reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

buziaczki na dzien dobry ja dopiero otworzylam oczka niewiem co ja biedna zrobie jak od wtorku dzieci pojda znow do szkoly ;(

reklama
Dzień dobry!
ja też dopiero co wstałam :-) cudownie jest nie chodzić do pracy....taki stan przytrafia mi się pierwszy raz po 10 latach codziennej harówki.

Dzisiaj już nic mnie nie kłuje :-) cieszę sie bardzo

WITAM WSZYSTKIE CZERWCÓWECZKI W NOWYM ROKU TAK DLA NAS SZCZEGÓLNYM I WSZYSTKIM WAM I SOBIE:-) ŻYCZE SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA.

No i odrazu mam pytanko co sądzicie o żarełku typu hamburgery picce itp, ja poprostu niemoge się oprzeć mogłabym wcinać naokrągło ale czy to jest dobre dla maluszka???

Ja też mam śliczne fotki z usg ale niemam w domku skanera i niewiem czy inaczej da sie je powrzucać?
Hejka, za mna tez wciaz chodza bagietki z Burger Kinga...Uwazam ze od czasu do czasu nie zaszkodza :D
A co do usg - probowalas je aparatem zfotografowac??Ja tez tak mam zamiar zrobic.

Dzien dobry :-)

KluseczkoS dzieki za wklejenie wczoraj linkow do filmiku W Łonie Matki. Super filmik bardzo mi sie podobal, az sie poplakalam na koniec z wrazenia :-)

Witam nowa mamusie :-)

Co do USG to ja wlasnie aparatem fotograficznym zdjecie skanu robilam, bo skaner nie dziala. Wyszly ladne i dobrze widac :-)

To ja też zaraz zrobie fotke aparatem i wkleje foteczke mojej fasolinki o ile mi sie uda bo choć mąż jest informatykiem z zawodu to ja mam do tego dwie lewe ręce.

Załączniki

• 208.gif
    208.gif
    40,3 KB · Wyświetleń: 67
witam z wieczorka widac ze sobota wszystkich wcielo ;( ja wlasnie wstalam tylko nie pytajcie sie co bede robila w nocy bo sama niewiem...

Ja też ciągle przysypiam to tu to tam,choć budze sie w południe wieczorkiem padam z nóg ze zmęczenia choć odkąd jestem na L4 to nic nierobie mąż sie śmieje że będziemy mieli leniwe dzieciątko, ale jak coś chce zrobić wysyła mnie do łużeczka.

A ty agatko napewno prześpisz całą noc nasze maleństwa potrzebują teraz dużo wypoczynku , a jak nie to mężulek.....napewno znajdzie ci zajęcie....DOBRANOC. A tak poważnie to na tvn o 21 leci jakiś filmik babski rzuć okiem ,może cie zainteresuje.

Czesc dziewczyny, faktycznie jakos tu dzisiaj cicho :-) A mnie chyba jakies przeziebienie bierze, od rana jakos dziwnie sie czuje i gardlo zaczyna coraz bardziej drapac:-( A w poniedzialek do roboty wracam...caly dzien siedze w domku, przeczytalam cala ksiazke i teraz czekam na film. Jutro zapowiada sie tez dzien w domku, musze sie wyleczyc. A sniegu napadalo tyle ze ledwo auto widac :-( Mam nadzieje ze jutro stopnieje bo nie wiem jak go w poniedzialek odkopie;-) Zaczyna sie "Bialy oleander" - polecam, bardzo fajny film. No to zmykam ogladac...milego wieczoru
Aha obejrzalam wczoraj filmik z National Geographic...rewelka, tak sie rozczulilam ze az wypiekow dostalam:-)

Witam, moja najmłodsza corcia sie rozchorowała. Dostała ,katar, kaszel i ma temperature. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo dzisiaj cały dzien chodziła i płakała, nocka tez chyba nie bedzie lepsza. Jesli jej sie nie poprawi to jutro musze z nia jechac na pogotowie a wolałabym tego uniknac i isc w poniedziałek do naszego lekarza.

reklama
widze,ze wiele osob lapie jakies chorobsko :-( mnie od kilku dni gardlo boli i kicham jak najeta:-( mam nadzieje, ze szybko przejdzie kazdemu. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
Dobranoc mamusie

Do góry