reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati, ja się wcale nie dziwię, że macie chody u barmanów :-) Fajnie, tak mozna balować:tak:

Dokladnie to samo mialam napisac.:-) Pewnie bylyscie ' najatrakcyjniejszym stolikiem/towarzystwem' w tej knajpie. A do spa kiedy ruszacie (czy cos mi sie pomylilo i to nie te urodziny)?

Ostatnia edycja:
Cicha Spa mamy teraz na weekend :) wyruszamy o 11:00 :) na 15:00 mamy juz pierwszy zabieg :) ostre tarcie ;) czyli peeleng calego ciala...przyda mi sie jak nic bo schodzi mi skora po urlpie...a potem masaz :)

Ale fajny weekend Wam się szykuje. Ja tez nie narzekam, bo jedziemy do znajomych a tam zawsze świetnie się bawimy
Pochwale się, że w nowym numerze magazynu Scooby Doo jest zdjęcia Miśka z Luką. Ale się ucieszył jak to zobaczył. I jeszcze dostał pocztą grę lego - bardzo fajna

uuuu :):) gratki Miki:)!

ja poprzedni weekend mialam swietny- od piatku do niedzieli imprezki, piknik, itd...a ten w piatek i sobote pracuje...coprawda nocki- wiec ...pewnie spokojnie grilla strzelimy nad jeziorkiem.

Gdzie się Fusik podziewa?
Patrzyłam teraz na prognozę pogody i aż mi się wierzyć nie chce, że jutro ma być poniżej 15 stopni. Teraz jest bardzo przyjemnie, 20 stopni, słoneczko pomału zachodzi...
A ja jutro ostatni dzień w pracy i urlop! Co prawda w przyszły piątek będę musiała przyjść do pracy, no ale co tam ;-)

u nas leje od rana.... wiec weekend pewnie bedzie pogoda barowa a miałam plan kąpieli w jeziorze itp A ja zaczynam urlop tygodniowy od 18 lipca taki w domu z kumpelą;) zarzadzamy;)))))

reklama
Rusia, jak to co zrobimy, piszemy!
U nas buro, ponuro, i pada od czasu do czasu, a jutro 13 stopni- choroba ciężka, lipiec jest!
Wczoraj byłam u szefa w sprawie studiów, żeby wstępne ustalenia potwierdzić- powiedział, zebym napisała podanie i nie przewiduje odpowiedzi odmownej. Napisałam wczoraj, ale na koniec dnia, a dziś go pewnie nie będzie... zgodę raczej da, pytanie tylko czy sfinansuje w całości, czy częściowo, bo w tej kwestii się nie wypowiedział.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry