie tak bardzo intelektualne zajęcie, co? Piotruś zdrowy, tylko trochę kaszle, zobaczymy jeszcze jak to badanie słuchu dzisiaj...
Żyrafka- ja nie hartowałam sobie piersi i nie miałam problemu z karmieniem,owszem ból brodawek na początku jest i pewnie będzie- nie wierzę w jakieś specjalne sztuczki ...
anecznik- wszystkie nasze maluchy preferują teraz nocny tryb życia, bo my jesteśmy takie bezczelne, że w tym czasie ich nie bujamy
Anik- jednak będziemy nocować w tym hotelu Gryf, czyli nasze poprzednie ustalenia mogą być aktualne, ale fajnie :-) A myślałam, że się będę tam straaasznie nudzić... Co do polisy to wkrótce skorzystasz z opcji- urodzenie dziecka
askut- miłej kolędy!
Zdec- to zależy od polisy, ale chyba większość ma taką opcję, mi wypłacili nawet po porodzie, bo miałam cesarkę i byłam w szpitalu 4 dni
Uciekam., na razie