reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Witam Was dziewczyny w ten zimowy dzionek;-).
Powiem szczerze, ze jakiś taki nijaki...
Nie mam jeszcze na niego pomysłu.
Przełamałam się i nie patrząc na nic robie moje ukochane szkice to zawsze pomagało mi złapać równowagę. Ostatnio nie miałam na to czasu ale od kilku dni znowu to robię:tak::-).
Warto wracać do tego co się lubi robić nawet kosztem jakichś obowiązków bo człowiek z pozytywna energią działa bardziej efektywnie:-)
Pozdrawiam Was serdecznie

Chyba to Wasze trzymanie kciuków pomogło bo zadzwonilam i pani mi powiedziala KARIOTYP MĘSKI PRAWIDŁOWY !!!:-):-):-):-):-):-):-)
Dosłownie było słychać huk kiedy kamień z serca mi spadał ;-):-) Niby czułam, że wyniki będa dobre, ale jednak taki dziwny niepokuj zawsze jest :-)
Łzy mi sie w oczach pojawiły ze szczęscia, a młody kopie jak by wiedział o co chodzi ;-):-D
Teraz to nawet sobie burza grodowa może przejśc, dla mnie jest to jeden z najpiekniejszych dni :-)
Jeszcze raz dzieki dziewczyny za wsparcie :tak::-)

Tricolor cieszę się razem z Wami!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tricolor cięszę się razem z wami :-)
A ja właśnie jadę do lekarza po skierowanie do neurologa. Wczoraj wizyta u okulisty- wzrok sokoli. A teraz trzeba głowę zbadać:-D Ech mam nadzieję że wszytko będzie ok.
Pozdrawiam z zimowej krainy :-D

Dzien Dobry Dziewczynki :)
Alez dzis u nas jest PIEKNY DZEIN i sloneczko swieci, az chc sie ZYC :)

Tricolor bardzo sie ciesze, ze wyniki takie dobre :)

" Gin na to "to nie stopki to kolanka malego:szok:"
A dzisiaj wskoczyla mi trzydziecha w suwaczku! Super!

Ja tez zawsze sobie mysle, że mały mnie kopie stópkami, a do głowy by mi nie przyszło, że moga to byc kolanka :szok: Dowiem sie dzisiaj na USG co to czuje pod żebrami.

Gratulacje - to juz 30 tydzień :-) Brzmi poważnie.

A co do mojej 100-dniowki to dopiero jutro mi "stuknie" bo mój suwaczek przeklamuje :dry:Jutro mam 26 tydz :tak::-)

Dziewczyny nie zazdroszczę Wam tej zimowej aury. Zostaje Wam tylko ciepła atmosfera domowego zacisza i czekanie, aż snieg stopnieje:-) Juz pewnie za kilka dni będzie po wszystkim. Wytrwałości zyczę :tak::-)

U nas pochmurno, ale jak narazie nie pada, a nawet czasami słoneczko wychodzi z całkiem mocno przygrzewa.

Inja a o jakich szkicach piszesz ? Chyba cos przegapilam :-(

Monia "sokoli wzrok" mówisz ? Super ! Ja z mojej mamy zawsze sie smialam, że ma "sokoli wzrok i gumowe ucho" - szpieg doskonały :-D Mam nadzieje, że neurologicznie też będzie wszystko OK :tak::-)

Spokojnego dnia kochane :-)

Ostatnia edycja:
Tricolor chyba dokładnie o tym nie pisałam. Jestem samoukiem i pewnie robię masę elementarnych błędów ale mam takie niby artystyczne zacięcie;-) w kazdym razie dziala to na mnie dobrze. Najczęściej martwa natura ale nie tylko. Właściwie z modelu mogę próbować wszystko. Portretu bym sie tylko nie podjęła bo to trzeba umiec;-):-D są konkretne zasady. Taka ot moja pasja domowa:-)

Witam Panie :-)
Ja się nie mogę pochwalić ani dniem słonecznym, ani zimowym :-( po prostu jest ponuro:-(.

Tricolor cięszę się razem z wami :-)
A ja właśnie jadę do lekarza po skierowanie do neurologa. Wczoraj wizyta u okulisty- wzrok sokoli. A teraz trzeba głowę zbadać:-D Ech mam nadzieję że wszytko będzie ok.
Pozdrawiam z zimowej krainy :-D

Monika trzymam kciuki za badania:tak:, pierwsza jaskółka już jest a raczej sokół czyli wzrokb;-):-D

Ja tez zawsze sobie mysle, że mały mnie kopie stópkami, a do głowy by mi nie przyszło, że moga to byc kolanka :szok: Dowiem sie dzisiaj na USG co to czuje pod żebrami

Tricolor koniecznie daj znać czym cię Synuś traktuje :-D

Miłego i spokojnego dnia Mamuśki życzę!:-)

Witam Was Dziewczynki!

Tricolor, nie wiem, czy Ci gratulować - toż to była oczywista oczywistość, że będzie dobrze :-D W każdym razie bardzo się cieszę, że ten kamień spadł Ci z serca i huknął, mam tylko nadzieję, że szkody dużej nie narobił w Twoim otoczeniu ;-)

Przełamałam się i nie patrząc na nic robie moje ukochane szkice to zawsze pomagało mi złapać równowagę. Ostatnio nie miałam na to czasu ale od kilku dni znowu to robię:tak::-).

Inja, chyba mamy podobne podejście i podobną pasję :tak: Chociaż ja swoją energię koncentruję ostatnio na różnych innych rzeczach. Ale malowanko planuję na ostatnie tygodnie ciąży, kiedy być może będę musiała leżeć :tak: Dołączam się do prośby Tricolor - zrób nam mały wernisaż :-D

A ja właśnie jadę do lekarza po skierowanie do neurologa.

Kochana, nic się nie martw - szaleństwo nie wychodzi w badaniach neurologicznych ;-) A poza tą drobną dolegliwością z pewnością nie masz żadnych innych! :-D

A ja mam jutro egzamin na prawko. Wczoraj i przedwczoraj jeździłam wieczorem, po ciemku, i doznałam załamania lekkiego - nic mi nie wychodzi! Myślę, że to może pora dla mnie była za późna, bo normalnie wracając z "miasta" zapominałam włączać kierunki :-D

Musicie, kochane moje, trzymać jutro w południe kciuki i to wszystkie! Jesteście moją ostatnią deską ratunku :rofl2:

kalina jak juz pisalam grupa wsparcia na BB działa doskonale więc jutrzejszy egzamin masz zdany na bank z nasza pomoca ;-):-D

A odnosnie tego wernisażu to sama powinnas pokazać swoje sliczne obrazy :tak::-) Daj oko nacieszyć :-)

reklama
DZien DObry Dziewczynki,

U nas dzisiaj znowu wiosna ale w biurze bez okien jakos nie bardzo to czuc. Mam od kilku dni powaznego lenia i nic mi sie nie chce no i troszke zaczynaja plecki bolec wiec z utesknieniem czekam na weekend.

Ten wernisaz to fajny pomysl. Dobrze jest miec takie hobby. :tak:

Kalina- wszystkie trzymay jutro kciuki. Zreszta nie wiem czy slyszals ale wszystkie ciezarne zdaja egzaminy:tak: szczegolenie te co maja termin na czerwiec.

Monika- daj znac jak po badaniach

Do góry