reklama
aga29
Fanka BB :)
Tylko dlaczego moje nie chce siusiak urosnac!
Irka, bo pewnie za bardzo tego pragniesz;-)
Zielona, to dopiero niespodzianka! Gratulacje!
Mysmy siusiaka malego widzieli na 4d, takze miejmy nadzieje, ze juz mu nie odpadnie;-), bo przyzwyczailismy sie do tego, ze do jednego urwiska niebawem dolaczy drugi:-)
Ollutka
Zadomowiona(y)
My będziemy chodzić do szkoły rodzenia razem, żeby się dowiedzieć co i jak w trakcie porodu, posłuchac trochę o pielęgnacji no i poznać szpital - bo szkołą jest przyszpitalna. Myślę, że bez szkoły też sie da urodzić, ale nam to pozwoli sie chociaż trochę przygotować. Szkoła, którą wybralismy jest bezpłatna.Dziewczyny, może to głupie ptanie, ale co Wami kieruje, że zapisujecie sie do szkoły rodzenia ?
Witam i gratuluję dziewczynkiWitam, jestem tu nowiutka, tak jak nowością jest dla mnie posiadanie w brzuszku prawdopodobnie małej dziewczynki,
Gratuluję wszystkim - kolejnych chłopaków
Tacjana
Czerwcowa mama
Wita4jm późnym wieczorem,
marta kamyk witaj,
Gatuluje wszystkim dziewczynek i chlopców,
ja dzisiaj rano złapałam jakiegoś nerwa, popłakałam się bo wszystkie bluzki za krótkie i za male, wszystko zaczęło mnie wkurzać ale mąż dzielni zniósł i zaproponowal zebysmy pojechali na zakupy , humor od razu mi si poprawil :-)
byliśmy tez w Smyku i oglądalisy cuda dla maluchów tyle tego, i zastanawiam sie nad tym czy do wanienki warto kupic jakas gąbkę czy takie wkładki antypoślizgowe?, bo tez cos takiego widzialam, i jescze takie jkaby foteliki , ciekawe co najlepiej zdaje egzamin
[/URL]
marta kamyk witaj,
Gatuluje wszystkim dziewczynek i chlopców,
ja dzisiaj rano złapałam jakiegoś nerwa, popłakałam się bo wszystkie bluzki za krótkie i za male, wszystko zaczęło mnie wkurzać ale mąż dzielni zniósł i zaproponowal zebysmy pojechali na zakupy , humor od razu mi si poprawil :-)
byliśmy tez w Smyku i oglądalisy cuda dla maluchów tyle tego, i zastanawiam sie nad tym czy do wanienki warto kupic jakas gąbkę czy takie wkładki antypoślizgowe?, bo tez cos takiego widzialam, i jescze takie jkaby foteliki , ciekawe co najlepiej zdaje egzamin
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Czesc dziewczynki!
Pare dni nas nie bylo,bo u nas dalej trwa remoncik,tak ze na pare dni z corcia musialysmy przeniesc sie do siostry,bo w kuchni byly kladzione plytki a w innych pokojach trwalo malowanko,ale powoli wszystko zmierza juz ku koncowi,jeszcze tylko pokoj Viki i to by bylo na tyle.
Nie mam dzisiaj sily na przeczytanie wszystkiego ale jutro postaram sie nadrobic,dopiero wrocilismy i odpylamy caly domek,zeby chociaz mozna jakos bylo sie przespac,tak ze walentynki w tym roku mamy pracowite...dopiero jutro wybieramy sie nasza czworeczka na walentynkowy obiad,bo dzisiaj,marze tylko o cieplym spanku.:-):-):-)
Pare dni nas nie bylo,bo u nas dalej trwa remoncik,tak ze na pare dni z corcia musialysmy przeniesc sie do siostry,bo w kuchni byly kladzione plytki a w innych pokojach trwalo malowanko,ale powoli wszystko zmierza juz ku koncowi,jeszcze tylko pokoj Viki i to by bylo na tyle.
Nie mam dzisiaj sily na przeczytanie wszystkiego ale jutro postaram sie nadrobic,dopiero wrocilismy i odpylamy caly domek,zeby chociaz mozna jakos bylo sie przespac,tak ze walentynki w tym roku mamy pracowite...dopiero jutro wybieramy sie nasza czworeczka na walentynkowy obiad,bo dzisiaj,marze tylko o cieplym spanku.:-):-):-)
madziumba
czerwcowa mama 2009
Mojej córuniu urósł ptaszek. Hee he. Zamiast Rozalii będzie Piotruś. Tatuś bardzo dumny, ale ja trochę zawiedziona i dziadki też, bo liczyli już na wnuczkę.
Zielona gratuluję Synusia!:-)
Ja mam wizytę 25.02. a 09.02. poznaliśmy płeć :-) więc idąc za Twoim doświadczeniem upomnę się o potwierdzenie płci (bo może i naszej Córci coś urośnie ).
Miłej niedzieli !!!
Witajcie dziewczynki,
Gratuluję synusiów, coraz ich więcej, aż się zastanawiam czy moja Misia to Misia czy Michaś:-), i co powie na te parę sukienuś co już kupiłam:-).
Witaj Isia po długiej przerwie, martwiłam się co z Tobą...
Ja w tym tygodnu muszę do lekarza się wybrać, bo jakąś drobną infekcję pęcherza złapałam. Mam nadzieję że nic poważnego, bo już za tydzień urlop i SPa i basen...szkoda byłoby chorować.
Wczoraj moja Mała obudziła mnie kopniaczkami o 4 nad ranem, broiła cały dzień i całe Walentynki przechodziłam w trybie "Zombi".
Miłej niedzieli życzę i zbieram się na spacerek.
Gratuluję synusiów, coraz ich więcej, aż się zastanawiam czy moja Misia to Misia czy Michaś:-), i co powie na te parę sukienuś co już kupiłam:-).
Witaj Isia po długiej przerwie, martwiłam się co z Tobą...
Ja w tym tygodnu muszę do lekarza się wybrać, bo jakąś drobną infekcję pęcherza złapałam. Mam nadzieję że nic poważnego, bo już za tydzień urlop i SPa i basen...szkoda byłoby chorować.
Wczoraj moja Mała obudziła mnie kopniaczkami o 4 nad ranem, broiła cały dzień i całe Walentynki przechodziłam w trybie "Zombi".
Miłej niedzieli życzę i zbieram się na spacerek.
U nas wspaniała zimowa aura trwa. Od trzech dni chodzimy na długie spacery z sankami. Córka jest wniebowzięta. Dziś też byliśmy, potem obiadek i deserek ( reszta ciasteczek walentynkowych, które upiekłyśmy z córcią) przepis zamieszczam w stosownym miejscu
Beata fajnie, ze remoncik postępuje
Życzę wszytkim czerwcóweczkom miłego niedzielnego popołudnia:-)
Beata fajnie, ze remoncik postępuje
Życzę wszytkim czerwcóweczkom miłego niedzielnego popołudnia:-)
Ostatnia edycja:
reklama
margarytka
Czerwcowa mama 2009
Napisał margarytka
"Dziewczynki, mam prosbe.
Pamietam ze pisalyscie kiedys o muzyce klasycznej dla Bobasów, nawet zamieszczałyscie linki do posluchania. Strasznie chce cos takiego zakupic, a zupelnie nie wiem czego mam szukac..
Pomózcie prosze ;-)"
Muzyka
Mozna posłuchać i zamówić przez internet.Mi przysłali Mozarta na drugi dzień po zamowieniu.
Super, dzieki!!!!