reklama
Tacjana
Czerwcowa mama
ło ! Tricolor , czy ktos sie podszywa ?:-);-)fajnie ze jestes, fajnie Ci ze kilka dniu i Dzidzius juz Toba,
a i zapomnialam sie pochwalic ze w nocy mialam , UWAGA !!!! 3 skurcze !!! tak, tak drogie Panie, az 3, jeszcze troche i bedzie tak jak mowilam ze przeniose się do lipcówek
a co to oznacza ze lozyska w III stopniu dojrzałosci?
a i zapomnialam sie pochwalic ze w nocy mialam , UWAGA !!!! 3 skurcze !!! tak, tak drogie Panie, az 3, jeszcze troche i bedzie tak jak mowilam ze przeniose się do lipcówek
a co to oznacza ze lozyska w III stopniu dojrzałosci?
Witam was dalej w dwupaku , termin mam dokładnie na dziś. Bóle , skurcze są. Wszystko jednak nieregularne zupełnie. W poniedziałek u lekarza miałam rozwarcie na 2 cm i powiedział że do 5 czerwca urodzę i co? No w sumie jeszcze troche do północy zostało ;-)
Kabaretka - nie tylko Ty masz doła, ja od kilku wieczorów łapie codziennie, za dużo już myślę, boję się itd. Rano zrobiłam sobie jednak henne, depilację, maseczkę żeby wyglądać jak człowiek i mi się trochę humor poprawił. Polecam Ci :-)
Carmi - czekamy na wieści i trzymamy kciuki
Dorotka - ale Ci fajnie, to już jakiś znak, że coś zaczyna się dziać. Powodzenia.
Kabaretka - nie tylko Ty masz doła, ja od kilku wieczorów łapie codziennie, za dużo już myślę, boję się itd. Rano zrobiłam sobie jednak henne, depilację, maseczkę żeby wyglądać jak człowiek i mi się trochę humor poprawił. Polecam Ci :-)
Carmi - czekamy na wieści i trzymamy kciuki
Dorotka - ale Ci fajnie, to już jakiś znak, że coś zaczyna się dziać. Powodzenia.
Ostatnia edycja:
Oj Dorotko sacza sie i skurcze mam i wraznie jakby mi cos mialo wypasc taki ucisk... mam tylko nadzieje ze dzidzia poczeka do wieczora az moj A przyjedzie ale pewnie zrobi na zlosc i akcja zacznie sie jak on juz pojedzie bo cos czuje ze to bedzie taki moj charakterek
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
o widzę że się chyba zgadałyście i w jednym czasie chcecie urodzić te wszystkie wasze objawy pachną mi weekendowym pobycie na porodówce ale fajnie będą nowe czerwcowe gratulacje
tricolor świetne wieści ale trochę nie sprawiedliwe bo termin masz po mnie;-):-)
Andzia wiem że to rożnie bywa ale u mnie kompletnie nic się nie dzieje,
a jeśli chodzi o nosidełko to miałam na myśli te na szelkach co bobasa na brzuszku się nosi.
tricolor świetne wieści ale trochę nie sprawiedliwe bo termin masz po mnie;-):-)
Andzia wiem że to rożnie bywa ale u mnie kompletnie nic się nie dzieje,
a jeśli chodzi o nosidełko to miałam na myśli te na szelkach co bobasa na brzuszku się nosi.
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Hej kobietki.
Wpadlam tylko kliknac ,ze Agata077 jest na porodowce, jak bede miala wiecej info to zaraz dam znac.
Tak wiec Agatka trzymamy kciuki
Wpadlam tylko kliknac ,ze Agata077 jest na porodowce, jak bede miala wiecej info to zaraz dam znac.
Pewnie,że trzymamy kciuki,ale czy Agata nie miała rodzić w domu?Hej kobietki.
Pewnie,że trzymamy kciuki,ale czy Agata nie miała rodzić w domu?
No wlasnie tez mi sie cos kojarzy ze w domu miala rodzic ???
reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Miala, ale z przyczyn mi jeszcze nie znanych przewiezli ja na porodowke i porod nadal trwa