reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ladny staz Mamoocik:))))) ...cho i my z moim A razem juz od 1999:shocked2: 31 marca stuknie nam 9-ta rocznica slubu:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::laugh2:

Fusik- tule:-(...

moj A robi pyszne tosty i w niedziele dostalysmy z Duska do lozka:-)

ok dzisiaj odreagowalam poleciałam z mama do centrum handlowego się wyszalec :-) i juz lepiej :-)
no Mamoot staż niezły.. my dopiero 7 lat po ślubie ale spotykamy sie od 9 ...

U mnie w czerwcu 10 rocznica już:szok:Jak my to wytrzymaliśmy to nie wiem;-)
Za to ja dzisiaj od rana wiszę na telefonie, bo próbuję się dodzwonić do 2 lekarzy i do nfz i normalnie nikt przez 8 godzin słuchwaki nie podniósł:wściekła/y:

Mamoot, to wiesz, jak niunia mała ciut podrośnie to sru do Tarnowa na krupnik i ruskie ;-)

Taaaak! :-)

Jesteśmy razem długo, ale poslubie dopiero 7 lat (w kwietniu nam stuknie).

Skończyliśmy dziś kurs gimnastyki ciążowej i porodowej. Juz tylko rodzić. Alez ten czas galopuje!

reklama
No widzę ze staże mamy piękne, my znamy się od 2000 wiec łatwo policzyć a po ślubie 5 lat.

Mamoot zawsze możesz się zdecydować na imię jak ja zobaczysz;)

A wiecie ze mi juz po głowie chodzą letnie ciuchy, taaaaaak chce latoooooooooooooooo!!!!

Do góry