reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Oj, żeby mi chłop w samozachwyt nie popadł. Z reszta sam mi często powtarza, że mam z nim za dobrze ;-)

A'propos: w domu cisza, bo Marcin zabrał chłopców do swoich rodziców. A ja odpoczywam :-)

skarb !!!!!! ja też chcę chociaż mój tez wykazuje się czesto empatią :-) ale gotować nie umie :-(

ale aby równowaga w przyrodzie byla to ja dzisiaj i jutro sama z dzieciakami ( stary w robocie) a junior jakiegoś szaleju sie najadł i padam na ryj

Kurde ze tez ja wczesniej tego Marcina nie poznalam :-D ;-)

My dzis wreszcie po dlugim czasie porobimy cos w trojke...najpierw smigamy na konie z mloda...bylam wczoraj ale tylko do 15:00 mozna bylo jezdzic a ja bylam po... wiec tylko moglysmy poglaskac koniki...a dzis pojezdzi mloda i moze od razu bedziemy zapisywac ja na kurs... ale chcialabym zeby zaczela od kwietnia.. a potem smigamy po koniach cos zjesc i wtedy na sale zabaw ze znajomymi i dzieciakami :)
wczoraj bylo najpierw karmienie kaczek,potem zakupy,pozniej koniki,potem kawa u kumpeli :) zladowalysmy wieczorem po 20:00

Pati, czyli weekend pełen wrażeń - fajnie!
To ja mojego m też muszę pochwalić, bo zrobił dziś pyszne ruskie pierogi - objadłam się jak bąk

Oj, ruskie pierogi, chodza za mną od dawna :-)

Kurde ze tez ja wczesniej tego Marcina nie poznalam :-D ;-)

Od dawna zajęty. :-) Znamy się z liceum i jestesmy razem od 1996 r. 15 lat!

Pati, fajne atrakcje weekendowe i plany koniarskie.

U nas jak zwykle z niedzielę basen. Wojtek zasmakował w nurkowaniu, co mnie bardzo cieszy.
A po południu odwiedzili nas mój brat z rodzinką.

reklama
Do góry