reklama
malenstwo82
Zadomowiona(y)
Teraz to ja na zakupy lece odreagować Za dywanem i tapetą musze popatrzeć, a i za farbami.
Jednak "grupa wsparcia" na naszym forum dobrze działa
cieszę się, że wszystko w porządku :-) i udanych zakupów :-)
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
.
Jednak "grupa wsparcia" na naszym forum dobrze działa
Zgadzam sie
Dosłownie było słychać huk kiedy kamień z serca mi spadał ;-):-) :-)
A ja sie zastanawiałam co tak hukło , az mi szyby zadzwięczały
Ciesze sie razem z tobą , leć na te zakupki i szalej
Mi sie niechce jechać po wyniki jutro podskocze a teraz jakiś obiadeczek trza upichcić i chatke z grupsza ogarnąć i soczku narobić bo mały sie upomina .;-).
madziumba
czerwcowa mama 2009
Chyba to Wasze trzymanie kciuków pomogło bo zadzwonilam i pani mi powiedziala KARIOTYP MĘSKI PRAWIDŁOWY !!!:-):-):-):-):-):-):-)
Dosłownie było słychać huk kiedy kamień z serca mi spadał ;-):-) Niby czułam, że wyniki będa dobre, ale jednak taki dziwny niepokuj zawsze jest :-)
Łzy mi sie w oczach pojawiły ze szczęscia, a młody kopie jak by wiedział o co chodzi ;-)
Teraz to nawet sobie burza grodowa może przejśc, dla mnie jest to jeden z najpiekniejszych dni :-)
Jeszcze raz dzieki dziewczyny za wsparcie :-)
Teraz to i mi sie łzy zakręciły, bardzo ale to bardzo się cieszę !!!:-):-):-)
Tacjana
Czerwcowa mama
Witajcie
Tricolor - gratulacje , fajnie ze wszytko ok:-), pewnie po zakupach w przypływie szczęscia tragarz się przyda. :-)
a mi sie zebrało na sprzatanie, bo pada śnieg od rana strach wyjśćw taką pogodę jak sie ma prędkość 3 km/h , jeszcze gdzieś się zapadne , bo przytyłam 12 kg.
moj męzus dzisiaj idzie grać na sale a ja sama spędzę wieczór, chyba powiem zeby kupił mi chipsy!!! oj wiem niezdrowe, ale czasami musze zjeśc
Tricolor - gratulacje , fajnie ze wszytko ok:-), pewnie po zakupach w przypływie szczęscia tragarz się przyda. :-)
a mi sie zebrało na sprzatanie, bo pada śnieg od rana strach wyjśćw taką pogodę jak sie ma prędkość 3 km/h , jeszcze gdzieś się zapadne , bo przytyłam 12 kg.
moj męzus dzisiaj idzie grać na sale a ja sama spędzę wieczór, chyba powiem zeby kupił mi chipsy!!! oj wiem niezdrowe, ale czasami musze zjeśc
reklama