reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
My chyba też kupimy kotka ......ale Sandra sobie zamówiła szarego w paski :-) Tylko ciekawe jak na niego zareaguje nasza jamniczka Jesi :szok:

Kasiu gdzie ten kotek?
A Ola wymyśliła sobie dom dla lalek. Patrzyłam do tego sklepu który mi poleciłaś. Ale tam zabawek wowwww.
MEGA DOMEK DLA LALEK 6 POKOJI Z MEBL #6983# (1050494596) - Aukcje internetowe Allegro
Co do twojej jutrzejszej propozycji. Już wiem że nic nie wyjdzie. Adama znajomi zaprosili nas po południu na grilla więc śmigamy. Jednak mam wolną niedzielę. Może wówczas się spotkamy? Tylko bez Oli. Ola prawdopodobnie pojedzie z babcią na działkę. Chyba, że uda mi się jej to wybić z głowy :). Nad czym będę usilnie pracować.

Ostatnia edycja:
Kasiu K, a więc decyzja zapadła. Kupujemy domek dla lalek bądź
OLBRZYMIA TOALETKA Z TABORETEM I DŹWIĘKAMI #899# (1068850772) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłyśmy już kalosze
LILLEBI MYSZKI KALOSZE ROZMIAR OD 25 DO 30 NOWE (1062703871) - Aukcje internetowe Allegro
Jutro z rana idziemy po zaproszenia na imprezkę urodzinową która będzie 12 ( dotąd dotarła tylko starszyzna), i inne gadżety urodzinowe, później od stresujący grill z kupą dzieciaków a w niedzielę myślę np. o zoo. Co Ty na to? Alicję poczęstuje pulmicortem i zyrtecem. Adama pogonie, żeby podreperował wózek i śmigniemy oglądać zwierzaki. Ola napaliła już się na balony :). Poszła już spać z uśmiechem na twarzy.

Ostatnia edycja:
Oooo, ale się Ola ucieszy!
Kota chciałam dziś sfotografować, a właściwie poprosić Sylwka, żeby sfotografował mnie z kotem, żeby przy okazji pokazać nowe włosy- ale z racji tego, że miał ważniejsze sprawy, a mianowicie spanie po południu (choć spał do 10), sesja zdjęciowa nie wyszła. Jutro Martusia będzie fotografem :-) dziś byłam tak zła, że o tym nie pomyślałam.
Pomysł wypadu do zoo w niedzielę bardzo mi się podoba! Adam jedzie z Wami? Bo nie wiem, co mam Sylwkowi zapodać, ma się szykować czy nie :-p

reklama
Do góry