reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Kluseczko - ponieważ w 2007 roku miałam operację żylaków prawej nogi i mam problemy z krążeniem :-( to codziennie rano CLEXANE w brzuch sobie robię, lekarz mówi że to dla mojego dobra a dzidzi to nie szkodzi.

reklama
Madziumba- ja tez ma problemy z krazeniem i w szpitalu robili mi jakies dodatkowe testy. Poniewaz moj tato mial zator to jeszcze musze sie zglosic do kliniki na dodatkowe badania. Podobno kobietom w ciazy gestniej 2 razy krew i jeszcze trudniej jest z krazeniem.

Madziumba- ja tez ma problemy z krazeniem i w szpitalu robili mi jakies dodatkowe testy. Poniewaz moj tato mial zator to jeszcze musze sie zglosic do kliniki na dodatkowe badania. Podobno kobietom w ciazy gestniej 2 razy krew i jeszcze trudniej jest z krazeniem.
bardzo mi przykro, wiem co to znaczy :-(.U mnie kłopoty z krążeniem to obciążenie genetyczne i to z obu stron (i mamy i taty). Po prostu musimy bardziej na siebie uważać a wszystko będzie dobrze :tak:

kalina_malina to jest dr Aneta Falkowska :-) Ja chodze do niej prywatnie - przyjmuje w przychodni Babka Medica.

Margarytka, widzę, że ona przyjmuje nieodpłatnie w ramach programu "Zdrowie, Mama i Ja". Jaka wg Ciebie jest? Gdybyś mogła ją opisać tak "nioficjalnie" ;-) Wybrałabyś tę lekarkę, gdybyś musiała za to dodatkowo zapłacić?

Szpital Inflancka - Zdrowie Mama i Ja

Czesc dziewczeta :D pozdrawiam z ponurego i deszczowego Dublina...Dobrze sie czuje i na szczescie nie mam problemow ze zdrowkiem poki co < odpukane w niemalowane :) >Do lekarza dopierom zapisana na 18 lutego, usg dopiero 3.03 takze duuuuzo czasu i luzu :D zyc nie umierac :D
Czytam o tym badaniu z glukoza i mam nadzieje ze nie bede musiala go robic. U nas w szpitalu - jezeli w najblizszej rodzinie nie ma problemow z cukrzyca, a wyniki sa dobre to nie robia, no chyba ze ginka sie uprze....
Ok, na razie zmykam, czas wziac sie za obiad bo maz juz krzyczal ze glodny. Dzis nalesniki :D

Wlasnie sie dowiedzialam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(

Ojej, Kluseczko, strasznie mi przykro. Ale Ty się nie zamartwiaj przypadkiem!
Nastaw się na pozytywne myślenie: "Dobrze, że mój mąż ... nie będzie pracował w ..., bo dzięki temu będzie miał drugą, lepiej płatną pracę" - coś w tym stylu :-D
Wiem, że to może głupio brzmieć, ale co Ci szkodzi...? Będzie dobrze, głowa do góry!:-)

Witam :tak:

My juz u tesciowki :-)
Przyjechalysmy na caly weekend :tak::-)

Maz byl dzis na tym USG no i wykryto 1cm kamien w nerce. W czwartek wizyta u lekarza, ciekawe co mu powiedza.

Witam nowe forumowiczki :tak:
Czujcie sie jak u siebie dziewczyny :tak::-)

gonia11 pisze:
Martusiu! Rozmawiałam ze swoja lekarką w spr. zażywania furaginum gdyby mi coś wyskoczyło, a ona na to, że pod żadnym pozorem nie można go stosować w ciąży...
No widzisz. Ktos mnie wprowadzil w blad.
Dobrze, ze sie wszystkiego wywiedzialas.
I co teraz powiedziala lekarka, co Ci przepisala.

Ollutka milego odpoczynku w gorach :-)

reklama
Do góry