agata077
Czerwcowa mama 2009
Ja do tego walcze zeby moj mąż wreszcie wystawil ogromne akwarium na ebayu do sprzedania bo moj mąż z tych duzych dzieci najpierw kupuje potem sie cieszy a na koniec nie zajrzy czy wogole te małpy jadły teraz suszy głowe od kilku dni nad zakupem nowego aparatu pod choinke prezent ma byc wspolny tylko ze ja zdjec nie lubie robic Ja juz chce choinke w domu ale moj mąż stwierdzil ze w ostatniej chwili kupi i chyba zrobie ciasto na pierniczki choinkowe moze zapach przypraw zmusi mnie do sprzatania i poczuje ze świeta nadchodzą
Ja nie mialam sie za bardzo komu chwalić teściowie niezyja,moj tata tez nie a z matka nie utrzymuje kontaktów tak samo z pozostalymi braćmi jedyna osoba z rodziny to siostra cioteczna oczywiscie wie wiec podejrzewam ze dalsza rodzina tez,meza rodzina niewie bo nie obyło by sie bez zlosliwych komentarzy u nich wszyscy jedynacy wiec moja Ole przyjeli z radościa z synem i córka była awantura w takim wypadku mam ich w nosie dowiedza sie po fakcie jak pojedziemy wyrabiać pesel
Ja nie mialam sie za bardzo komu chwalić teściowie niezyja,moj tata tez nie a z matka nie utrzymuje kontaktów tak samo z pozostalymi braćmi jedyna osoba z rodziny to siostra cioteczna oczywiscie wie wiec podejrzewam ze dalsza rodzina tez,meza rodzina niewie bo nie obyło by sie bez zlosliwych komentarzy u nich wszyscy jedynacy wiec moja Ole przyjeli z radościa z synem i córka była awantura w takim wypadku mam ich w nosie dowiedza sie po fakcie jak pojedziemy wyrabiać pesel