reklama
margarytka
Czerwcowa mama 2009
Ja na razie nie wybieram sie na L4, chyba 6 tc to za wczesnie...
Ale jesli zaczne miec jakies niefajne objawy, to na pewno sie wybiore.
Jenyyy, ale fajnie ze moge "rozmawiac" z Wami , bo na okolo zadna z moich kolezanek nie jest w ciazy i nierozumieją o czym ja paplam, a mam ochote paplac o tym przez cały czas!!!:-)
Ale jesli zaczne miec jakies niefajne objawy, to na pewno sie wybiore.
Jenyyy, ale fajnie ze moge "rozmawiac" z Wami , bo na okolo zadna z moich kolezanek nie jest w ciazy i nierozumieją o czym ja paplam, a mam ochote paplac o tym przez cały czas!!!:-)
margarytka
Czerwcowa mama 2009
Asia, ja poszłam od razu jak tylko wyszedł mi pozytywny test (tez frube dwie krechy) :-)
Ale gin mi powiedział że muszę jeszcze zrobić badanie krwi i USG zeby na 100 % potwierdzić ciążę. Wybieram sie niedługo, aczkolwiek jestem strasznie przestraszona że moze sie okazać że to nie ciąża...
Ale pocieszam sie ze 3 pozytywne testy nie mogą kłamać ;-)
Ale gin mi powiedział że muszę jeszcze zrobić badanie krwi i USG zeby na 100 % potwierdzić ciążę. Wybieram sie niedługo, aczkolwiek jestem strasznie przestraszona że moze sie okazać że to nie ciąża...
Ale pocieszam sie ze 3 pozytywne testy nie mogą kłamać ;-)
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
super ze tutaj taki ruch się zrobił
ja na badaniu też byłam bardzo szybko, ale to dlatego, ze miałam bardzo silny ból migrenowy, troche brazowego sluzu i przestałam mieć objawy i bardzo przestraszyłam się....okazało się ze progesteron za niski i dostałam luteine, czasami warto wiec udać się szybko do lekarza, jak nas coś niepokoi
a jak nie to przynajmniej zawsze dla siebie można zrobic bete i progesteron na tak wczesnym etapie
ja na badaniu też byłam bardzo szybko, ale to dlatego, ze miałam bardzo silny ból migrenowy, troche brazowego sluzu i przestałam mieć objawy i bardzo przestraszyłam się....okazało się ze progesteron za niski i dostałam luteine, czasami warto wiec udać się szybko do lekarza, jak nas coś niepokoi
a jak nie to przynajmniej zawsze dla siebie można zrobic bete i progesteron na tak wczesnym etapie
Witajcie Dziewczynki
ten weekend tak szybko minął:-( miałam nadrobić zaległości, żeby Was troszkę podczytać, ale nie daję rady siedzieć przed kompem - mam mega mdłości i zawroty głowy, ale to nieważne... w sobotę byliśmy z mężem u jego rodziców,a w niedzielę u moich, żeby pochwalić się fasolką - wzięliśmy szampana i czekoladki, żeby to jakoś uczcić cieszę się, że wszyscy się ucieszyli i powiedzieli, że po cichu liczyli na to, że jak najszybciej nam się to przydarzy :-):-):-)
za chwilę wyruszam do ginka na pierwsze usg i tak się denerwuję, że coś będzie nie tak....mam nadzieję, że wszystko w porządku i fasolka sobie tam smacznie siedzi, a te moje dolegliwości to nie tylko zwidy
trzymajcie się cieplutko
od jutra zamierzam czytać forum regularnie
póki co życzę Wam dużo zdrówka :-):-):-)
ten weekend tak szybko minął:-( miałam nadrobić zaległości, żeby Was troszkę podczytać, ale nie daję rady siedzieć przed kompem - mam mega mdłości i zawroty głowy, ale to nieważne... w sobotę byliśmy z mężem u jego rodziców,a w niedzielę u moich, żeby pochwalić się fasolką - wzięliśmy szampana i czekoladki, żeby to jakoś uczcić cieszę się, że wszyscy się ucieszyli i powiedzieli, że po cichu liczyli na to, że jak najszybciej nam się to przydarzy :-):-):-)
za chwilę wyruszam do ginka na pierwsze usg i tak się denerwuję, że coś będzie nie tak....mam nadzieję, że wszystko w porządku i fasolka sobie tam smacznie siedzi, a te moje dolegliwości to nie tylko zwidy
trzymajcie się cieplutko
od jutra zamierzam czytać forum regularnie
póki co życzę Wam dużo zdrówka :-):-):-)
Witam wszystkie przyszłe Mamusie :-)....Nieśmiało się przyłączam do czerwcówek. Lekarza mam na początek listopada, więc to wszystko jeszcze nie potwierdzone, ale 3 testy pokazały to samo :-) Według moich własnych obliczeń dzidzusia mogę się spodziewać ok. 24 czerwca....To moja pierwsza ciąża, więc cały czas jestem w lekkim szoku, mam natłok mysli, ale jestem baaaardzo szczęśliwa!
margarytka----> ja też się bardzo cieszę, że bedę mogła się tutaj wygadać :-)...W pracy nikt jeszcze nic nie wie, znajomi też Chyba jestem trochę ostrożna jeśli o to chodzi i wszystko się wyda około 3-go miesiąca.
Dziewczyny mam do Was pytanie - jak wasze nastroje?? Bo ja mimo ogromnego szcześcia, mam także taki "ucisk" w środku i natłok myśli: jak to będzie, czy dam sobie radę....czasami nawet popadam w bardziej ponure myśli....A może to tylko hormony?
Dziewczyny mam do Was pytanie - jak wasze nastroje?? Bo ja mimo ogromnego szcześcia, mam także taki "ucisk" w środku i natłok myśli: jak to będzie, czy dam sobie radę....czasami nawet popadam w bardziej ponure myśli....A może to tylko hormony?
margarytka
Czerwcowa mama 2009
Miczel - daj koniecznie znać co i jak!!!!! Ja jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, też 3 testy pozytywne, czekam na USG z drżeniem serca. Zdawaj relację koniecznie!!!!!
reklama
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
witajcie Kochane chcialam sie do Was dolaczyc mam termin na 03.06.2009.:-) pisalam na mamusiach majowych ale wedlug usg bede rodzic 03.06 a wedlug OM 26.05.
Bylam na usg moja dzidzia ma 11mm i juz bije jej serduszko.
Polecam isc do gina w 7-8tyg ciazy bo wczesniej moze nie byc nic widac.
Bylam na usg moja dzidzia ma 11mm i juz bije jej serduszko.
Polecam isc do gina w 7-8tyg ciazy bo wczesniej moze nie byc nic widac.
Ostatnia edycja: