reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

No i zobaczyliśmy - śliczną pupkę :-D Małe się na brrzuszku położyło i jeszcze nózki podkurczyło. Co za uparciuch z tej naszej dzidzi. Moja mama mówi że jak taka wstydliwa to dziewczyna. Zobaczymy 18 lutego.

A teraz zmykam pakować torbę. Będę odpoczywać troszke też za was i będe się odzywać czasami.

Trzymajcie się, uważajcie na siebie i maluchy ;-)

reklama
A ja się doczekałam w końcu wyników testu potrójnego :no:
Miały być prawie 2 tygodnie temu, ale maszyna do biochemii im się zepsuła :no:
W każdym razie dostałam sms od lekarki, że WYNIK OK. Ale do odbioru dopiero po 6 lutego, bo poszła na urlop.
Ważne, że jest OK :-)

Właśnie i ja bardzo jestem zainteresowana tym 3d tak sie uparlam ze moj ma mnie dosyc :) jestem ciekawa do ktorego tygodnia mozna je robic? moze wiecie cos wiecej na ten temat? Ja tez dostalam skierowanie na test z glukoza 50g. Ginekolog mowil ze mozna sobie cytryny wkropic, zeby nie zwymiotowac :)

Ja mialam tydzien temu robione 3 d razem z 4 d, lekarka mogla sobie "przeskoczyc" na 4d, jak chciala:tak:. Zdjecia tez mam, ale jeszcze nie zeskanowalam, wiec wstawie, jak juz to uczynie:tak:. Moj lekarz twierdzi, ze to usg powinno sie zrobic od 20 do 22 tygodnia ciazy:tak:

Ja mialam tydzien temu robione 3 d razem z 4 d, lekarka mogla sobie "przeskoczyc" na 4d, jak chciala:tak:. Zdjecia tez mam, ale jeszcze nie zeskanowalam, wiec wstawie, jak juz to uczynie:tak:. Moj lekarz twierdzi, ze to usg powinno sie zrobic od 20 do 22 tygodnia ciazy:tak:

UNAS 3d ALBO 4D ROBIA OD 26 TYG,DO 32, TYG JA MAM WIZYTE ZROBIONA NA 28 LUTY

Wlasnie sie dowiedzialam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(
współczuję.. ale głowa do góry.. będzie coraz lepiej. napewno cos znajdzie szybko...

ja do gina dopiero za dwa tygodnie.. po ostatnim incydencie- gdzie chodzilam co tydzień.... teraz troszeczkę "spuścił mnie ze smyczy".... test glukozy miałam wykonywany.. choć u nas nie zlecaja go wszystkim.. ale ja sama poprosiłam...

reklama
Dziewczynki ja też mam pytanko a propos usg 3/4d: mianowicie słyszałam, że tylko usg 4d da się nagrać na płytce, natomiast z 3d można mieć tylko fotki. Wiecie coś na ten temat:confused: Bo ja bardzo chciałabym się wybrać i to głównie po to, żeby zdobyć filmik z moją śliczną dzidzią w roli głównej - tylko teraz nie wiem, jakiego usg mam szukać 3d, czy 4d:confused::baffled:

Przy okazji witam wszystkie nowe Czerwcóweczki:-D I gratuluję serdecznie synusiów i córuń, tym którym udało się podejrzeć, co ich Maleństwa chowają między nóżkami;-):-D

Do góry