Witam Was dziewczyny w ten zimowy dzionek;-).
Powiem szczerze, ze jakiś taki nijaki...
Nie mam jeszcze na niego pomysłu.
Przełamałam się i nie patrząc na nic robie moje ukochane szkice to zawsze pomagało mi złapać równowagę. Ostatnio nie miałam na to czasu ale od kilku dni znowu to robię:-).
Warto wracać do tego co się lubi robić nawet kosztem jakichś obowiązków bo człowiek z pozytywna energią działa bardziej efektywnie:-)
Pozdrawiam Was serdecznie
Tricolor cieszę się razem z Wami!!!!!:-)
Powiem szczerze, ze jakiś taki nijaki...
Nie mam jeszcze na niego pomysłu.
Przełamałam się i nie patrząc na nic robie moje ukochane szkice to zawsze pomagało mi złapać równowagę. Ostatnio nie miałam na to czasu ale od kilku dni znowu to robię:-).
Warto wracać do tego co się lubi robić nawet kosztem jakichś obowiązków bo człowiek z pozytywna energią działa bardziej efektywnie:-)
Pozdrawiam Was serdecznie
Chyba to Wasze trzymanie kciuków pomogło bo zadzwonilam i pani mi powiedziala KARIOTYP MĘSKI PRAWIDŁOWY !!!:-):-):-):-):-):-):-)
Dosłownie było słychać huk kiedy kamień z serca mi spadał ;-):-) Niby czułam, że wyniki będa dobre, ale jednak taki dziwny niepokuj zawsze jest :-)
Łzy mi sie w oczach pojawiły ze szczęscia, a młody kopie jak by wiedział o co chodzi ;-)
Teraz to nawet sobie burza grodowa może przejśc, dla mnie jest to jeden z najpiekniejszych dni :-)
Jeszcze raz dzieki dziewczyny za wsparcie :-)
Tricolor cieszę się razem z Wami!!!!!:-)
Ostatnia edycja: