aga29
Fanka BB :)
Sabin przed ciaza rowniez nie bylam zwolenniczka slodyczy, wolalam raczej paluszki Co do owocow, nie mam preferencji, zjadam wszystkie jak leci: pomarancze, mandarynki, kiwi, winogron, sliwki, jablka, ananasy, banany (kilogramami) i arbuzy (ostatnio rowniez w ogromnych ilosciach). Wobec tego owocow ci u mnie dostatek, cobym nie musiala bez przerwy biegac do sklepu i kupowac
Natomiast zaczelam mniej pic wody mineralnej, chyba przestala mi smakowac (jezeli wogole smakowala;-)). Niby sie twierdzi, ze ciezarne powinny wypijac conajmniej 2l plynow dziennie, lecz ostatnio mnie sie to wogole nie udaje... Popytalam juz wsrod ciezarnych kolezanek, czy one duzo pija, ale twierdzily, ze nie a i tak juz co poniektore siare maja
Natomiast zaczelam mniej pic wody mineralnej, chyba przestala mi smakowac (jezeli wogole smakowala;-)). Niby sie twierdzi, ze ciezarne powinny wypijac conajmniej 2l plynow dziennie, lecz ostatnio mnie sie to wogole nie udaje... Popytalam juz wsrod ciezarnych kolezanek, czy one duzo pija, ale twierdzily, ze nie a i tak juz co poniektore siare maja