reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Czesc kochaniutkie, ja mam jednak nadzieje, ze po porodzie bede mogla pobyc w szpitalu jednak trzy doby:tak::-) Mnie tam bylo dobrze, dobra opieka i czulam sie bezpieczna, to moze ja jakas nienormalna jestem w tym wzgledzie, poniewaz jak czytam, to wiekszosc z was chce jak najszybciej do domu:tak:. Ja bylam zla na mojego meza, ze w poprzedniej ciazy mnie "wyciagnal" ze szpitala dobe wczesniej:wściekła/y: Ale moze mi sie jeszcze odmieni:tak:;-)

reklama
Cześć wszystkim,
U mnie nadal mdłości, zaczęły się wymioty, jadlowstręt nie odpuszcza - wszystko według podręcznika. Kończy się 8 tydzień, mam nadzieję że za miesiąc wszystko przejdzie.

katka1978 - jeśli faktycznie masz PCO, to może być to niewydolność hormonalna i można byłoby się wesprzeć jakimś duphastonem i czekać - na inne objawy może być jeszcze za wcześnie.

Meva, ja tez mam taka nadzieje, choc watpie, ze mnie mdlosci tak wczesnie opuszcza, bo do szczesciar w tym wzgledzie nie naleze:no:

Witam wszystkie przyszłe czerwcowe Mamusie!
Ja również nieśmiało zapisuję się na forum. Testy zrobiłam już 2 - wczorajszy wyszedł jakiś taki niewyraźny, więc powtórzyłam dziś rano - no i wychodzi na to, że jestem w ciąży. Termin porodu wyliczyłam sobie na 24-26 czerwca.:-)
To moja pierwsza ciąża i szczerze mówiąc, trochę się jej obawiam, ponieważ jestem daaaaleko od domu, a jak widzę w tym kraju (UK) opieka nad ciężarną pozostawia trochę do życzenia. Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Samopoczucie, jak na razie mam świetne, a z ciążowych dolegliwości dokucza mi jedynie ból piersi i od czasu do czasu lekkie "ciągnięcie" w podbrzuszu. Mam nadzieję, że pozostanę jedną z tych szczęściar bez mdłości i wymiotów...

Witajcie Dziewczynki:-)
Nie było mnie chwilkę na forum, ale podczytałam nieco :tak:
Irka252 cieszę się niezmiernie, że wszystko jest ok, trzymałam mocno kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo:-):-):-)
Witam też nowe Czerwcóweczki:-):-):-) Super, że jest nas coraz więcej

Ja właśnie się zbieram do teściów, jedziemy z M powiedzieć im o naszym Groszku, jutro wybieramy się do moich rodziców. Troszkę się denerwuję, chociaż wiem, że wszyscy się bardzo ucieszą.
Nie mam czasu doczytać w całości tego co napisałyście od wieczoru czwartkowego, ale w niedzielę wieczorem nadrobię.

Miłego weekendu. Pozdrawiam Was wszystkie Kochane:-):-):-)
papa

Hej dziewczyny!
Witam was wszystkie, również nowe forumowiczki :-)
Już jestem po badaniach i Fasolinka oficjalnie potwierdzona i sfotografowana :tak::-D:-D
Okazało się, że dobrze wszystko wyliczyłam i faktycznie termin porodu przypada na 5 czerwca. Za niecałe dwa tygodnie dokładne badania krwi i moczu - podoba mi się opieka zdrowotna w Niemczech - to jedna z nielicznych spraw, która skłoniła mnie do rodzenia tutaj.
Meva i Aga29 mi również dokuczają te dolegliwości ciążowe i również wyczekuję ich końca tym bardziej, że cały dzień zajmuję się jeszcze córeczką i czasem brak mi sił :tak::baffled:
życzę miłego weekendu :-D:-D:-D

Witam serdecznie nowe czerwcóweczki:-)

Dziewczyny współczuję wam tych dolegliwości, moje w porównaniu to są lajtowe, praktycznie nie mam prawa narzekać;-)

tris super, że maleństwo już potwierdzone:tak: ja jeszcze muszę trochę poczekać z wizytą:tak:

aga29 no to obie jesteśmy nienormalne z tym szpitalem:-);-)

tris super, że już po wizycie, ja idę za tydzien;) no ale termin mam na 9-11 czerwiec, dlatego chcę jeszcze poczekać

reklama
Witam, mi się jutro zaczyna 7 tydzień a na pierwsze USG idę 29 października. Robiłam 3 testy i wyszły mi pozytywne, ginekolog powiedział że prawdopodobnie to ciąża ale nie potwierdza, dopiero to zrobi 29 października. To moja pierwsza ciąża. Na razie to mam dwa objawy , a mianowicie często chodzę do WC i bolą mnie piersi, a tak to czuję się świetnie.

Ostatnia edycja:
Do góry