kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
To gratulacje :-) super, że córeczka zdrowiutko Ci rośniePolowkowe trwalo ponad pol godziny, no i zadnych wad doktor nie wykryl, serce ma cztery komory i pieknie pompuje krew, uklad pokarmowy i nerki dzialaja, mozg jest i nie ma w nim wody czyli wodoglowie tez odpada Glowka byla o 5 dni "mlodsza" od reszty i od razu pomyslalam o sealet: doktor powiedial ze to najnormalniejsze, zwlaszcza u dziewczynek, ze glowka nie nadaza za reszta , acha no i na 100% potwierdzone ze dziewczynka, bo tak sie nam rozkraczyla do kamery ze nie ma szansy zeby sie gdzies siusiak ukryl
No i mala ma prawie 25cm dlugosci wraz z nozkami a wazy prawie 400g dokladnie nie pamietam musze posprawdzac wydruki
Strasznie Ci współczuję :-( moja siostra też jest pianistką i pamiętam jak miała zwichnięty nadgarstek, ile kosztowało ją wysiłku, żeby dojść z tym jakoś do ładu :-( Mam nadzieję, że jednak szybko odzyskasz czucie w palcu, wiem jak wiele wysiłku i ile lat pracy trzeba włożyć w ten zawód i głupio by było, żeby go stracić. Będę mocno trzymać kciuki, żeby paluszek posłusznie wrócił do formyPalec boli nadal, jestem przerażona, każde uderzenie i mocniejsze dotknięcie to tak jakby ktoś prądem mnie potraktował (znacie to uczucie jak się czasem w łokieć w nerw uderzy- to coś podobnego) Na razie pracuję czterema palcami, ale długo już tak nie uda mi się oszukiwać, być może będę musiała pomyśleć o zwolnieniu...:-(Mam nadzieję, że jeszcze nie straciłam zawodu :-(!
to teraz ja zmienie temat wprawdzie powinnam byc w pracy do 23,ale o godz 15.30 zostalam zwolniona do domu...szefowa stwierdzila ze jestem blada jak sciana,mowilam ze sie zle czuje,ze kreci mi sie w glowie, i stalo sie ! zaliczylam pierwsze zemdlenie.dobrze ze w pracy a nie na ulicy bo nikt by nie pomogl. zsunelam sie cala sila na zmywarke,mam rozcieta skron,bo oczywiscie w rant trafilam plus tego zajscia ze nie padlam na brzuch,tylko jakby to,na kleczaco.
bylam w aptece,dostalam witaminy 30tablet za 60zl i siedze w domu. hehe
Współczuję takiej przygody, musisz bardziej o siebie dbać i wiecej odpoczywać
Oj sądzę, że niestety jest robione do końca ciązy :-)Dziewczyny badanie ginekologiczne jest robione do końca ciąży?? Nienawidzę tego, już wolę usta u dentysty rozwierać :-) nie wyobrażam też sobie jak z wielkim brzuchem miałabym położyć się na to łózko
Ja sie dzis cały dzień nie odzywałam, bo poprzedniej nocy dostałam strasznego bólu brzucha, leżałam zwinięta i nie wiedziałam co ze sobą zrobić, na szczęście jakoś minęło i usnęłam, ale cały dzień tak mnie ćmiło w brzuchu i bałam się wstawać teraz już mi minęło w porównaniu z tym co było, oby już nie wracało