reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ja na razie bylam u Polskiego lekarza prywatnie- moj dawny lekarz wrocil o Polski i zmienilam przychodnie- kompletna porazka. Juz sie umowilam za 3 tyg dawnej Polskiej przychodni. Nie choze do Irlandczykow bo tu USG robi sie dopiero w 12 tygodniu a ja tez pol roku temu miala obumarly plod wiec sie boje. Potem ostane skierowanie do szpitala i bee rowniez pod ich opieka :happy:

reklama
Sunniva: zazdroszcze Ci tego spanka i spaceru.

KluseczkaS wykorzystaj weekend na spanko:tak: a spacerek taki sobie, wieje u nas niemiłosiernie i dosyć zimno, małej się wprawdzie podobało, biegała jak szalona za fruwającymi liściami i miała wielką radochę, ale mi to się średnio podobało;-)

nijntie współczuję takich przeżyć, aż mi ciary przeszły jak czytałam:baffled:

Tutaj ma sie USG tylko dwa razy Na poczatku ok.12tyg(potwierdzenie ciazy) i ok 20 tyg.Poza tym przez cala ciaze mieza brzuch centymetrem,sprawdzaja ci cisnienie i sprawdzaja serduszko dziecka--to lubie najbardziej.Moge sluchac godzinami:-).Ginekologa nie widzisz dopoki nie ma komplikacji.Jesli rodzisz w szpitalu ,to tez tylko z polozna bez lekarza.a jak wszystko jest ok,to po 2godz.wychodzicie do domu z dzieckiem.

... a tak poza tym to jak sie Panie dzisiaj czuja?Bo ja beznadziejnie:no:.Ciagle mnie mdli i mam jadlowstret:baffled:.Kiedy to sie skonczy?

nijntie to podobnie jest w anglii tyle ze wychodzi sie po porodzie po 6 godzinach totalna porazka

ja dzis w miare znośnie chociaz dla mnie to regula piatek u mnie to matkiboskiejpienieznej zawsze mam dobry humorek :)

a u mnie bez zmian..troche metaliczny posmak i żadnych dolegliwości do usg jeszcze tydzień:szok:

Co dzisiaj macie na obiad:sorry:,bo u mnie brak jakichkolwiek inspiracji.Zoladkowe sensacje nie pozwalaja na tworcze myslenie.

A gdzie jest Irka252? Miala isc dzisiaj na badania.Mam nadzieje,ze z nia wszystko wporzatku.

reklama
Do góry