reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Madziumba- ja tez ma problemy z krazeniem i w szpitalu robili mi jakies dodatkowe testy. Poniewaz moj tato mial zator to jeszcze musze sie zglosic do kliniki na dodatkowe badania. Podobno kobietom w ciazy gestniej 2 razy krew i jeszcze trudniej jest z krazeniem.
madziumba
czerwcowa mama 2009
bardzo mi przykro, wiem co to znaczy :-(.U mnie kłopoty z krążeniem to obciążenie genetyczne i to z obu stron (i mamy i taty). Po prostu musimy bardziej na siebie uważać a wszystko będzie dobrzeMadziumba- ja tez ma problemy z krazeniem i w szpitalu robili mi jakies dodatkowe testy. Poniewaz moj tato mial zator to jeszcze musze sie zglosic do kliniki na dodatkowe badania. Podobno kobietom w ciazy gestniej 2 razy krew i jeszcze trudniej jest z krazeniem.
margarytka
Czerwcowa mama 2009
kalina_malina to jest dr Aneta Falkowska :-) Ja chodze do niej prywatnie - przyjmuje w przychodni Babka Medica.
kalina_malina
Fanka BB :)
kalina_malina to jest dr Aneta Falkowska :-) Ja chodze do niej prywatnie - przyjmuje w przychodni Babka Medica.
Margarytka, widzę, że ona przyjmuje nieodpłatnie w ramach programu "Zdrowie, Mama i Ja". Jaka wg Ciebie jest? Gdybyś mogła ją opisać tak "nioficjalnie" ;-) Wybrałabyś tę lekarkę, gdybyś musiała za to dodatkowo zapłacić?
Szpital Inflancka - Zdrowie Mama i Ja
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Czesc dziewczeta pozdrawiam z ponurego i deszczowego Dublina...Dobrze sie czuje i na szczescie nie mam problemow ze zdrowkiem poki co < odpukane w niemalowane >Do lekarza dopierom zapisana na 18 lutego, usg dopiero 3.03 takze duuuuzo czasu i luzu zyc nie umierac
Czytam o tym badaniu z glukoza i mam nadzieje ze nie bede musiala go robic. U nas w szpitalu - jezeli w najblizszej rodzinie nie ma problemow z cukrzyca, a wyniki sa dobre to nie robia, no chyba ze ginka sie uprze....
Ok, na razie zmykam, czas wziac sie za obiad bo maz juz krzyczal ze glodny. Dzis nalesniki
Czytam o tym badaniu z glukoza i mam nadzieje ze nie bede musiala go robic. U nas w szpitalu - jezeli w najblizszej rodzinie nie ma problemow z cukrzyca, a wyniki sa dobre to nie robia, no chyba ze ginka sie uprze....
Ok, na razie zmykam, czas wziac sie za obiad bo maz juz krzyczal ze glodny. Dzis nalesniki
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Wlasnie sie dowiedzialam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(
kalina_malina
Fanka BB :)
Wlasnie sie dowiedzialam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(
Ojej, Kluseczko, strasznie mi przykro. Ale Ty się nie zamartwiaj przypadkiem!
Nastaw się na pozytywne myślenie: "Dobrze, że mój mąż ... nie będzie pracował w ..., bo dzięki temu będzie miał drugą, lepiej płatną pracę" - coś w tym stylu
Wiem, że to może głupio brzmieć, ale co Ci szkodzi...? Będzie dobrze, głowa do góry!:-)
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam
My juz u tesciowki :-)
Przyjechalysmy na caly weekend :-)
Maz byl dzis na tym USG no i wykryto 1cm kamien w nerce. W czwartek wizyta u lekarza, ciekawe co mu powiedza.
Witam nowe forumowiczki
Czujcie sie jak u siebie dziewczyny :-)
Dobrze, ze sie wszystkiego wywiedzialas.
I co teraz powiedziala lekarka, co Ci przepisala.
Ollutka milego odpoczynku w gorach :-)
My juz u tesciowki :-)
Przyjechalysmy na caly weekend :-)
Maz byl dzis na tym USG no i wykryto 1cm kamien w nerce. W czwartek wizyta u lekarza, ciekawe co mu powiedza.
Witam nowe forumowiczki
Czujcie sie jak u siebie dziewczyny :-)
No widzisz. Ktos mnie wprowadzil w blad.gonia11 pisze:Martusiu! Rozmawiałam ze swoja lekarką w spr. zażywania furaginum gdyby mi coś wyskoczyło, a ona na to, że pod żadnym pozorem nie można go stosować w ciąży...
Dobrze, ze sie wszystkiego wywiedzialas.
I co teraz powiedziala lekarka, co Ci przepisala.
Ollutka milego odpoczynku w gorach :-)
reklama
Tacjana
Czerwcowa mama
Wlasnie sie dowiedziałam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(
współczuje, bo mnie prawie by to dotknęło, mój szef wyraźnie powiedział, że "miałam farta z ciąża" no i zwolnili mojego kolegę, postaraj się nie denerwować , może znajdzie szybko inną pracę..