reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

No ja wcześniej miałam I więc ta II mnie lekko zaniepokoiła, ale skoro Ginka uważa że jest Ok to nie będę się denerwować...

reklama
II oznacza lekki stan zapalny niegrozny dla organizmu. Z tego co mi moj gin mowił naprawde niewiele kobiet ma I.

Mi moja Gin powiedziała z uśmiechem, iż nie można mieć I w ciąży, i na tym zakończyłam zamartwianie się cytologią, ale jutro idę na morfologie + krzywą glukozy i już trzęsę portkami :baffled::baffled::baffled:

A ja znowu zawsze miałam II (z racji niewielkiej nadżerki), ale jak zrobiłam cytologię na początku ciąży to wyszła I :-)

wuyu gratuluje corci!!:-)

Cypisia dobrze, że już masz to za sobą:tak: Ja też muszę się wybrać, ale trafić na dobrego stomatologa to cud jakiś:dry: Właśnie muszę iść z 2 zębami, które robiłam przed ciążą i pani dr. się nie popisała, bo oba mnie bolą a wokół jednego zrobił się jakiś stan zapalny i mam całe dziąsła po jednej stronie opuchnięte:wściekła/y: Dodam, że wizyta była prywatna:no:

Cześć mamusie :-)
Ja też już dość dawno nie byłam u dentysty i tak się wybieram od 2 miesięcy. Już miałam ostatnio pójść to się rozchorowałam. Nic mnie nie boli ale na pewno znajdzie się coś do leczenia, po za tym zauważyłam, że mi zęby bardzo poszarzały. Dzidzia mi chyba wapń wyjada hihihhi.

Po wczorajszym pierwszym dniu w pracy po zwolnieniu byłam koszmarnie zmęczona. Nie miałam siły obiadu nawet zrobić. Całe szczęście że zostało z niedzieli rosołku trochę. Drugie danie zrobiłam dopiero o 17.30:-p jak już porządnie zgłodniałam.

Na poważnie zaczęłam się zastanawiać nad zwolnieniem do końca ciąży. Pracę mam w porządku ale taki ze mnie leniuch:rofl2: samo wstawanie o 6 rano to dramat.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.

Witam wszystkie mamuśki.:-)

Wuyu-gratuluje córeczki:-)

Kwiatek84-a już myślałam, że tylko ze mnie taki ociężały leniuch;-), któremu nie chce się wstawać do pracy, też wstaje o 6 i jeszcze małego prowadzę rano do przedszkola, sama nie wiem może czas posiedzieć w domku?

Kalina malina, irka, nocanka dziekuje za informacje .kurde chyba jednak wlasnie zadzwonie do niego, bo się boje tego stanu zapalnego, żeby tylko nic mojemu dzidziowi nie bylo :-(

m.linijka.i.200.jpg

Witajcie

Kwiatek uciekaj na zwolnienie to ostatnia okazja do odpoczynku później już nie będzie kiedy odpocząć, a jeśli chodzi o zmęczenie to pewnie te hormony robią swoje ja ostatnio czuję się taka wypompowana nic mi się nie chce a wychodząc z łózka już po godzinie chce mi się spać nie wyobrażam se jak bym miała wcześnie wstawać a do pracy miałam na 5 więc z łózka wychodziłam o 4 teraz to byłoby nie możliwe

wuyu gratuluję córeczki

Ja tydzień temu byłam u dentysty i idę jeszcze jutro i na tym na razie będzie koniec.Mam sporo bomb do wymiany bo są już stare i chciałam je zamienić puki mam czas ale pani S się nie zgodziła powiedziała, że w ciąży nie robi się takich rzeczy jak chcę to zrobimy to po ciąży.

reklama
Hej.
Dziś patrzę na suwaczek a tu równe 4 miechy do ... porodu.
Już w nocy miałam jakieś kosmate myśli i sny głupie. Myślę sobie, że skoro kobitki od zawsze rodziły to i ja jakoś dam radę, ale najbardziej to się obawiam tego, że to coś nowego w moim życiu i nie wiem na co się nastawiać.

15406844d8.png

Do góry