anj81 - gratuluję córeczki
kajdusia - nawet jeśli masz przecięte nerwy to takie rwanie i drętwienie może świadczyć o ich regeneracji
i jeśli dobrze zszyli jest szansa na odzyskanie pełnej sprawnosci i czucia. Niestety to troche trwa bo nawet 6 miesięcy. Ale z tego co rozumiem to palec masz sprawny, tylko czucie przeszkadza w graniu? Mam nadzieję, że szybko przejdzie
cobra18 - dziewczyno - Ty się pilnuj
. Faktycznie sprawdź mofologie krwi, czy nie masz anemii...mam nadzieję, że więcej nie będziesz mieć już takich przygód
anecznik - gratulacje z okazji dobrej wizyty :-). Co do badania ginekologicznego to niestety do końca - przecież muszą sprawdzać w jakim stanie jest szyjka
U mnie na studiach był jeden g..... , który wpisał dziewczynie 2 do indeksu bo nie była na egzaminie - była na porodówce i miała zwolnienie. Powiedział, że jak chciała dzieci rodzić, to nie trzeba było iść na studia... grrr....
ja też powinnam posiedzieć i popracować nad materiałami do pracy - ale ponieważ nie mam musu ... to wszystko leży odłogiem i się nawarstwia, a ja siedzę w domku i czytam forum
trudno - tytuł rzecz nabyta, nie jest niezbędna do życia
Ewitka - bardzo miło, że do nas zaglądasz pomimo tego co Cię spotkało. Szczerze podziwiam - ja po stracie nie byłam w stanie patrzeć na koleżanki w ciąży, czy nawet obce osoby, a co dopiero czytać takie forum
Mimo , że się nie znamy /dołączyłam później/ przesyłam serdeczne uściski i wiarę, że nastepnym razem się uda!!! I zdrowia życzę dla Ciebie i synka
misialula - witamy na forum
Kasiek1983 - nie przejmuj się tym kłuciem - to normalne. Po prostu przy kaszlu czy kichaniu jest nagłe szarpniecie wiezadłami macicy i to czasem boli ;-)
zdec - dobrze, że wreszcie sie troche zainteresowali - do piątku niedaleko!!!
ewa2323 - nie przejmuj się; po prostu trafiłaś z postem akurat w nieodpowiedni nastrój - wcześniej takie rozmowy też bywały i było OK; zdarza się. Mam nadzieję, że nadal będziesz z nami
obserwuj koniecznie synka, zwłaszcza pod kątem słuchu! a także tego czy nie oddycha non stop przez buzię i czy nie mówi tak jakby miał katar cały czas. Nie trzeba infekcji czy nawracających angin, żeby musieć migdał usunąć.
Jak zwykle dużo do odpisania
Ja zaraz muszę jechać do pracy, a za oknem mleko - nie lubie jeźdźic w mgle... brrrr....Co do witaminek ja łykam Feminatal, ale dopiero od 16 tyg, wcześniej tylko Folik. Na szczęście wyniki mam dobre i żelaza nie muszę
gniesha - ja tak miałam wczoraj, bolało całą noc a potem jeszcze w dzień brzuch napięty. Wzięłam dwie no spy i przeleżałam grzecznie calutki dzień - i dzisiaj trochę lepiej. Wprawdzie trochę rzadziej czuję maluszka, ale przy zwiekszonym napieciu tak moze byc, wiec staram sie nie panikować