reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Hej Dziewczyny, ja wreszcie w czwartek idę na pierwszą wizytę, stresik jest, ale też nie mogę się już doczekać. Która z Was jeszcze w tym tygodniu ma zaplanowaną wizytę?☺️

Samopoczucie takie sobie, nie ma dramatu, mdli mnie głównie rano, choć są dni, że też popołudniami tak mi ciężko na żołądku :( Piersi się rozkręcają, chociaż raz bolą bardziej, raz mniej (najmocniej zawsze rano), dlatego macam je obsesyjnie🙈 W tej niedonoszonej ciąży właśnie w którymś momencie ból zaczął ustępować, co wydało mi się normalne, ale potem okazało się, że zarodek się zatrzymał – dlatego teraz trochę się tym schizuję :/ Poza tym mam jakiś drobny kłopot z pęcherzem, więc jeszcze przed czwartkiem zrobię badanie ogólne moczu.

Na gardło mi gin mówiła, że można tan tum verde do ssania☺️
A który tydzień?

reklama
Ja tak miałam z początku. Poza brakiem okresu nie miałam innych dolegliwości. Potem zaczęły się mdłości, taki wilczy głód, zmęczenie. Od trzech dni znowu to minęło. Oczywiście rozmyślałam czy jest ok czy się zatrzymało. Już to raz przerabiałam...
Mam podobne myśli jak Ty, ale staram się zachować spokój

Hejka, u mnie na wizycie wszystko super. Dzidzia rośnie, prenatalne 23.11.

Pod koniec tygodnia nifty. Jednak będę je robić normalnie u ginekologa, bo dziwna jest ta procedura z pobieraniem w domu i to, że trzeba z góry zapłacić za to. Jakoś się boję 🤷🏻‍♀️ tyle teraz oszustów.

Pod koniec tygodnia nifty. Jednak będę je robić normalnie u ginekologa, bo dziwna jest ta procedura z pobieraniem w domu i to, że trzeba z góry zapłacić za to. Jakoś się boję 🤷🏻‍♀️ tyle teraz oszustów.
Super wieści 💪 oby tak dalej☺️

Mi chyba najpóźniej dali na te prenatalne bo jakoś szybciej macie ode mnie mimo że młodsze ciążę heh

reklama
Do góry