ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Witam widzę, że u wszystkich sporo się dzieje, u nas też . Przeszłam a raczej przechodze zapalenie oskrzeli, podobnie jak i Oti,generalnie zaczynamy wracać do sił, ale było kiepsko, no i to chyrlańsko jest wykańczające. Do tego zgaga, katar ciażowy...i w ubieglym tygodniu po raz pierwszy mnie zemdlilło po łyżeczce mleka ledwo do lazienki dobiegłam..normalnie wspolczuję wszystkim, które częściej takie atrakcje w czasie ciazy miewały;-) A myslalam, że tak późno to raczej niemożliwe...
Poki co maluszek rośnie zdrowo, trochę łożysko mam za nisko, ale jest szansa, że wszystko się unormuje.
I podobnie jak wy przygotowuje mieszkanko, wymalowałam juz kuchnie, a teraz za dwa tygodnie będziemy odświeżać naszą sypialnie, w której przez jakiś czas będzie łóżeczko Pracy jest sporo i nawet nie wiem kiedy przeleciały mi te pierwsze miesiące
Poki co maluszek rośnie zdrowo, trochę łożysko mam za nisko, ale jest szansa, że wszystko się unormuje.
I podobnie jak wy przygotowuje mieszkanko, wymalowałam juz kuchnie, a teraz za dwa tygodnie będziemy odświeżać naszą sypialnie, w której przez jakiś czas będzie łóżeczko Pracy jest sporo i nawet nie wiem kiedy przeleciały mi te pierwsze miesiące