reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Spokojnie dziewczynki napewno wszystko jeszcze przed wami ja w pierwszej ciazy czułam ruchy dopiero w 23 tc teraz juz w 18 tc wiec kazda ciaza jest inna.Bedzie dobrze !!!!

reklama
Jestem już po!
Paskudny ząb z paskudną dziurą okazał się nie do uratowania. Teraz mam jamę po zębie i boli jak jasna cholera :baffled:
Samo wyrywanie nie bolało, dostałam piękne znieczulenie i śmiać mi się chciało przy rwaniu :-D
Ale jak zeszło znieczulenie to zgroza... A tu nie wolno nawet tabletki połknąć :baffled:
Leżę i próbuję przeczekać... łatwo nie jest :angry:

Jestem już po!
Paskudny ząb z paskudną dziurą okazał się nie do uratowania. Teraz mam jamę po zębie i boli jak jasna cholera :baffled:
Samo wyrywanie nie bolało, dostałam piękne znieczulenie i śmiać mi się chciało przy rwaniu :-D
Ale jak zeszło znieczulenie to zgroza... A tu nie wolno nawet tabletki połknąć :baffled:
super,że masz już tą wizytę za sobą. Mam nadzieję, że ból szybko minie i jutro wszystko będzie super !

Jestem już po!

Cypisia, ja też tak mam, że jak mnie ząb zaczyna boleć, tzn. że już jest baaaardzo źle ;-) Ale mam super hiper dentyste (teraz do niego jeździmy na drugi koniec Warszawy!), który tak robi, że nic mnie nie boli i mam do niego 100% zaufania!

Co do bólu, to możesz wziąć spokojnie apap, zrobić sobie okład chłodzący!

Witam witam :tak::-)

Dni mijaja strasznie szybko.
Mialysmy dzis wracac do domku w Wojkowicach, ale jakos sie od tesciowki wybrac nie mozemy i jeszcze posiedimy pare dni ;-)
Byla dzis u mnie kolezanka "wrzesniowka" z corcia :tak: Dziewczyny sie pobawily, a my poklachalysmy :tak:

Menira gratuluje corci :-)

andzia111 pisze:
Martusia bo to taki niewypał z tego marketu ja jedynie korzystam z mojego ukochanego KFC, a w HM nawet niema działu z odzierzą ciążową mogłaś sie wybrać do plejady w sosnowcu tam są fajne sklepiki dla maluszków.
Masz racje ten sklep to nie wypal. Nie bylam tam jeszcze i pojechalam z czystej ciekawosci. Wiem ze teraz tam napewno na zakupy nie pojade. Chyba ze na lody (sa przepyszne) albo do kina :tak:
Plejade w Sosnowcu i M1 w czeladzi i Silesie w Katowicach bardzo lubie:-)

Tacjana pisze:
powiedzcie ci mi czy już zaczynacie robić poważne zakupy , dla Dzieciątek ? :confused:moja znajoma czekała z tym do ostatniej chwili, ale nie wiem czy to najlepszy pomysł, czy będę w stanie potem biegać po sklepach im bliżej końca, niektóre z Was już maja dzieci, wiec może podpowiedzą kiedy najlepiej zacząć zakupy
Tacjanko ja na powaznie ;-)
Ale tylko dlatego, ze jestem obecnie w PL i chce stad pozabioerac rzeczy ktorych nie ma w Irlandii. Chce tez zabrac pare ciuszkow po ciorci. Nie kupuje jednak nic z ubranek dl maluszka. MAmy juz wanienke (dostalam od kolezanki) i lozeczko (trafilo sie nowe a nie bylo na co czekac bo chlopak an szybko odsprzedawal bo wracal do PL) A tak to jeszzce czekam bo mam czas ;-)a teraz wszystko w sklepach jest wiec nie waruiuje ;-)

Kwiatek pisze:
Dziewczyny zaczynam się troche martwić tym, że jeszcze nie czuje ruchów mojej dzidzi:-(
Dzisiaj zaczął sie 20 tc. W którym tygodniu najpóźniej powinny sie pojawić te rucxhy??
Nie martw sie kochana ponoc od 20 do 22 mozna zaczac czuc ruchy.
Napewno lada dzien poczujesz kopniaczki :-)

Milego wieczorku

A my na 90% będziemy mieć dziewczynkę. Gin nie chciał dać 100 % śmiejąc się że to różnie z dziewczynkami bywa?!
:-D

reklama
Do góry