reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam widzę, że u wszystkich sporo się dzieje, u nas też . Przeszłam a raczej przechodze zapalenie oskrzeli, podobnie jak i Oti,generalnie zaczynamy wracać do sił, ale było kiepsko, no i to chyrlańsko jest wykańczające. Do tego zgaga, katar ciażowy...i w ubieglym tygodniu po raz pierwszy mnie zemdlilło po łyżeczce mleka:szok: ledwo do lazienki dobiegłam..normalnie wspolczuję wszystkim, które częściej takie atrakcje w czasie ciazy miewały;-) A myslalam, że tak późno to raczej niemożliwe...

Poki co maluszek rośnie zdrowo, trochę łożysko mam za nisko, ale jest szansa, że wszystko się unormuje.
I podobnie jak wy przygotowuje mieszkanko, wymalowałam juz kuchnie, a teraz za dwa tygodnie będziemy odświeżać naszą sypialnie, w której przez jakiś czas będzie łóżeczko:) Pracy jest sporo:) i nawet nie wiem kiedy przeleciały mi te pierwsze miesiące:szok:

reklama
Dobry wieczór wszystkim:-)Jak nastroje po Walentynkach? My spędzilismy milutko w domku przy kolacyjce.

Od wczoraj walczę z katarem. Całą noc sie budziłam, bo nie mogłam oddychać przez nos. Masakra jakaś. Dziś mam nadzieję, że bedzie lepiej, bo juz się w kropelki zaopatrzyłam. Nie wiem czy to pogoda, czy ja taka osłabiona, ale ciągle jak nie katar to kaszel. Masakra. Mam nadzieję, że dzidzia będzie silniejsza i nie będzie tyle chorować. Na szczęście katar mnie nie powstrzymał i poszliśmy na spacerek nad morze. Zimno było ale fajnie. Szkoda tylko, że jakaś taka cieżka jestem i mam wrażenie, że ważę tonę. Zaczyna być cieżko :-(

Jutro rano na badania, a w środę wielki dzień - znowu wizyta i kolejne podglądanie maluszka. Tego samego dnia mamy też USG 4D, więc jest szansa, że w końcu się ujawni ;-)

Ollutka, my też w środę kolejny "wielki dzień". Może tym razem......
Oprócz tego od kilku dni przechodzę bardzo intensywny syndrom "wicia gniazda" i 3/4 dnia spędzam na allegro, ale o tym później...

dzien doberek z rana:-D Wczoraj chyba lenistwo wszystkich ogarnelo bo tak malo wpisow:-D Albo pogoda tak dopisala ze wszyscy na spacerki poszli:-D Ja dzisiaj ledwo zyje z niewyspania, polozylam sie po 24 a wstac musialam o 6...chyba dlugi dzien przede mna:-( Ale ten tydzien musi szybko zleciec bo w piatek ide do lekarza i bede swojego Maluszka ogladac...juz sie nie moge doczekac;-) Ale przed tym....test obciazenia glukoza...fuuuj. Juz sie zaopatrzylam w cytrynke i chyba w srode pojde powalczyc z ta slodkoscia:-) Mam nadzieje ze dam rade.
No to milego dnia Mamuski i niech odpoczywa kto moze;-)

Dzien Dobry Mamuski :)
My dzis wybieramy sie na badania polowkowe, ale dopiero po poludniu...
Juz nie moge sie doczekac :)

Cześć Wszystkim w ten piękny zimowy dzień;-),u mnie znów biało i zimno:baffled:

Ja też mam w środę wizytę na 16, już nie mogę się doczekać:rofl2:

Witajcie dziewczynki

haha w tym tygodniu duzo z nas czeka na usg,
my idziemy jutro po południu i mam nadzieje ze mój Dzidek da sie pooglądać i bede mogla juz wyrwać na zakupy :-) i pobuszowac na allegro
juz mnie skręca z ciekawości nie mogę się doczekać, muszę się czymś zająć żeby szybko zleciało :-D

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

reklama
dzień dobry :-)
Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące na USG i wizytę :-). Czekam na pomyślne informacje :tak:.

Życzę wszystkim miłego dzionka:-)

Do góry