reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

normalnie wariatki :) ;-) uśmiałam się do łez, jak zaklinacie Mamoota :)

Mamoot ja się na tym nie znam , ale moja koleżanka przed porodem chodziła na masaż do ginekologa i on w jakiś czarodziejski sposób przyspieszył jej poród.:rofl2:

reklama
normalnie wariatki :) ;-) uśmiałam się do łez, jak zaklinacie Mamoota :)

Mamoot ja się na tym nie znam , ale moja koleżanka przed porodem chodziła na masaż do ginekologa i on w jakiś czarodziejski sposób przyspieszył jej poród.:rofl2:
masaż szyjki macicy ... myślałam że zejde na 3 wymiar po takim masażu - bolło jak cholera.. a i tak nie urodziłąm

ale czytając Was aż poplułam kompa :--)
ja mimo wszystko stawiam na seks !!!!!!!!!!!!!!!! może być i w wannie i na piłce byle wyszła mała :-)
ja stawiam na czwartek .. bo to taka fajna data 14.04.:-)

a ja tam nie wspominam masażu szyjki az tak źle bo skuteczny był przynajmniej ;)
ale rwa to była masakra, przecież z Karolem to chyba od połowy ciazy się męczyłam - tak upierdliwy był, no i zostało mu chyba niestety ;)
Mamoot a może jednak poczekasz do niedzieli palmowej hihi żeby opodtrzymac niedzielny zwyczaj ;)? no ale szczerze - życzę oby już jak najszybciej i niecierpliwie wypatruję wieści...jak by było szybciej niż jutro wieczór to poproszę o smska bo zajrze pewnie dopiero wieczorem jutro
a na sierpniówkach 2009 jedna dziewczyna urodziła wczoraj drugie w 32 tyg- niestety:( tzn mam nadzieje że mały jakoś nadgoni - waży 1900 ale i tak przykro że jeszcze trochę nie zaczekał...

Niezłe, makijaż :-D

Baśka, nie może byc w niedzielę palmową, bo 17 kwietnia to nasza rocznica ślubu. A ja się uparłam, ze w nasze święto nie ordzę, bo to ma byc nasz dzień :-D Marcin mi od poczatku ciąży kracze, że urodze 17.04, wiec pewnie dla przekory tak bedzie :-p

reklama
Do góry