reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam w Nowym Roku, melduję się po świątecznej przerwie z radością, bo trochę się za Wami stęskniłam:tak:.
Święta spędziłam spokojnie i rodzinnie, za to po świętach spędziłam 3 dni w szpitalu z powodu krwawienia, całe szczęście okazało się że to nic strasznego i z ciążą wszystko w porządku. Na Sylwestra wypisałam się ze szpitala i po raz pierwszy od dawna spędziłam go w łóżku przed telewizorem
Poza tym dostałam od koleżanki całą torbę ciuchów dla dziewczynki, jak okaże się że chłopak to połowa z tego się nie przyda;-), 13 stycznia mam USG więc zobaczymy. Nie mogę się doczekać, tak bym chciała już wiedzieć.
Nie wiem czy uda mi się prześledzić wstecz, co nowego u Was słychać, ale od teraz już będę na bieżąco.

reklama
Meva witaj słonko troszke sie martwiłam co u Ciebie bardzo sie ciesze ze z maluszkiem wszystko wporzadku a krwawienia to falszywy alarm nadrabiaj kochana i pisz :)

Meva witaj słonko troszke sie martwiłam co u Ciebie bardzo sie ciesze ze z maluszkiem wszystko wporzadku a krwawienia to falszywy alarm nadrabiaj kochana i pisz :)
Dzięki za pamięć, ja też się zastanawiałam co u Was nowego słychać i jak urosłyście:tak:, bo ja trochę za dużo jak na dwa tygodnie:). Zaraz umieszczę fotkę mojego brzuszka:blink:.

witam serdecznie wszystkie czerwcowe mamusie.kilka dni temu natknelam sie na wasze forum i zauwazylam, ze atmosfera jest tu znakomita dlatego postanowilam dolaczyc do Waszego zacnego grona (szkoda,ze tak pozno).to moja pierwsza ciaza, a termin mam na 17 czerwca.w tej chwili borykam sie ze straszna grypa.od 4 dni biore antybiotyki i w celu obnizenia goraczki w ostatnim czasie polknelam mnostwo tabletek paracetamolu.strasznie martwie sie,by ta gypa nie spowodowala zadnych powiklan.mieszkam w Polnocnej Irlandii i przestrzegam wszystkie dziewczyny z moich okolic przed tym szalejacym tu wirusem.

Witaj kalla na pewno bedzie Ci u nas bardzo dobrze,ja tez musialam pare tygodni temu brac antybiotyk bo zlapalam paskudna grype,ale lekarz powiedzial ze to dla dobra maluszka,bo kaszel i goraczka moga zaszkodzic bardziej niz lekarstwo,a teraz jest wiele antybiotykow bezbiecznych w ciazy.Pozdrawiam:-).

Witaj Kalla!!!
A gdzie dokładnie mieszkasz? Ja jestem z Armagh, no i jest jeszcze Martusia z Omagh. Więc robi się coraz więcej czerwcówek w Irlandii Północnej.
Pozdrawiam :happy:

Heloo dziewczynki,

Ja tylko na chwilke wlasnie wrocilismy z zakupow i trzeba troszeczke mieszkanie ogarnac. Nie wiem jak jutro wstane do pracy tak sie rozleniwilam przez te 2 tyg nocne siedzenie do 2-3 rano i pobudka o 13 po poludniu:tak:.

kalla- witaj w naszym gronie. Ale mnie straszycie z ta grypa ja jak do tej pory mam tylko katar rano ale to chyba dlatego ze w domu jest takie suche powietrze.

Ja jeszcze nie kupuje nic chociaz tez mysle ze duza czesc bede miala uzywanych ciuszkow. Bylam 2 dni temu pochodzic po sklepach i sie troche przerazilam. Po za tym Cypisia my tez nie mamy gdzie wstawic lozeczka wiec bedziemy musieli zmienic mieszkanie bo jak na razie to sie sami ledwo miescimy- no i nie dosc ze ja nie bede pracowac to jeszcze trzeba bedzie wiecej placic za wynajem :( ale jakos musimy dac rade.

Mam pytanko do dziewczyn z Dubina - KASI i KAMIRESZEL- czy mialybyscie ochote kiedys wspolnie wyrwac sie na basen lub soczek??? Mi sie samej czasem nie chce a razem to jakos tak razniej i moglybysmy poplotkowac :)

Acha no i dziekuje za odpowiedzi co do moich bolow podbrzusza przy dotyku- uspokoilyscie mnie nie samowicie.

Czesc Dziewczyny, wlasnie wrocilismy ze spontanicznego wyjazdowego weekendu. Strasznie bylo milo, nie wiem, kiedy bede miala kolejny raz okazje do takiego szalenstwa - w koncu zima jak sie patrzy :tak:
meva, witaj ponownie - super, ze wszystko u Was ok
kalla, witaj - jeszcze sporo czasu przed nami na "forumowanie"
A dzis, kiedy sie logowalam, zauwazylam, ze juz jest nawet forum wrzesniowek 2009. Jak ten czas leci szybko! Przeciez chwile temu robilam test ciazowy :tak:

A jutro ide do pracy po dluzszej nieobecnosci i zamierzam poinformowac szefostwo, ze spodziewam sie dzidzi - jeszcze oficjalnie nikt nic nie wie... Chociaz to bardzo dla mnie szczesliwa wiadomosc, jednak troszke sie stresuje, bo niestety przez postepowanie jednej kolezanki, niezbyt przychylnie patrza ostatnio na ciaze w mojej firmie :baffled:

reklama
Do góry