blumetka29
Wdrożona(y)
Spokojnie dziewczynki napewno wszystko jeszcze przed wami ja w pierwszej ciazy czułam ruchy dopiero w 23 tc teraz juz w 18 tc wiec kazda ciaza jest inna.Bedzie dobrze !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super,że masz już tą wizytę za sobą. Mam nadzieję, że ból szybko minie i jutro wszystko będzie super !Jestem już po!
Paskudny ząb z paskudną dziurą okazał się nie do uratowania. Teraz mam jamę po zębie i boli jak jasna cholera
Samo wyrywanie nie bolało, dostałam piękne znieczulenie i śmiać mi się chciało przy rwaniu
Ale jak zeszło znieczulenie to zgroza... A tu nie wolno nawet tabletki połknąć
Leżę i próbuję przeczekać... łatwo nie jest
Jestem już po!
Paskudny ząb z paskudną dziurą okazał się nie do uratowania. Teraz mam jamę po zębie i boli jak jasna cholera
Samo wyrywanie nie bolało, dostałam piękne znieczulenie i śmiać mi się chciało przy rwaniu
Ale jak zeszło znieczulenie to zgroza... A tu nie wolno nawet tabletki połknąć
Leżę i próbuję przeczekać... łatwo nie jest
zgadzam się...może spróbuj:-)Lody świetnie łagodzą ból po wyrwanym zębie. 3maj się
Masz racje ten sklep to nie wypal. Nie bylam tam jeszcze i pojechalam z czystej ciekawosci. Wiem ze teraz tam napewno na zakupy nie pojade. Chyba ze na lody (sa przepyszne) albo do kinaandzia111 pisze:Martusia bo to taki niewypał z tego marketu ja jedynie korzystam z mojego ukochanego KFC, a w HM nawet niema działu z odzierzą ciążową mogłaś sie wybrać do plejady w sosnowcu tam są fajne sklepiki dla maluszków.
Tacjanko ja na powaznie ;-)Tacjana pisze:powiedzcie ci mi czy już zaczynacie robić poważne zakupy , dla Dzieciątek ? moja znajoma czekała z tym do ostatniej chwili, ale nie wiem czy to najlepszy pomysł, czy będę w stanie potem biegać po sklepach im bliżej końca, niektóre z Was już maja dzieci, wiec może podpowiedzą kiedy najlepiej zacząć zakupy
Nie martw sie kochana ponoc od 20 do 22 mozna zaczac czuc ruchy.Kwiatek pisze:Dziewczyny zaczynam się troche martwić tym, że jeszcze nie czuje ruchów mojej dzidzi:-(
Dzisiaj zaczął sie 20 tc. W którym tygodniu najpóźniej powinny sie pojawić te rucxhy??
A my na 90% będziemy mieć dziewczynkę. Gin nie chciał dać 100 % śmiejąc się że to różnie z dziewczynkami bywa?!