reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Kluseczko - ponieważ w 2007 roku miałam operację żylaków prawej nogi i mam problemy z krążeniem :-( to codziennie rano CLEXANE w brzuch sobie robię, lekarz mówi że to dla mojego dobra a dzidzi to nie szkodzi.

reklama
Madziumba- ja tez ma problemy z krazeniem i w szpitalu robili mi jakies dodatkowe testy. Poniewaz moj tato mial zator to jeszcze musze sie zglosic do kliniki na dodatkowe badania. Podobno kobietom w ciazy gestniej 2 razy krew i jeszcze trudniej jest z krazeniem.

Madziumba- ja tez ma problemy z krazeniem i w szpitalu robili mi jakies dodatkowe testy. Poniewaz moj tato mial zator to jeszcze musze sie zglosic do kliniki na dodatkowe badania. Podobno kobietom w ciazy gestniej 2 razy krew i jeszcze trudniej jest z krazeniem.
bardzo mi przykro, wiem co to znaczy :-(.U mnie kłopoty z krążeniem to obciążenie genetyczne i to z obu stron (i mamy i taty). Po prostu musimy bardziej na siebie uważać a wszystko będzie dobrze :tak:

kalina_malina to jest dr Aneta Falkowska :-) Ja chodze do niej prywatnie - przyjmuje w przychodni Babka Medica.

Margarytka, widzę, że ona przyjmuje nieodpłatnie w ramach programu "Zdrowie, Mama i Ja". Jaka wg Ciebie jest? Gdybyś mogła ją opisać tak "nioficjalnie" ;-) Wybrałabyś tę lekarkę, gdybyś musiała za to dodatkowo zapłacić?

Szpital Inflancka - Zdrowie Mama i Ja

Czesc dziewczeta :D pozdrawiam z ponurego i deszczowego Dublina...Dobrze sie czuje i na szczescie nie mam problemow ze zdrowkiem poki co < odpukane w niemalowane :) >Do lekarza dopierom zapisana na 18 lutego, usg dopiero 3.03 takze duuuuzo czasu i luzu :D zyc nie umierac :D
Czytam o tym badaniu z glukoza i mam nadzieje ze nie bede musiala go robic. U nas w szpitalu - jezeli w najblizszej rodzinie nie ma problemow z cukrzyca, a wyniki sa dobre to nie robia, no chyba ze ginka sie uprze....
Ok, na razie zmykam, czas wziac sie za obiad bo maz juz krzyczal ze glodny. Dzis nalesniki :D

Wlasnie sie dowiedzialam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(

Ojej, Kluseczko, strasznie mi przykro. Ale Ty się nie zamartwiaj przypadkiem!
Nastaw się na pozytywne myślenie: "Dobrze, że mój mąż ... nie będzie pracował w ..., bo dzięki temu będzie miał drugą, lepiej płatną pracę" - coś w tym stylu :-D
Wiem, że to może głupio brzmieć, ale co Ci szkodzi...? Będzie dobrze, głowa do góry!:-)

Witam :tak:

My juz u tesciowki :-)
Przyjechalysmy na caly weekend :tak::-)

Maz byl dzis na tym USG no i wykryto 1cm kamien w nerce. W czwartek wizyta u lekarza, ciekawe co mu powiedza.

Witam nowe forumowiczki :tak:
Czujcie sie jak u siebie dziewczyny :tak::-)

gonia11 pisze:
Martusiu! Rozmawiałam ze swoja lekarką w spr. zażywania furaginum gdyby mi coś wyskoczyło, a ona na to, że pod żadnym pozorem nie można go stosować w ciąży...
No widzisz. Ktos mnie wprowadzil w blad.
Dobrze, ze sie wszystkiego wywiedzialas.
I co teraz powiedziala lekarka, co Ci przepisala.

Ollutka milego odpoczynku w gorach :-)

reklama
Do góry