reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

normalnie wariatki :) ;-) uśmiałam się do łez, jak zaklinacie Mamoota :)

Mamoot ja się na tym nie znam , ale moja koleżanka przed porodem chodziła na masaż do ginekologa i on w jakiś czarodziejski sposób przyspieszył jej poród.:rofl2:

reklama
normalnie wariatki :) ;-) uśmiałam się do łez, jak zaklinacie Mamoota :)

Mamoot ja się na tym nie znam , ale moja koleżanka przed porodem chodziła na masaż do ginekologa i on w jakiś czarodziejski sposób przyspieszył jej poród.:rofl2:
masaż szyjki macicy ... myślałam że zejde na 3 wymiar po takim masażu - bolło jak cholera.. a i tak nie urodziłąm

ale czytając Was aż poplułam kompa :--)
ja mimo wszystko stawiam na seks !!!!!!!!!!!!!!!! może być i w wannie i na piłce byle wyszła mała :-)
ja stawiam na czwartek .. bo to taka fajna data 14.04.:-)

a ja tam nie wspominam masażu szyjki az tak źle bo skuteczny był przynajmniej ;)
ale rwa to była masakra, przecież z Karolem to chyba od połowy ciazy się męczyłam - tak upierdliwy był, no i zostało mu chyba niestety ;)
Mamoot a może jednak poczekasz do niedzieli palmowej hihi żeby opodtrzymac niedzielny zwyczaj ;)? no ale szczerze - życzę oby już jak najszybciej i niecierpliwie wypatruję wieści...jak by było szybciej niż jutro wieczór to poproszę o smska bo zajrze pewnie dopiero wieczorem jutro
a na sierpniówkach 2009 jedna dziewczyna urodziła wczoraj drugie w 32 tyg- niestety:( tzn mam nadzieje że mały jakoś nadgoni - waży 1900 ale i tak przykro że jeszcze trochę nie zaczekał...

Niezłe, makijaż :-D

Baśka, nie może byc w niedzielę palmową, bo 17 kwietnia to nasza rocznica ślubu. A ja się uparłam, ze w nasze święto nie ordzę, bo to ma byc nasz dzień :-D Marcin mi od poczatku ciąży kracze, że urodze 17.04, wiec pewnie dla przekory tak bedzie :-p

reklama
Do góry