reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Teraz to ja na zakupy lece odreagować :-D Za dywanem i tapetą musze popatrzeć, a i za farbami.
Jednak "grupa wsparcia" na naszym forum dobrze działa :-D

reklama
Dosłownie było słychać huk kiedy kamień z serca mi spadał ;-):-) :tak::-)

A ja sie zastanawiałam co tak hukło , az mi szyby zadzwięczały:-D:-D:-D
Ciesze sie razem z tobą , leć na te zakupki i szalej:tak:

Mi sie niechce jechać po wyniki jutro podskocze a teraz jakiś obiadeczek trza upichcić i chatke z grupsza ogarnąć i soczku narobić bo mały sie upomina .;-).

Chyba to Wasze trzymanie kciuków pomogło bo zadzwonilam i pani mi powiedziala KARIOTYP MĘSKI PRAWIDŁOWY !!!:-):-):-):-):-):-):-)
Dosłownie było słychać huk kiedy kamień z serca mi spadał ;-):-) Niby czułam, że wyniki będa dobre, ale jednak taki dziwny niepokuj zawsze jest :-)
Łzy mi sie w oczach pojawiły ze szczęscia, a młody kopie jak by wiedział o co chodzi ;-):-D
Teraz to nawet sobie burza grodowa może przejśc, dla mnie jest to jeden z najpiekniejszych dni :-)
Jeszcze raz dzieki dziewczyny za wsparcie :tak::-)

Teraz to i mi sie łzy zakręciły, bardzo ale to bardzo się cieszę !!!:-):-):-)

Witajcie

Tricolor - gratulacje , fajnie ze wszytko ok:-), pewnie po zakupach w przypływie szczęscia tragarz się przyda. :-)

a mi sie zebrało na sprzatanie, bo pada śnieg od rana strach wyjśćw taką pogodę jak sie ma prędkość 3 km/h , jeszcze gdzieś się zapadne , bo przytyłam 12 kg.

moj męzus dzisiaj idzie grać na sale a ja sama spędzę wieczór, chyba powiem zeby kupił mi chipsy!!! oj wiem niezdrowe, ale czasami musze zjeśc:rofl2:

Tricolor, w Łodzi też odnotowano jakieś wahania sejsmiczne... :-D
Znam już przyczynę :-D
Cieszę się razem z Tobą! Teraz pełen relaks! Znaczy właściwie nie pełen relaks, bo zostały Ci niecałe 3 miesiące na uwicie gniazdka :-p:-p:-p

reklama
Do góry