Carmi Co do jazy autem w ciazy to nie slyszalam przeciwskazan. Mi lekarz zabronil rowerem do pracy jezdzic, no ale mam 10km w jedna strone wiec jezdze samochodem. Normalnie to do konca ciazy bede jezdzic samochodem. Autobusem to chyba jeszcze bardziej wytrzepie, no i dluzej hehe. Tez planuje w styczniu na pare dni do Polski przyjechac.
Dilajla Polecam herbatke z miodem i cytryna i pod koldre sie szybko wygrzac.
MalaM gratuluje wyczucia ruchow:-) tez bym chiala... narazie to mi wzdecia jezdza w te i we wte
Co do USG to w Belgii tez standardowo chyba 3 razy jest normalnie, ale to zalezy od lekarza. Moj doktorek ma wlasny sprzet w gabinecie, wiec za kazdym razem przy wizycie mam okazje popatrzec. Wyczytalam gdzies na lokalnym forum, ze ponoc mozna isc do niego z "paluszkiem" i poprosic o nagranie )) i chyba tak zrobie przed swietami.
Serdeczne pozdrowionka mamuski
Dilajla Polecam herbatke z miodem i cytryna i pod koldre sie szybko wygrzac.
MalaM gratuluje wyczucia ruchow:-) tez bym chiala... narazie to mi wzdecia jezdza w te i we wte
Co do USG to w Belgii tez standardowo chyba 3 razy jest normalnie, ale to zalezy od lekarza. Moj doktorek ma wlasny sprzet w gabinecie, wiec za kazdym razem przy wizycie mam okazje popatrzec. Wyczytalam gdzies na lokalnym forum, ze ponoc mozna isc do niego z "paluszkiem" i poprosic o nagranie )) i chyba tak zrobie przed swietami.
Serdeczne pozdrowionka mamuski