reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no ja jak kupie to mam w planie ze sobie to powisi troche...wiec raczej sie tym nie przejmuje..jakby co zawsze idzie przykleic dwa pasy nowej tapety :-)

reklama
Pati mi sie podobają takie rzeczy. Kiedyś oglądałam nawet program o takich naklejkach bo to teraz modne do ozdabiania scian i nie tylko w pokojach dzieci. Ja poszukuję już od jakiegoś czasu super wzorku do sypialni mojej ale narazie nie spotkałam nic fajnego i dużego. No i w tym programie mówili że z zerwaniem problemu nie ma tylko jak ktoś ma ostry kolor ścian to po odklejeniu może być lekka różnica w kolorze w tym miejscu ze względu na to że kolory na ścianach bledną

a ja bardzo byłam napalona na takie naklejki i długo oglądałam i wybierałam - u nas na allegro też trochę tego jest, ale w końcu zrezygnowałam bo u nas pokój mały a mebli sporo i jeszcze są dwa okna i parę zdjęć na ścianach - zupełnie by nei pasowało wciskać jeszcze naklejek bo pustych ścian jest bardzo mało :( ja miałą wizję oceaniczną do KArola no ale na wizji się skończyło
teraz też ma dodatki morskie i czekamy jeszcze na zasłonki z nemo żeby to wszystko kupy się trzymało i bedzie ok :)

moze i ja zaczne wreszcie robic pokój Wojtka:-D hmmmmm ale narazie to mam jeszcze w odległych planach bo są wazniejsze rzeczy:szok: cały górny poziom czeka na wykończenie, tarasy plac przed domem ........................

ja tu w wynajetym mieszkaniu moge robic coprawda -co chce..ale jak nie moje to sie zbytnio nie wysilam..:baffled:Klaudii kupiłam ostatnio sliczna połeczke kolorową- fioletowe gwiazdki takie tam..zyrandol wymniełam i ma ze zwierzatkami..i kilka dodatków z serii kubus puchatek

Bardzo mi sie podoba ta pierwsza wersja która nam Pati pokazałas- bomba! o czyms taim pomysle jak zabierzemy sie za pokoik Klaudii w PL..:tak:

a dzis kupilismy sobie ful wypas drewniany komplet do ogrodu- duzy (jak nie ogromny:-D)- rozkładany stół i 6krzeseł..piękne ciemne drewno,- krzesła z regulowanym oparciemi zielonymi poduchami, parasol ...ach..juz widze jak sobie na tarasie jemy sniadanko:-):-):-):-)...oczywiscie mowa o naszym domku w PL
Tu w UK kupilismy w czerwcu zwykła plastiki:-D

reklama
Do góry